Fotodagboek Kerst Personal Pictures Sinterklaas

De 15 leukste kiekjes #16 – december 2016

2 januari 2017
December was echt een feestje, de leukste maand van het jaar wat mij betreft. We vierden voor het eerst Sinterklaas en hadden bergen met cadeautjes. We mochten de nieuwe Easywalker Harvey kinderwagen uitproberen en vierden kerstmis. Wat een heerlijke maand! Het was nog best lastig om 15 leukste kiekjes uit te kiezen, omdat ik er met gemak wel 115 kon plaatsen!

De meiden zijn lief geweest dit jaar en werden goed verwend door Sinterklaas. Kijk mijn twee vrolijke Pietjes dan. Wat was het leuk om voor de eerste keer met kinderen echt Sinterklaas te vieren!

onze Pietjes

onze Pietjes

Wat wordt Coco snel groot en wat lijken ze veel op elkaar. Lola wilde ook graag op de wekelijkse foto van Coco op de stoel.

zusjes

zusjes

Lola zag mijn I-Pod op tafel liggen tijdens het eten en moest natuurlijk ook even luisteren. Ik vond dit zo’n grappig kiekje, Lola met I-Pod en gezicht vol met spinazie, haha.

ik wil ook luisteren mama

ik wil ook luisteren mama

Sinds halverwege mijn zwangerschap hebben wij ons dressoir omgedoopt tot commode. Zo hoefde ik niet telkens met Lola naar haar slaapkamer om haar luier te verschonen. Nu Coco is geboren vinden we het zo handig dat we het maar even zo gelaten hebben. Best een vrolijke bende zo, al zeg ik het zelf!

a beautifull mess

a beautifull mess

We bezochten met zijn viertjes het tuincentrum in de buurt. De kerstbomen vormden een knus dennenbos waar je goed in kon verstoppen.

kiekeboe

kiekeboe

Ondanks de kou de afgelopen weken wilde Lola regelmatig lekker even buiten spelen. Ze kan eindelijk goed zelf fietsen op haar driewieler. En leuk dat ze het vindt! Ik pak haar wel lekker warm in zodat ze niet als een ijsklontje weer terug naar binnen komt, haha. Als ze klaar is met spelen klopt ze op de raam en komt ze weer naar binnen. Haha.

tring tring

tring tring

Op kerstavond gingen we zoals de afgelopen jaren gezellig bij vrienden gourmetten. Ieder jaar komen er meer kindjes bij, zo leuk! Het was ontzettend gezellig en heel erg lekker!

kerstavond met vrienden

kerstavond met vrienden

Met kerstmis was het ontzettend gezellig en druk in huis. Er werd fijn gespeeld en samen met opa boekjes gelezen.

lief

lief

Als traditie maak ik ieder jaar een kerstfoto van ons gezin, gewoon leuk, grappig en niet te stijfjes. Dit jaar hebben we ons rot gelachen en deze vond ik denk ik toch de leukste van het stel!

rijkdom

rijkdom

In augustus liepen vriendlief en ik samen door het park en maakten we een foto. Het was de dag vóór mijn eerste bevallingspoging. Nu ruim 4 maanden later liepen we er met zijn viertjes en maakten we opnieuw een foto van ons tweetjes!

samen met mijn lief

samen met mijn lief

Lola ging op mollenjacht.  “Moollllleeettttjeeeee, ben jij hieeehhiieeerrr???!!!”

molleeetjjjeeeee

molleeetjjjeeeee

De laatste week van het jaar hadden we allemaal vakantie. we genoten van de Feestdagen en de drukte in huis, maar ook vooral van de dagen samen zijn en lekker keuvelen in huis. Heerlijk!

gezellig

gezelligheid

Natuurlijk moest er ook lekker geknutseld worden. Samen met Lola maakte in hele leuke Minnie Mouse fun mais kunstwerken die ze laatst cadeau kreeg van vrienden. Ze genoot er echt van, zo leuk! We maakten de hele doos in één keer. Ze wilde niet meer stoppen, hihi!

knutselfrutsel

knutselfrutsel

Coco genoot ook van alle gezelligheid tijdens deze decembermaan d. Ze vond vooral de kerstboom met alle lampjes reuze interessant en heeft heel wat uurtjes naar de lichtjes liggen staren. Haar nekspieren zijn goed getraind, haha.

lief

lief

Misschien niet de mooiste, maar wel het leukste kiekje van de maand december vind ik deze. Papa en Lola waren vrolijk aan het dansen onder het toeziend oog van Coco, Anna de pop en Tommy de beer. Wat een heerlijk momentje op de laatste dag van 2016!

laatste dansje van 2016

laatste dansje van 2016

Bekijk hier het dansje;

Dit waren de leukste kiekjes van de maand december, een maand vol met genietmomentjes. Wat heb ik genoten! Ik heb zin in het nieuwe jaar, met grote plannen en een mooi vooruitzicht!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nicole
  Twitter:
  2 januari 2017 at 07:31

  Wat een heerlijke kiekjes weer! Het is ook zo lekker licht bij jullie binnen…
  Nicole recently posted…Goed voornemen: gezond broodbeleg (+winactie)My Profile

 • Reply Lilian
  Twitter:
  2 januari 2017 at 09:10

  Allemaal van die leuke en super schattige foto’s. Zo te zien hebben jullie een fijne december maand gehad en volop genoten!

 • Reply Lieke van Veen
  Twitter:
  2 januari 2017 at 16:27

  Echt hele leuke foto’s.

 • Reply Karen 3 januari 2017 at 10:02

  Heerlijk overzicht weer! Ik word altijd zo blij van jouw foto’s. Dat jasje van Lola is echt fantastisch trouwens. Ik hou van jullie kledingsmaak voor de kids.

 • Reply Janske
  Twitter:
  3 januari 2017 at 10:20

  Thanks Karen! Lief dat je dat zegt! Leuk is die hè…hij is eigenlijk voor jongens, maar ik vond hem té leuk! hihi. Hij is trouwens van het merk Bobo Choses (ontzettend leuk merk!)
  Janske recently posted…Collateral Beauty – Film ReviewMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge