Giveaway I Love Review winactie

Slapen als beroep – waar mag ik solliciteren?! (Winactie #15)

11 januari 2017
Hoe geweldig zou het zijn,dat je als beroep gewoon zou kunnen slapen. Dan werk ik net niet zoals nu maar 3 dagen, maar gewoon 7 nachten per week! Ik wil wel graag thuiswerken uiteraard, maar ik vind het geen probleem om af en toe wat extra overuren te moeten maken! Waar kan ik solliciteren?

Als ik kon slapen als beroep…dan wist ik het wel! Dan zou ik vast en zeker een leidinggevende functie hebben, haha. Slapen en dromen kan ik als de beste, mijn blog heette niet voor niets tot een jaar geleden nog “Sweet Dreams”. Soms zit ik weleens te dagdromen over hoe het zou zijn als je gewoon slapen als beroep zou kunnen hebben. (Ja, ik heb een grote fantasie…én ben een dagdromertje). Hoe relaxt zou dat zijn!? Of dromen! Dan hoef ik nooit een pauze op te nemen en werk ik iedere nacht een lange dienst.

Ons heerlijke bed

Ons heerlijke bed

Keep on dreaming…

Was het maar zo’n feest!Bestond er maar zoiets als een baan waarin je gewoon mocht slapen….

Ik droom nog even verder…haha. Slapen is trouwens de afgelopen weken maanden, jaren een van mijn favoriete bezigheden waar ik helaas veel te weinig van kan genieten. Vooral sinds mijn zwaar vermoeiende zwangerschap en sinds we twee kleine kinderen hebben. Iedere moeder begrijpt vast hoe het is als je slaap te kort komt. Je hoeft je kussen vaak maar te ruiken of je bent al in dromenland.

Gelukkig val ik tegenwoordig vrij snel in slaap in mijn heerlijke bedje. Dat komt niet alleen omdat ik zo ontzettend moe ben, maar ook door mijn nieuwe dekbedovertrek van Living Comfort. Ik was al een tijdje toe aan nieuwe dekbedovertrekken. Ja,wij hebben ieder ons eigen heerlijke fluffy donzen eenpersoons dekbed (dat scheelt een hoop getrek ’s nachts met mijn gedraai) in onze geweldig fijne boxspring. Ik merkte dat onze dekbedovertrekken echt wel aan vervanging toe waren dus vond ik het erg leuk dat ik nieuwe  mocht uitproberen.

slaap lekker!

slaap lekker!

Heerlijk cool

Ik koos voor de super zachte “Hotel Linnen Grey” dekbedovertrekken omdat deze het beste matchen met onze slaapkamer. Nooit eerder had ik een dekbedovertrek van “hotel linnen” kwaliteit. Ik had eigenlijk altijd de goedkope katoenen versies van de Hema, Ikea of H&M. Ook prima dekbedovertrekken, maar ik voel toch wel degelijk verschil. Je merkt toch echt wel het verschil in kwaliteit en hoe zacht het katoen-satijn is in verhouding met normale 100% katoen.

Wat mij vooral opvalt, is dat ik het minder snel heet krijg of mega ga zweten onder dit dekbedovertrek. Dat gebeurde bij de anderen vaak wel. Zeker in de zomer was dit echt niet relaxt en lag ik na een half uurtje vaak al niet meer onder mijn dekbed. Veel te heet. Deze blijft een stuk cooler en dus frisser.

heerlijk zachte stof

heerlijk zachte stof

Kieskeurig

Ik ben best kieskeurig als het komt om hoe mijn dekbedovertrekken er uit zien. Ik moet meteen verliefd zijn op de print, anders vind ik het vaak helemaal niets. Ik heb bijvoorbeeld een wit dekbedovertrek met honderden Takkies er op van de Hema. Die is zoooo leuk! Ik kocht hem voor een prikkie in de Hemarkt voor Lola en later ook voor mijzelf en vriendlief. Hij heeft een super tof printje, maar is niet echt van topkwaliteit. Daarom ben ik zo tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Een zachte grijze tint die licht glimmend is met een subtiele streepjes print. Lekker rustig, maar toch stijlvol.

