Fotodagboek My Adventures Pictures

Janske’s Fotodagboek week 20 – Feestjes, cadeautjes en eerste hapje

13 januari 2017
Week 20 zit er al weer op. Het was weer een lekker drukke week. De week waarin ik mijn verjaardag vierde,dat het sneeuwde (en half Nederland thuis bleef). Het was ook de week waarin ik veel cadeautjes kreeg en mijn blog vriendinnetjes voor het eerst allemaal samen zag. Coco at voor het eerst een hapje. Met de twee meiden en blogvriendinnetje Monique en dochter Lise gingen we samen dansen en muziek maken op de woensdagochtend. We hebben vooral ontzettend genoten deze week (op de tandpijn na, jawel *zucht*)!

Vrijdagochtend ging ik samen met de dametjes weer naar het consultatiebureau. Ik kijk hier altijd enorm naar uit en vind het echt leuk (volgens mij ben ik de enige mama in heel Nederland die dat heeft, haha). Coco was weer goed gegroeid en ligt steeds dichter bij het gemiddelde lijntje (niet meer als reus er boven). Ze weegt inmiddels 6800 gram en in 64,5 cm lang. Net boven het gemiddelde dus. Mooi. Ook kreeg ze weer 2 prikjes. Ze huilde 2 seconden even super hard en daarna was ze alweer klaar. Dappere dodo!

’s Middags hadden we samen een heerlijke middag. We maakten weer wat leuke foto’s en Lola speelde ontzettend lief met Coco. Echt een fijne dag. Tenminste. In het begin van de dag. In de middag draaide het om. Lola heeft serieus wel 7253 keer gevraagd “waarom?” “wat doe jij?” “Waarom is dat mama?” echt de heeeeellle middag…ik werd er na de 7218de keer echt helemaal lijp van…zoooo irritant! Ik wist niet dat ik daar ZO niet tegen kon…bah! ik was blij toen vriendlief ’s avonds thuiskwam en Lola van mij kon “overnemen”.

Zaterdagochtend begon als een perfecte dag. We sliepen uit met zijn allen en daarna begon de sneeuwpret. Samen met papa maakte Lola de tuin “schoon” en werd er een kleine sneeuwpop gemaakt. Voor de foto mocht ze ook nog even in de slee, haha. Wat een pret!

Daarna was het tijd om nog een lekkere appelcake te bakken voor het feestje in de middag. Ik vierde namelijk mijn verjaardag. De avond ervoor had ik mijn overheerlijke Oreo monchoutaart gemaakt. Kijk nou, wat lekker! Ook stonden mijn nieuwe bloemen er prachtig bij. Ik kreeg een abonnement van mijn lief voor 6x een mooie bos bloemen de komende maanden. Zo leuk!

Het was niet druk, maar wel ontzettend gezellig! Ik heb erg genoten!

Op zondag hadden we een hele leuke, maar drukke dag op de planning staan. Voor het eerst had ik samen met mijn lieve blogvriendinnetjes afgesproken en konden we er allemaal bij zijn! Ook alle baby’s waren van de partij, dus het was een gezellige, drukke en knuffelachtige middag. Het was wel even pittig om “alleen” met baby, peuter én taart op stap te gaan, maar gelukkig waren er 7 lieve mama’s die met alle liefde Coco even wilden knuffelen zodat deze mama Lola kon zoeken in de ballenzee.

happy-mamas

Happy mama’s (foto van Breg Blogt)

Meteen na deze gezellige meeting moest ik door naar een verjaardag van de dochter van mijn vriendinnetje. Ze werd alweer 6 jaar. Ik dropte Coco thuis af bij papa (waar ze de rest van de middag sliep omdat ze bijna niet geslapen had tijdens de meeting). Lola en ik gingen door naar het feestje. Daar was het ook erg gezellig en kon ik lekker even bijkletsen met mijn vriendinnetje die ik al veel te lang niet gezien had.

’s Avonds zat ik moe, maar voldaan op de bank na een heerlijk weekend!

Woensdag ging ik voor het eerst in heeeeele lange tijd weer met Lola naar het dans en muziekklasje. Dit keer mocht Coco ook mee, zo spannend! Ik was echt benieuwd hoe zij zich zou gaan gedragen. Ik nam haar mee de gymzaal in terwijl ze nog in de wiegenbak lag. Ze bleef de hele les netjes liggen zonder te huilen of mopperen. Yes! Wat ook erg leuk was, vriendinnetje Monique en dochter Lise doen vanaf nu ook mee! Zo gezellig! ik heb nu alweer zin in de volgende keer.

Na het dansen kwamen we thuis en aten we samen een boterhammetje. Lola wilde daarna lekker buiten spelen. Haar driewieler was nog een beetje nat van de regen dus die moest even gepoetst worden. Zo schattig!

Door het raam heen zat deze mamarazzi foto’s te maken van haar. Wat kan ik genieten van mijn moppie als ze zelf zo fijn buiten kan spelen. Geweldig!

Diezelfde middag kwam er een groot en mooi ingepakt pakket van Oh My Goodies binnen met daarin wat leuke goodies die ik kocht in de sale. Wat leuke bordjes die al eeuwen op mijn verlanglijstje stonden en nu voor 50% korting te koop waren, een paar mooie kussens en een schattige poster. Helemaal leuk! Lola hielp uiteraard met uitpakken!

’s Avonds maakte ik voor Coco haar eerste hapje klaar in de stomer/blender. Zoals je hieronder kunt zien kwam ieder hapje er meteen weer uit, haha. De verse wortel vond ze helemaal niets aan. Snel weer opnieuw proberen!

Ik maakte meteen een outfit of the day foto van Coco en een foto met een mijlpaalkaart. Hihi. blij ding!

Op donderdag reed ik na mijn werk even langs de Hemarkt. Dat had ik beter niet kunnen doen…of wel! Ik scoorde deze buit hieronder voor slechts €8,50!!! 25 stuks! Helemaal leuk! Ik kan hier zo blij van worden!

shopperdeshop

shopperdeshop

Het was weer een leuk weekje zoals je hebt kunnen zien. Helaas doet mijn (halve) verstandskies nog steeds pijn na vorige week, maar ik durf gewoon niet meer terug. Bah! Hopelijk gaat de pijn snel over, want ik ben er helemaal klaar mee ondertussen. Wat een ellende!

Dit weekend hebben we helemaal nog niets op de planning staan, zo fijn! Ik kijk er echt naar uit!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Spread the love

You Might Also Like

 • Stefanie 13 januari 2017 at 12:58

  Wat een gezellige foto’s weer! Ik was vorige week ook even bij de Hemarkt geweest, ook veel leuke dingen kunnen scoren voor weinig geld 😉 blijft leuk haha

  • Janske 16 januari 2017 at 12:56

   inderdaad! Ik hou er van!

 • Femke 13 januari 2017 at 22:15

  Hihi die Coco!