Kids Shopping

Coco’s Outfits Of The Day #2

12 januari 2017
Het is weer tijd voor een nieuwe verzameling van Coco’s outfits of the day oftewel #ootd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft onze kleine fashionista Coco een veeeeel grotere kledingverzameling dan haar mama. Het liefst zou mama haar iedere dag een andere outfit aantrekken of misschien zelfs twee keer per dag. Echt één stijl heb ik niet voor haar, de meeste stijlen staan haar erg leuk! Van lekker stoer tot super zoet, ze kan het gewoon allemaal hebben. Kijk je mee naar haar outfits of the day?

Sommige van deze foto’s zijn trouwens vanaf september, vandaar dat ze in de eerste foto’s nog erg klein is! In de linkerfoto draagt ze een jurkje, legging én sokjes van Tiny Cottons en een vestje van Zeeman. Rechts draagt ze een complete Hema outfit. Het mutsje en de romper kregen we als kraamcadeautje in een set met nog meer kleertjes en het broekje was nog van Lola.

Links draagt ze een shirtje van Frendz (V&D) en een legging van Wibra (van Lola). Rechts draagt ze een badstof truitje (tweedehands, merkloos) en een broekje met pandabeertjes van Frendz (ook tweedehands).

Links draagt Coco een van mijn favoriete broekjes van Mini Rodini. Lola heeft hier de onesie en een jurk van, zo leuk! Daarboven draagt ze een romper van de Hema. Rechts draagt ze een romper van Claessens en een legging van de Hema.

Het truitje met de ijsbergen is van CarlijnQ en de legging met stipjes van de H&M. Rechts draagt ze een truitje van Emile et Ida en een legging van H&M. Deze combi vind ik ook zoooo leuk!

Het gele vestje is van Imps & Elfs en is tweedehands. De broek is van de H&M. Rechts draagt Coco een vrolijk truitje met bloem en een legging van de Hema. Lekker zoet!

Links draagt mevrouwtje een vestje van Wibra, romper van H&M (deze hoort bij de zwarte legging met stipjes van hierboven) en een broekje van Bobo Choses wat ik tweedehands kocht. Ik hou van deze outfit. Lekker stoer! Rechts draagt Coco eindelijk het mooie wollen truitje van Bobo Choses (mijn eerste kledingstuk wat ik voor haar kocht toen ik zwanger was) met daaronder de H&M legging en kniekousen van Maed for Mini. Die vind ik ook zoooo leuk!

Een aantal van deze outfits past ze helaas al niet meer. Ze groeit zo ontzettend hard! Binnenkort ga ik haar te kleine kleertjes verkopen op Instagram. Mocht je interesse hebben dan kun je mij nu alvast volgen op @janskeverkoopt (en bovenin op de drie puntjes klikken “berichtmeldingen inschakelen”) zodat je als eerste op de hoogte bent van welke kledingstukken ik verkoop.

Uiteraard verkoop ik alleen kleding die nog prima een tweede ronde mee kan en die er nog goed uitziet. Dat is gelukkig bijna alles, want ik was alle kleertjes op max 30 graden, strijk binnenste buiten en gebruik geen droger. Daarnaast draagt dochterlief de kleding niet zo veel omdat ze zo veel heeft, dus veel is nog zo goed als nieuw.

Bekijk hier mijn vorige Coco’s OOTD!

Wat vindt jij dit keer de leukste outfit van deze tweede Coco’s OOTD’s? Welke stijl past het beste bij jouw smaak?

Spread the love

You Might Also Like