Vanaf nu is dit mijn favoriete dekbedovertrek en slaap ik nóg sneller en lekkerder na een lange dag werken of spelen met de meiden. Heerlijk!

dsc08383

slaap lekker!

Wil jij ook zo’n fijn dekbedovertrek winnen?

Weet je wat nou zo leuk is? Ik mag namens Living Comfort maar liefst €30,- shoptegoed weggeven voor een dekbedovertrek naar keuze! Hoe heerlijk is dat!? Zo kun jij straks ook heerlijk slapen onder zo’n fijn dekbedovertrek! Er is genoeg keus en voor ieder wat wils! Van kinder dekbedovertrekken van Frozen of Paw Patrol tot één en tweepersoons dekbedovertrekken voor volwassenen in diverse soorten designs! In de webshop vindt je dekbedovertrekken in verschillende soorten en maten, er is er dus altijd wel eentje die past om je dekbed en bij jouw stijl past!

Hoe kan ik winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij graag wilt winnen en welk dekbedovertrek je dan het liefst zou willen uitkiezen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen wordt erg gewaardeerd, gebruik daarvoor ook #Janskenlwinactie

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 23.59 uur. Daarna maak ik op woensdag 18 januari op mijn Facebookpagina de winnaar bekend. 

Ben jij ook zo dol op slapen en zou jij mijn collega willen zijn als we samen konden slapen als beroep?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Living Comfort Textiel.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel 11 januari 2017 at 06:58

  Ik wil je collega wel zijn met slapen 🙂 lijkt me heerlijk. En overuren is voor mij ook geen probleem 😉

  Wow wat hebben ze er veel. Ik zoek er graag een uit voor ons zelf. We krijgen bijna een nieuw bed en wat is mooier en fijner als daar een nieuw overtrek op ligt.
  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/in-love-white

 • Marange
  Twitter:
  11 januari 2017 at 07:14

  Jaaa..heerlijk wegdromen! Ik zou de Kentuck white kiezen, gewoon omdat ik echt van steriel wit houd! Fingers crossed

 • Erika van Koert
  Twitter:
  11 januari 2017 at 07:18

  Ik doe graag mee voor de blossom light blue

 • Anna
  Twitter:
  11 januari 2017 at 07:21

  Ik zou een dekbedovertrek uitzoeken voor mijn dochter eentje met Mickey en Minnie Mouse ?

  Facebook: An Na

 • Jacmana 11 januari 2017 at 07:28

  Heerlijk voor ons nieuwe huisje en niemand weet beter, hoe erg het is om slecht te slapen, dan ik, elke dag weer ellende, maar misschien met dit dekbedovertrek. Ik blijf hopen. https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/volwassenen/kentuck-white

 • Xiomara blanker 11 januari 2017 at 07:34

  Ohhhh dat zal ook zo mijn favoriete baan zijn en zou gelijk solliciteren 😉
  Ik hou ook zo van slapen..
  Maar met 2 meisjes in huis is er vaak een grote kans dat je er snachts weer even uit moet voor een slokje water of een enge droom ..
  En daar gaat je nachtrust weer !

  Natuurlijk doe ik het met alle liefde en plezier 😀
  Maar met dit dekbed hoop ik toch een heerlijke nacht door te slapen want hij is echt GEWELDIG!
  Dus ik doe graag een x voor mezelf mee

  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/ger-kiss-your-love-2-grey-8718924906859-conf

 • Volgmama
  Twitter:
  11 januari 2017 at 07:46

  Wat een luxe boxspring hebben jullie. Ik ga snel eens kijken in hun webshop.

 • Alyt van der Heide 11 januari 2017 at 08:56

  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/kinderdekbedovertrek/disney-frozen-winter-glacial

  Mijn dochter is toe aan een groot 1 persoonsbed. Ze heeft nu nog een peuterbed. En tja bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook een prachtig dekbedovertrek. Let it go…….

