Beauty Giveaway Kerst Mommy Stuff Personal Shopping Shoptip winactie

Review + winactie #13 – Names4ever – Win een zilveren geboortesteen ketting

15 december 2016
Bling, bling, bling! Vandaag heb ik een wel hele mooie winactie voor je in petto! Het is bijna kerst en daar hoort ook een mooi cadeautje voor mama bij (of niet dan!?) Ik mag namens Names4ever een hele mooie zilveren geboortesteen ketting naar keuze weggeven ter waarde van (max) €89,95! Ja, je leest het goed! Wil jij een trotse mama verrassen of gewoon jezelf verwennen voor kerst met zo’n mooi persoonlijk sieraad? Doe dan snel mee met deze winactie!
dsc08590Perfect cadeau voor mijn vriendinnetje

Eigenlijk ben ik zelf totaal niet van de bling (zoals ik sieraden meestal noem). Ik draag (ondanks dat ik er genoeg heb) weinig sieraden en áls ik dan iets draag dan is het vaak van zilver of iets minimalistisch. Voor mij geen goud of glitters aan mijn lijf,doe maar gewoon simpel zilver is voor mij al gek genoeg. Ik vind het ook echt mooier.

Daarom zal ik niet snel sieraden geven aan anderen omdat ik zelf te kieskeurig ben en maar weinig mooi vind.Iets uitkiezen voor een ander vind ik daarom al snel te moeilijk. Van mijn allerliefste vriendinnetje wist ik dat ze al een tijdje dat ze heel erg graag een ketting wilde hebben met de namen van haar dochters er in.Toen kreeg ik laatst een e-mail over de webshop Names4ever. Zij verkopen allerlei soorten persoonlijke sieraden zoals naamkettingen, maar dus ook mooie geboortesteen kettingen. Ik moest meteen aan mijn vriendinnetje denken en wist  dat ik haar ontzettend blij kon maken met zo’n mooie geboortesteen ketting. Via de website koos ik er een voor haar uit met twee blote voetjes met daarop de namen van haar dochters. In ieder voetje koos ik een geboortesteentje in de kleur van de geboortemaand van haar dochters. Het bestellen in de webshop was erg makkelijk en snel en binnen enkele dagen ontving ik de ketting verpakt in een feestelijk doosje.

dsc08591Een bijzonder, persoonlijk en mooi cadeau

Natuurlijk was ik zelf ook er nieuwsgierig naar de ketting en blij verrast toen ik het doosje opende. De geboortesteen hanger is subtiel van formaat en de namen zijn er mooi in gegraveerd. De geboortesteentjes maken het geheel helemaal af. Ik weet zeker dat mijn vriendinnetje en trotse mama haar ketting met veel plezier zal gaan dragen. Wat een bijzonder, persoonlijk en mooi cadeau om te geven én om te krijgen.

Ondanks dat ik zelf dus niet zo snel een ketting met een naam er op zou kopen vind ik deze echt heel erg mooi. Wat ook wel leuk is, is dat je er zelf een ketting bij kunt kiezen uit verschillende modellen. Naast de namen, kun je bijvoorbeeld ook nog de geboortedatums er in laten graveren of bijvoorbeeld een vingerafdruk van je kindje er op laten maken. Hoe leuk is dat?!

Win een zilveren geboortesteen ketting naar keuze!

Wil jij graag winnen?! Dat kan! In samenwerking met Names4ever mag ik namelijk een zilveren geboortesteen ketting naar keuze weggeven (m.u.v. de vingerafdruk sieraden) t.w.v. maximaal €89,95 naar keuze weggeven! Deze kun je dus helemaal zelf samenstellen. Hoe cool is dat!? Deze winactie duurt t/m zondag 18 december, op maandag maak ik de winnaar bekend. Hij of zij kan nog t/m dinsdag 20 december het sieraad bestellen zodat het nog vóór kerst in huis is! 

dsc08593Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij zo’n zilveren geboortesteen ketting wilt winnen én welk model je dan uit zou kiezen. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans: zou ik het super tof vinden wanneer je mij volgt via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen is super lief!
 • Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 23.59 uur.
 • Let wel op: ik maak de winnaar bekend op mijn Facebookpagina op maandag 19 december (dus is het handig als je mijn pagina vooraf liked)
 • De winnaar moet binnen 24 uur contact met mij mij opnemen, anders loot ik een nieuwe winnaar.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Names4ever.nl

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 15 december 2016 at 06:41

  Wat leuk die ketting! Echter zou ik zoiets zelf niet snel dragen al heb ik wel een infiniti ketting met Fay haar naam om. Haha komt beetje op hetzelfde neer ?

