Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 16 – It’s beginning to look a lot like Christmas!

16 december 2016
Week 16 is een feit. Nog twee weekjes en we mogen het nieuwe jaar weer inluiden!Wauw, wat is ook deze week weer voorbij gevolgen! Het is maar goed dat ik mijn fotodagboeken bijhoud, want anders wist ik nu echt niet meer wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen weken! Deze week stond in het teken van de kerstboom en de huiskamer versieren, kerstkaarten versturen en naar het consultatiebureau. Ik verzamelde zoals iedere week weer de leukste foto’s voor je. Kijk je mee?

Vrijdagochtend mocht Coco opnieuw (haar vorige afspraak was afgezegd omdat ze ziek was) Dit keer kreeg mevrouwtje ook weer een nieuwe inenting. Lola mocht voor de eerste keer ook mee. In de wachtkamer vond Lola het reuze gezellig, want er stond een driewieler waar ze twintig rondjes op rond scheurde om de tafel heen. Toen Coco op de weegschaal moest vond ze het ineens niet meer zo leuk en vooral reuze spannend. Toen ik vroeg of Lola ook gemeten wilde worden zei ze volmondig “nee!”. Bij de dokter bleef ze ook stil vanaf een afstandje toekijken.

Coco gaat al weken door het leven als “knorretje” omdat ze de hele dag ligt te knorren door haar verkoudheid. Arm mopje!Daarom vroeg ik aan de arts om nog even naar Coco’s longen te luisteren. Alles klonk gelukkig goed. Fijn! Daarna was het tijd voor een prikje en met maar een harde huilgil was mevrouwtje klaar. Gelukkig had ze er weinig last van verder.

Daarna was het tijd om lekker broodjes te halen bij de supermarkt en deze samen op te eten…Lola wilde stroop. Ik was blij dat ik haar een slabber/schort had gegeven,haha. Coco’s outfit of the day was trouwens ook erg leuk die dag. Vooral de mooie sweater van Sproet & Sprout vind ik zo leuk!

Die middag speelden we samen en luisterden we heel veel liedjes. Daar is Lola dol op. Ze kan er ook al tientallen meezingen, zo schattig!

Het was weer tijd voor de wekelijkse foto van Coco. Lola kon niet slapen en besloot ik om ze weer eens beiden te fotograferen. Dat leverde een aantal hele leuke en grappige kiekjes op.

Zaterdag kregen we visite en werden Coco en Lola goed verwend. Lola mocht de rood geruite blouse die haar papa vroeger als klein jongetje droeg weer aan. Deze staat haar zo leuk! Ik vond een leeg wcrolletje en maakte deze leuke foto’s. hihi. Lola wilde het natuurlijk ook “zelluf doen!”

’s Avonds aten we lekker hamburgers en kipburgers…hmmmm. Lekker met verse avocado. Nom nom!  We smulden er van! Na het eten speelden we samen nog even met de Duplo poppetjes en de Grimms regenboog. Wat een mooi speelgoed vind ik dat!

Zondag gingen Lola, Coco en papa samen naar de moeder en broer van vriendlief. Ruim een uur rijden en ze bleven er de hele dag. Ik had natuurlijk de dag daarvoor alles goed voorbereid zodat alles klaar stond om mee te nemen (een hele volksverhuizing!). Lola had trouwens dit grappige vestje aan wat ik ooit van mijn oma kreeg toen Lola nog heeeel erg klein was.

Toen ze rond 9 uur vertrokken ben ik direct begonnen aan het versieren van de kerstboom en de woonkamer. Daar was ik wel even mee zoet. Ook plakte ik de nieuwe muursticker op Coco’s kamer (welke je trouwens hier kunt winnen!). Wat een leukerd hè!? Het eindresultaat mocht er trouwens wezen, want bij thuiskomst keek iedereen met grote ogen naar alle lampen en lichtjes in de boom!

Maandag en dinsdag waren twee rustige dagen, tenminste qua foto’s maken. Wat wel erg leuk was, was dat Lola dinsdag zomaar ineens op het potje wilde plassen en jawel, na een lange zit zat er een keer een plas en daarna een poep in haar potje! Helemaal trots ging ze er mee op de foto, haha! Zo knap van haar! Iedereen (inclusief Lola) was natuurlijk super trots!

Toen ik thuiskwam wilde mevrouw ook even muziek luisteren op mijn I-Pod. Grappig hoor, al die spinazie aan mijn oordopjes (maar niet heus!) Op woensdag hadden we een heerlijk dagje met de meiden. Lola en ik deden samen wasjes, we luisterden muziek en ’s middags ging ze zonder mopperen slapen en sliep zelfs 3 (!) uur! Halverwege werd ze wakker en schreeuwde ze “Eten!!!Eten!!”, waarna ze weer verder sliep. Gekke meid. Coco was heerlijk aan het spelen in de box en begint steeds meer dingen te bekijken en ze te pakken. Zo leuk!

’s Avonds speelden we samen met Lola’s kerstboompje. Ik heb hem volgehangen met houten poppetjes welke ze zelf keer op keer opnieuw er in en er uit wilt halen. Hoe simpel kan het zijn!?

Op donderdag ben ik in de middag vrij en ga ik even shoppen bij o.a. de Zara. ik scoor een leuke kerstoutfit voor Coco en wat leuks voor Lola. de rest van de middag vliegt helaas voorbij. Na het avondeten hebben Lola en papa de grootste lol bij het kijken in een lepel en word er flink gelachen. Maar Lola is moe en twee seconden later trekt ze dit bekkie bij het toetje eten. Tuttebel!

Het was weer een fijn weekje waarbij we helemaal in de kerstsferen zijn gekomen, heerlijk!

Heb jij nog leuke plannen de komend weekend?  Ben je ook al helemaal in de kerstsferen?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Spread the love

You Might Also Like

 • Batboy 16 december 2016 at 07:24

  Ja ik ben al wel in kerstsfeer nu alleen nog een beetje wit buiten…

 • Stefanie 16 december 2016 at 10:16

  Leuke foto’s weer! Ja wij zijn ook al helemaal in de kerstsferen. Zo gezellig om weer de kerstboom in de woonkamer te hebben 🙂

 • Bodil 16 december 2016 at 11:56

  Mooie regenboogboom!
  En je meiden hebben weer een hoge snoezigheidsfactor zeg! 😀

 • Vlijtig Liesje 16 december 2016 at 12:40

  Hier is eigenlijk alleen de kerstboom echt in kerstsfeer. Het is zo druk, dat ik steeds vergeet dat het bijna Kerstmis is.

 • Jessica 16 december 2016 at 15:59

  Zulke heerlijke foto’s heb je er weer in staan. Mooi jullie kerstboom!