Fotodagboek Kerst My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 18 – Een perfecte kerst vol genietmomentjes

30 december 2016

De afgelopen week was een topweek! We hadden lekker vakantie en genoten met volle teugen van de feestdagen. Heerlijk! Vandaag deel ik de leukste foto’s van mijn laatste fotodagboek van 2016, nummer 18 alweer! Dit betekend dat Coco vandaag gewoon alweer 18 (!!!) weken oud is! Bizar hoe snel het is gegaan!Deze week stond in het teken van kerstmis en allerlei leuke uitstapjes.

Vrijdagmorgen nam ik de meiden mee naar mijn twee van mijn favoriete winkels in Eindhoven (Soul2soulkidz & Hip & Groen). Twee super toffe winkels op loopafstand. Bij Hip & Groen kochten we voor Coco een leuk nieuw houten bijtring met gekleurde kralen van Grimms. Bij Soul2soulkidz kochten we voor Lola een aantal super leuke tweedehands kleertjes van o.a. Bobo Choses en Gro Company. Ik was vooral verliefd op een hele leuke fluffy roze teddy jas voor Lola. Ze wilde hem in de winkel al eigenlijk niet meer uittrekken, haha. Ook de mooie jurk van KidsCase hieronder vond ik zoooo leuk!

‘S Middags aten we gezellig boterhammetjes en maakte ik weer foto’s van Coco voor haar wekelijkse fotoshoot. Kijk nou wat snoezig met haar stoere haarband!?

’s Avonds ging ik voor het eerst in maanden weer eens “op stap”. Met zijn vieren ging ik naar de Kerst Sing-a-long in de Effenaar. Lekker fout, de hele avond meezingen (en playbacken) op de grootste kersthits! Stiekem was dat best leuk!

effenaar

Zaterdag was een heerlijk relaxt dagje. In de ochtend kwam Appie de boodschappen voor het kerstdiner brengen en ’s middags vertrokken we met een auto vol spullen richting ons eerste kerstdiner bij vrienden. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en er komen ieder jaar meer baby’s bij, zo leuk! De kindjes hebben zich weer uitstekend vermaakt en gedragen en we hebben heerlijk gegeten met zijn allen.

Zondag maakte ik Coco’s maandelijkse foto’s en meteen haar “eerste kerst” foto. Lola en papa speelden lekker samen buiten (kijk haar nieuwe jasje dan,leuk hè!?). Ik begon alvast met de eerste voorbereidingen van het kerstdiner.

In de avond kwam oma al naar ons toe, ze bleef twee nachtjes logeren. Super gezellig en samen aten gingen we lekker gourmetten op deze eerste kerstdag. Hmmmm!

nomnom

nomnom

Maandag was een dag waar ik al lang naar uit keek. Ik had de hele familie weer uitgenodigd voor ons jaarlijkse kerstdiner. Ook dit keer had ik weer een 7-gangen diner voorbereid. Het was even wat werk, maar omdat alle gangen erg makkelijk waren had ik totaal geen stress en genoot ik van het kokkerellen. We begonnen rustig met wat keuvelen op de bank.

In de ochtend hadden we de tafel al gedekt en een fijne speelhoek gemaakt voor Lola en nichtje Juno. Al snel was dit een grote bende, maar dat mag!

Al rond 4 uur begonnen we met de eerste gang en pas om 8 uur waren we klaar met eten. Het was weer genieten en iedereen ging met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis. Coco droeg trouwens haar wolkjestrui die ze eindelijk kon dragen. Wat ben ik dol op dit truitje, zo lief!

Dinsdag hadden we een relaxt dagje met zijn viertjes. In de ochtend keken we samen met oma nog een film, waarna ze weer naar huis toe ging. In de middag speelden we buiten, snoeiden we de tuin en werd en veel gefietst door Lola op haar driewieler. Leuk!

Woensdag kwam opa oppassen en gingen vriendlief en ik samen de zolder opruimen en in de woonkamer een nieuwe speelplek creëren voor de meiden.Fijn! In de avond maakten we onze jaarlijkse kerstfoto. Dat was nog best een uitdaging, maar wat hadden we een lol met zijn allen!

Hahaha, super grappig! Lola en Coco gingen samen ook nog even op de foto. Kijk nou, wat een schatjes!

Donderdag was een heerlijke dag. Samen brachten we de meiden naar het kinderdagverblijf waarna we even naar de bouwmarkt gingen. Vervolgens zijn we lekker gaan shoppen (ik scoorde o.a. een toffe Mini Rodini legging met 60% korting, een lekkere parfum en een teddy winterjasje voor Coco). Ook gingen we lekker naar de film (Collateral Beauty) en aten we bij Happy Italy. Het voelde echt als een date. Zo fijn! Dat was al zoooo lang geleden!

Het was een perfecte week om dit bijzondere jaar mee af te sluiten. Wat hebben we genoten! Het voelt echt als vakantie. Zo fijn!

Hopelijk waren jouw kerstdagen net zo heerlijk als die van ons?! Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2017!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 30 december 2016 at 14:14

    Heerlijk weekje zo te zien! En die kerstfoto’s van jullie samen zijn echt heel leuk!