Bucketlist Discuss I Love My Adventures

Overnachten in een winkel

9 januari 2017
Heb jij dat ook wel eens…dat je door een winkel loopt en denkt…hoe zou het zijn om hier stiekem te overnachten? Samen met je beste vrienden de hele nacht alles uitproberen en gebruiken zonder dat iemand je betrapt. Ik zie het echt al helemaal voor me. Als kind leek mij dat al fantastisch en droomde ik er zelfs wel eens over. Nog steeds lijkt het mij echt ontzettend leuk om het eens mee te maken. Regelmatig betrap ik mijzelf al dagdromend door zo’n winkel, terwijl ik loop te fantaseren over wat ik dan allemaal zou doen.

Ikea

Eén van de winkels waar ik zeker een nachtje zou willen overnachten is de Ikea. De inrichting van Ikea is helemaal mijn smaak, dus ik zou mij er sowieso meteen thuis voelen! Natuurlijk zou ik ook iets te veel van die lekkere hotdogs en softijsjes eten en even een duik nemen in de ballenbak (nu er tóch geen kinderen zijn). Ik zou mijn ideale “huis” helemaal zelf etaleren en daar in gaan chillen. Ik zou verstoppertje spelen in de woonkamers of overal in alle ingerichte kamers de fotolijstjes op zijn kop hangen of zo. Ik zou mij in ieder geval geen minuut vervelen in de Ikea.

20170101-fotoshoot-janskenl-100

Hema

De Hema is ook zo’n winkel waar ik mijzelf zeker niet zou vervelen. Samen dineren in het restaurant met weer zo’n lekkere Hema hotdog en een lekker stuk Hema taart. Nomnom! Daarna mijzelf een mooie outfit aanmeten en mijn haar en make up doen in de make-up hoek. Om vervolgens mijn nagels alle kleuren van de regenboog lakken met alle nagellakjes. Met een van de camera’s die ze er verkopen maak ik natuurlijk overal van die polaroid foto’s van (als souvenir!) en houden we een modeshow met alle soorten accessoires! We decoreren een knus hoekje met heeeel veel gekleurde kaarsen om ons heen en maken een berg van dekbedden en verschillende kussens om heerlijk in te slapen. De volgende ochtend eten we verse croissantjes met jus in het restaurant.

20170101-fotoshoot-janskenl-169

Walmart

Oh Yes! Walmart is voor mij shopping heaven…daar zou ik meteen een midweek van willen maken (in zo’n Superstore dan hè!?) Van wasmachine’s tot goudvissen…je kunt het er allemaal kopen. Dit zou mijn ultieme overnachtingsplek zijn geloof ik! Alle soorten Oreo koekjes en ijs eten met daarbij peanutbutter Rieces saus. Mijn favoriete muziek door de speakers laten knallen en mij verkleden in de meest foute outfits en Halloween kostuums. Rond racen op een elektrische grasmaaier en chillen in een jacuzzi. Voor slapen is geen tijd want er is te veel te zien en te beleven. We relaxen wel even in een hangmat op de campingafdeling….

Oh wacht eens even…. je KUNT al overnachten in Walmart…hij is namelijk 24/7 open! Geloof me, je zou verwachten dat er ’s nachts geen hond in Walmart rondloopt…maar zelfs dan lopen er hele gezinnen te shoppen. Bizar!

Zo…ik fantaseer ondertussen nog even verder…

Heb jij ook wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn om in een winkel te overnachten? Welke winkel zou jij dan kiezen?

Spread the love

You Might Also Like

 • Anne-Marie 9 januari 2017 at 07:28

  Grappig, daar fantaseerde ik als kind vaak over! Ik ging dan altijd voor de V&D. Ik ben in Amerika om 1 uur ’s nachts weleens in een supermarkt geweest, best bizar. Ook daar zou je me best een nachtje mogen opsluiten 🙂

 • Charlotte 9 januari 2017 at 08:18

  Haha gek ding ? Hier heb ik nou serieus nog nooit over nagedacht . Geen idee welke winkel ik zou kiezen…

 • Anita 9 januari 2017 at 11:11

  Leuk artikel! Nooit echt over nagedacht waar ik zou willen slapen, maar IKEA is wel de handigste optie ivm de vele bedden 😉

 • Stefanie 9 januari 2017 at 11:47

  Haha leuk artikel! En ja ik heb daar weleens over nagedacht 😉 ik zou dan voor de Ikea kiezen haha

 • iris van der sluis 10 januari 2017 at 12:05

  ik heb ook wel eens gefantaseerd over IKEA alles uit proberen bedden etc slaapfeestje in ikea

 • Leonie van Mil 10 januari 2017 at 19:06

  Oh ja!! de Ikea! 🙂