About Me Lists My Adventures Personal

Mijn 10 goede voornemens voor 2017

31 december 2016
Eind vorig jaar had ik voor 2016 10 goede voornemens voor mijzelf opgeschreven. Niet alle 10 punten heb ik kunnen afvinken en daarom wil ik graag opnieuw een lijstje met 10 goede voornemens maken. Wellicht helpt het mij als een soort stok achter de deur en als inspiratie voor mijzelf en misschien ook anderen!

Dit is mijn top 10 voor 2017:

 • Ik wil graag nog minstens 15 kilo afvallen met mijn Diet Battle. Door mijn zwangerschap is dit afgelopen jaar (uiteraard) niet gelukt en ben ik er totaal niet mee bezig geweest. Dat wil niet zeggen dat ik dit doel in 2017 ook niet zal behalen. 2017 moet mijn jaar gaan worden!Let’s do this!
smakelijk eten!

smakelijk eten!

 • Ik wil vaker een date met mijn lief hebben. Deze stond ook vorig jaar op mijn lijstje. Zeker nu we het drukker dan ooit hebben met twee kinderen merk ik dat ik mijn lief soms echt mis en dat we meer tijd met zijn tweetjes moeten doorbrengen. Ik heb er nu al zin in!
 • Ik wil alle te kleine kinderkleding van Lola en Coco verkopen of weggeven. Deze is nieuw op mijn lijstje. Nu ons tweede meisje groeit als kool kan ik eindelijk alle te kleine babykleertjes gaan verkopen. Dat mag ook wel na al die aankopen voor mijn meiden van de laatste jaren.
mijn nieuwe aanwinsten

mijn nieuwe aanwinsten

 • Ik wil heel graag een nieuw logo en visitekaartjes voor mijn blog & mijn blog opschonen. Ik ben nog aan het bedenken hoe en wat precies, maar het is tijd voor wat nieuws!
 • Ik wil mijn tijd beter indelen en blogartikelen vooruit schrijven. Ik merk dat mij dit bijna nooit lukt, maar ik het wel ontzettend prettig vind.
 • Ik wil groeien als blogger. Zowel in mijn schrijfstijl als in mijn aantallen. Graag zou ik ook op mijn social media kanalen wel wat extra volgers willen, ik ben benieuwd of mij dit gaat lukken.
 • Ik wil een gezondere levensstijl krijgen. Ik wil meer bewegen, gezonder eten en minder cola light drinken (ja, ik ben nog steeds verslaafd).

DSC04120

 • Ik wil met mijn gezin lekker op vakantie. Het liefst naar de zon of naar het strand! Dat lijkt mij heerlijk!
 • Ik wil een goede balans vinden tussen het bloggen en alle overige bezigheden. Mijn huis iets beter en vaker poetsen en meer tijd met de kinderen doorbrengen. Was ik maar een vampier dan schreef ik al mijn blogs gewoon ’s nachts!
 • Ik wil meer (spontane) uitstapjes maken met mijn gezin! Een dagje naar de Efteling of naar de dierentuin. Ik heb er nu al zin in!
wrraaaaauuwww

wrraaaaauuwww

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2017. Ik ben benieuwd of ze mij allemaal gaan lukken, maar wat ik vooral weer wil gaan doen is zoveel mogelijk genieten van iedere dag. Het leven gaat al zo ontzettend snel voorbij en soms vergeet ik wel eens hoe bijzonder het allemaal is. Dat is zo zonde!

Heb jij ook goede voornemens voor 2017? 

Spread the love

You Might Also Like

 • marjonS 31 december 2016 at 08:18

  Mooie goede voornemens. Hier gaan zeker veel doelen van lukken.

  • Janske 2 januari 2017 at 21:07

   we gaan er voor! 🙂

 • Malou 31 december 2016 at 09:40

  Mooie doelen! Ik wil ook gezonder gaan leven en groeien als blogger 🙂

  • Janske 2 januari 2017 at 21:07

   let’s do this! 🙂

 • Jacqueline 31 december 2016 at 18:43

  Ik doe met je mee wat betreft afvallen! Hoef niet zoveel meer, dus heb er ook wel vertrouwen in dat het gaat lukken.
  En wat bloggen betreft wil ik me wat meer richten op de kwaliteit van mijn artikelen, ook wat betere foto’s maken enzo.

  • Janske 2 januari 2017 at 21:08

   goed plan! Daar sluit ik mij bij aan!

 • Marsha 1 januari 2017 at 12:40

  Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! En succes met je voornemens! -x-

  • Janske 2 januari 2017 at 21:08

   dankjewel! Jij ook gelukkig nieuw jaar! 🙂