 • Alicia Hofman-Voshol
  Twitter:
  11 januari 2017 at 09:17

  Ik zou een perfecte collega zijn denk ik maar helaas met twee kindjes niet zoveel slaap haha. Ik zou heel graag een 1 persoons dekbed van Frozen winnen voor mijn oudste meisje wanneer zij haar peuterbedje afstaat aan onze jongste dochter kan ik haar verassen met een mooi dekbed overtrek!

  Volgde je al via bloglovin en facebook nu ook via instagram en twitter!:)

 • carola donkelaar 11 januari 2017 at 09:35

  Waaauw slapend rijk worden heerlijk haha
  Ik gun hem mijn ouders omdat ze vooral hun geld aan ons (5 kids) uit geven en ze samen wel een mooi dekbed verdienen
  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/magnolia-white
  Deze lijkt me super mooi!

  Ik volgde je al gezellig op facebook, en nu ook op bloglovin en instagram

  fijne dag! liefs carola/croltje

 • Réwana 11 januari 2017 at 09:38

  oh het zou al heerlijk zijn als ik een nacht gewoon lekker door kon slapen en dan heerlijk uitslapen!!!
  En onder zo’n geweldig overtrek wakker te worden;) De blossem varianten vind ik wel gaaf of toch maar voor zoonlief een pawpatrol?;)))

 • will 11 januari 2017 at 11:13

  Slapen is ook één van mijn hobby’s. Heb er alleen niet zoveel tijd voor. Andere dingen te doen.
  Mooie dekbedhoezen.
  De kleinkinderen hebben al een paar dekbedhoezen, nu zijn de volwassen logees aan de beurt.
  De La Maison Cream van 140 x 220 cm lijkt mij erg mooi.
  Graag doe ik mee voor het winnen van het shoptegoed.
  Ik volg je op Bloglovin en ben benieuwd.

 • Marian Zw
  Twitter:
  11 januari 2017 at 11:25

  Haha als jij ergens zo’n baan gevonden heb solliciteer ik ook! Pfft ik ben met de kids zo vaak wakker geweest dat ik wel eens denk dat ik zeker 20 uur op een dag kan slapen. Ik zou een mooie dekbed voor mezelf uitzoeken. Dat slaapt vast al veel lekkerder. https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/volwassenen/goodnight-2-grey Deze vind ik wel erg leuk.

 • Bianca Fenna 11 januari 2017 at 11:31

  Aaah gelukkig ik ben niet de enige in een tweepersoonsbed met 2 losse enkele dekbedden. Wat heb ik het ’s nachts vaak koud gehad met ons 2 persoons dekbed. En vaak wakker want ex-partner stak gewoon de helft tussen zijn benen en sliep rustig verder…. grrrrr, maar goed dat is over en voorbij, maar die enkele dekbedden blijven, want ook de kinderen sluipen ’s nachts nog wel eens mijn bed in en zo kan ik gewoon doorslapen. Ik wil eigenlijk wel graag voor mezelf winnen, want nieuwe dekbedovertrekken heb ik helaas nog niet kunnen kopen. En ik zou dan….. Hotel Linnen Cream pakken. Mooi neutraal en dan past wel in mijn slaapkamer. In de rest van het huis is het al rommelig genoeg 🙂

 • Maaike de Gruijter 11 januari 2017 at 12:44

  Ik zou meedoen om een nieuw dekbedovertrek voor onszelf te kopen. Welke weet ik nog niet, als ie maar mooi is!

 • Sandy van der Kolk 11 januari 2017 at 13:16

  Ik zou voor een dekbedovertrek voor mezelf gaan aangezien de kids al ruim voorzien zijn en mijn huidige exemplaren nogal aan het slijten zijn…. Dan kies ik denk ik voor dezelfde als jij, is wel een hele mooie en neutraal… of misschien dat ik ook wel voor Soft Birds Blossom White met zijn mooie heldere kleuren… Als ik mag winnen ga ik daar nog rustig een nachtje over slapen 🙂 Groetjes Sandy

 • Anja
  Twitter:
  11 januari 2017 at 13:38

  Dat zou nog eens een DROOMbaan zijn 🙂 Slapen als beroep. Ik weet wel dat je in Amerika geld kunt verdienen met slapen (maar dan moet je dus echt 3 maanden op bed blijven en dat lijkt me dan ook weer niets. Als ik zou mogen kiezen bij Living Comfort zou ik toch echt een dekbed voor onszelf uitzoeken: kids hebben genoeg en zijn nog eens extra verwend tijdens de feestdagen. Ik kies voor het volgende design: https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/volwassenen/cot-wood-goodnight-grey
  Anja recently posted…De handtassen trends lente 2017My Profile

 • Anita H. 11 januari 2017 at 13:41

  Mijn zus verzamelt boeddha’s. Dit overtrek past perfect in die verzameling: https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/maten/2-persoons/meditation-anthracite. (Beetje bijbetalen, maar dat vind ik niet erg.)

 • Anne-Marie 11 januari 2017 at 17:10

  Ik ben dol op slapen 🙂 ik vind de Kenthuck Antracite erg mooi. Misschien een baan als tester van beddengoed?
  Anne-Marie recently posted…My happy kids: review Fred & Ed kleurenpret cakejesMy Profile

 • brants 11 januari 2017 at 18:30

  doe graag mee en kies voor de cot wood goodnight grey

 • kempenaers 11 januari 2017 at 18:38

  de cot sleeptime vintage vind ik mooi

 • Wendy 11 januari 2017 at 18:43

  Ja gaaaaafff❤?
  Ik doe mee??
  Leuk overtrek voor in de caravan is hard nodig en aangezien wij hier heel wat tijd in slapen wil ik hier ook zon gaaf overtrek om lekker onder te slapen???????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ik zou deze kiezen!!
  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/dbo-disney-mickey-and-minnie-official

 • Liesbeth 11 januari 2017 at 19:49

  Hoi Janske, wat een supergave winactie! Ik doe graag mee. Ik loop nu met een behoorlijke zwangere buik en straks, na de bevalling komt er natuurlijk kraamvisite aan mijn bed. Een mooi dekbed zou dan natuurlijk niet misstaan in onze slaapkamer! Ik houd ook van rustige dekbedovertrekken, die van jou is echt perfect voor ons, wat een luxe uitstraling! een hotelsfeer in je eigen kamer. Ik volg je op Facebook en bloglovin

 • Marian B
  Twitter:
  11 januari 2017 at 20:30

  Fijne actie en hier zeker welkom! De https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/royal-luxury-grey-fl lijkt me wel wat voor ons, moeilijk kiezen hoor! Nu maar afwachten, spannend! Volg op Bloglovin, gedeeld op G+ en geabonneerd op je nieuwsbrief.

 • Linda Post 12 januari 2017 at 20:32

  Haha ik wil je collega wel zijn 😉 Ik vind het heerlijk! Ik maak de laatste 3 maanden helaas niet zoveel uurtjes meer, dus de uurtjes die ik kan pakken wil ik ook heeeeeerlijk kunnen liggen. En een fijn dekbedovertrek helpt daar wel een handje in mee. Ik zou voor deze kiezen https://www.livingcomforttextiel.nl/blossom-light-blue-8719242005415-conf
  Heerlijk gemaakt van flanel, hopelijk is hij dan net zo warm als ie eruit ziet 🙂 Wel zo fijn met dit koude weer!
  Welterusten!!

 • Wendy v V 13 januari 2017 at 19:34

  Leuk! Ik ben net toe aan een nieuw dekbedovertrek., dus dat zou god uitkomen. Moet nog even goed kijjen., veel leuke varianten. Maar veel is tweepersoons. Ik heb een tweepersoons bed, maar met twee losse dekbedden.

 • Grete Karina 14 januari 2017 at 10:19

  Slapen als beroep lijkt me wel wat, als dat eens zou kunnen…….
  Maar dagdromen is ook fijn!
  En ik zou dochterlief graag verrassen met dit mooie Vintage Love Multi dekbedovertrek: https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/volwassenen/katoen/vintage-love-multi
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg op Twitter
  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Angela 14 januari 2017 at 19:53

  Slapen *sigh*. Ik kan er niet genoeg van krijgen 😉

  Als ik mocht kiezen dan kies is voor Come Over Black of Post Wood Black <3

  Ik volg je via FB

 • Natascha 14 januari 2017 at 20:25

  Wat een leuke winactie. Ik doe heel erg graag mee! Ik zou voor mijn dochter Lieve dan graag een één persoons dekbedovertrek willen winnen met Elsa en Anna erop van Frozen. Lieve wordt bijna 3 en dan krijgt ze een “grote mensen” bed. Lijkt me zo mooi voor haar!

 • Celina 15 januari 2017 at 20:50

  Wij hebben pas een groter nieuw dekbed dus een mooi overtrek erbij komt goed van pas. Ik zou voor deze gaan: https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/goodnight-2-grey

 • Jootje 15 januari 2017 at 21:50

  I love to sleep!
  Grappig.. Ik zei vanmiddag tegen mam dat ik behoefte heb aan een nieuwe (volwassene) dekbedovertrek. Omdat dochterlief en ik op dezelfde slaapkamer slapen, slaap ik tegenwoordig in een 1 persoons bed. Met heel hoog roze (dekbedovertrek) gehalte.. Ik kan nog geen keuze maken. Wit vind ik mooi, maar Miss Independent. Dat wordt duimen draaien..

 • Femke Dekker 16 januari 2017 at 11:31

  Jaaaaa, slapen is fijn! Wij zijn net begonnen met de verbouwing van ons nieuwe huis. In combinatie met werk en drie kleine kinderen … druk, druk, maar wel gezellig druk. Het zou fantastisch zijn om straks in ons nieuwe huis te slapen onder zo’n fijn dekbedovertrek. Ik doe deze keer dus graag mee voor mijn man en mijzelf!

 • Willeke 16 januari 2017 at 13:39

  Hier nog een nieuwe collega ? wat lijkt me dat fijn, gewoon eens echt te kunnen slapen!
  Vooral onder een dekbed met overtrek die past en niet kapot is/versleten is. Je snapt hem al, hier is het hoog tijd voor een nieuwe! Doe dus heel graag mee ?

 • Melissa B 16 januari 2017 at 21:45

  Als slapen een beroep was… dan was ik de beste 😀 Ik hou namelijk van mijn bed 😀 En kan echt hele dag door wel een dutje doen. 😀
  Ik heb je geliked op Instagram, Twitter,Facebook en Bloglovin onder Melissa berndt en Melissaschrijft 🙂
  Melissa B recently posted…Foods & Drinks : Apfelstrudel pudding van MonaMy Profile

 • Yvonne 17 januari 2017 at 07:47

  Jouw intro doet me gelijk denken aan mijn oude buurman die ‘slaap expert’ op zijn visitekaartje had staan. Hij werkte bij een beddenzaak en dat vond ik de grappigste functie omschrijving ooit!

  Ik win graag een mooi 2 persoonsdekbed voor mijn zus. Hoogzwanger en net verhuisd, dus die kunnen wel een mooi fris dekbed gebruiken!

 • Wanda Berg 17 januari 2017 at 07:52

  ???Wauw wat een geweldige kans heb net mijn slaapkamer verandert en geverfd. Zou zo graag een nieuw mooi dekbedovertrek willen uitkiezen vind de https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/cot-tresors-grey echt prachtig met dat roze en grijs, het zou perfect passen en een mooiere finishing touch kan ik mijn eigen niet bedenken. Nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen. Zou echt fantastisch zijn en het is een grote wens. Heb deze geweldige actie gedeeld op mijn tijdlijn ???Fijne dinsdag ?

 • Iris 17 januari 2017 at 08:36

  Na 15 jaar, 3 verhuizingen en twee keer klossen, moeten wij toch echt een nieuw bed.
  Maar man, wat zijn die dingen duur! Een gewonnen dekbedovertrek zou dan natuurlijk helemaal super zijn.
  Ik zou graag dezelfde als die jij hebt uitgekozen willen, dan kan dat stugge Hema ding mooi gebruikt worden om tenten te bouwen 🙂

 • Nadia 17 januari 2017 at 11:33

  Graag zou ik jouw collega willen worden! Ik snurk niet, slaap lekker diep en beweeg me nauwelijks. Ben ik een kandidaat? ?
  Ruime keuze…ik vind ‘Magnolia White’ heel mooi. ?
  Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 • Corinne de Graaf 17 januari 2017 at 11:36

  Ik zou deze kiezen voor mijn zoon.Hij krijgt binnenkort een nieuwe kamer.

 • Corinne de Graaf 17 januari 2017 at 11:37

  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/new-york-dreams-grey oeps vergeten de link doortegeven nu alsnog.

 • Sharon 17 januari 2017 at 12:08

  Ik zou graag mijn slaapkamer stijlvoller maken en dekbedovertrek Casy Grey zal dit best lukken! https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/maten/lits-jumeaux/casy-grey

 • Adriana de Ruiter 17 januari 2017 at 12:25

  Oh wat een geweldige én herkenbare blog!! Als ik als kind zo’n vriendenboekje invulde waren mijn hobby’s al slapen en knutselen en eigenlijk is er niet veel veranderd… Het knutselen is wat ingewikkelder geworden en met wat duurdere materialen, maar slapen is nog steeds mét stip mijn nummer één hobby! En wat een droom zou het zijn om van mijn grootste hobby mijn werk te mogen maken! 😀 Zullen er écht mensen zijn die dat doen?
  Meteen komen we ook op één van mijn grootste wensen! Wat zou ik graag in staat zijn om mijn talent voor slapen door te geven! Wat zijn er veel mensen met slaapproblemen, slaapstoornissen enz! Twee daarvan ken ik van héél dichtbij en aan de kleinste zou ik heel graag een dekbedovertrek cadeau doen, om precies te zijn de DBO DISNEY Frozen Eternity Cotton. Hij is pleegkind en woont sinds anderhalf jaar niet meer bij zijn eigen ouders, maar de nachtmerries houden hem wakker. Urenlang kan hij schreeuwend en huilend slapen, om vervolgens uitgeput en angstig wakker te worden… Wat zou ik graag mijn talent van diep slapen, van rustig slapen, van uitslapen, van genieten van slapen aan hem doorgeven!
  Heel misschien zou dit dekbed al een klein stapje in de goeie richting zijn? Zou het helpen als zijn hoofd mag rustig naast zijn allerliefste vriendje Olaf? Zou het helpen als Christof hem snachts beschermt?

  Ik ga duimen dat we het mogen gaan proberen met een waardebon! 🙂

  Ga zo door met je blog, geweldig! Naast talent voor slapen bezit jij ook absoluut het talent voor schrijven, erg mooi om te zien/lezen! Fijne dag!

 • Lynn 17 januari 2017 at 20:35

  Slapen als beroep? Waar mag ik tekenen?! 😀 Ik vind deze heel mooi (https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/volwassenen/royal-luxury-grey-fl ) en die zou heel goed passen bij de kleuren van onze slaapkamer! 😀

 • Lisa Botteldoorn 17 januari 2017 at 20:42

  Hele gave actie! Ik volg je ook op facebook, super leuk!
  Hotel Linnen Cream is mijn favoriet!

 • Kim 17 januari 2017 at 21:20

  Ons huis mag af en toe best wat leuker ingericht, ook de slaapkamer. Ik denk dat een nieuw dekbedovertrek daar wel aan kan bijdragen 😉 Vind vooral de Casy Grey erg mooi, maar wie weet wel iets met wat meer kleur??