 • mama van dijk 15 december 2016 at 07:04

  ahh gaaf doe graag mee:)

 • mama van dijk 15 december 2016 at 07:05

  model vd foto vind ik prachtig. eenvoud siert:)

 • Jacmana 15 december 2016 at 07:12

  Wow ze zijn echt prachtig

 • Anna 15 december 2016 at 07:41

  Oooh wat mooi! Ik zou graag voor mezelf willen winnen die zilveren met de voetjes in het hart vind ik prachtig!
  facebook: An Na

 • Eva straten 15 december 2016 at 08:19

  Leuk!! Voor mijn zusje… zij is in juli bevallen en was toen 28 weken zwanger…. naar een heeeeele moeilijke start en de nodige operatie kunnen ze nu pas echt beginnen met genieten. Al weten ze dat in de toekomst hij weer geopereerd zal moeten worden. In januari gaat ze weer aan het werk, het zou prachtig zijn als ze haar zoon zo met zich mee kan dragen ❤

 • Bianca Voigt 15 december 2016 at 09:00

  Wat een prachtig cadeau! Ik doe graag mee voor Julia, zij is 11 november voor het eerst moeder geworden. Haar schoonmoeder ( mijn beste vriendin) heeft dit helaas niet meer mee mogen maken. Julia ziet mij en mijn man als schoonouders, wat me ontzettend trots maakt natuurlijk! Het zou super zijn om haar te kunnen verrassen met zo’n geweldige ketting want ze is een hele goede moeder <3

 • Lisanne 15 december 2016 at 09:07

  Ik doe niet mee want ik heb al een prachtige ketting met de voetafdruk van mn dochter in een hart en een mooie diamant erin. Ik draag m elke dag, hij is fantastisch. Ik gun iedereen zo’n mooie ketting.

 • Marian 15 december 2016 at 10:13

  Wat een mooie prijs! Een mooie hanger met de namen van mijn kinderen erop staat nog op mijn verlanglijstje sinds de geboorte van ons dochtertje vorige maand. De zilveren hanger twee harten vind ik erg mooi!

 • will 15 december 2016 at 10:19

  Graag zou ik de zilveren stamboom geboortesteen hanger kiezen.
  Alle namen van de kleinkinderen zou ik er in willen laten graveren.
  Zó leuk
  Ik volg je op Bloglovin, zoals ik altijd doe.

 • Laura 15 december 2016 at 12:08

  Wat tof! Ik doe graag mee. Ik ben ook van het zilver en zou dan voor de stamboom gaan. Daar passen de namen van alle 3 de kinderen in. 🙂

 • Susan Balster 15 december 2016 at 12:16

  Wow, wat een geweldige actie!!! SUPER gaaf dat jullie iemand blij gaan maken in deze feestelijke maar soms ook moeilijke December maand! Ik loot graag mee voor mijn bestie Paula! Ze is een trotse Mama Van twee geweldige kindjes maar heeft het lichamelijk erg zwaar en is al maanden in gevecht om erachter te komen waar ‘het’ vandaan komt! Ondanks haar vermoeidheid, pijn en onzekerheden heeft ze mijn gezinnetje uit genodigd om kerst bij hen te komen vieren! Ik zou haar ZO GRAAG blij willen maken met dit PRACHTIGE cadeau, want dat verdiend deze Kanjer echt! Ik was op slag verliefd op de ’twee voetjes’ met daarin de namen van haar kids voor onder de kerstboom! ????

 • Femke 15 december 2016 at 13:22

  Wat super lief! Ze zal er erg blij mee zijn. Ik doe niet mee, past niet zo bij mij

 • Danielle 15 december 2016 at 14:43

  Wat een leuke actie! Ik volg je al een tijdje maar deze actie wil ik zeker niet missen. Ik heb al eens hangers besteld bij names4ever dus ik weet dat ze heel goed zijn maar deze hanger had ik nog niet gezien. Ik zou de zilveren hanger met geboortesteen met de twee handjes kiezen. Zou leuk uitzien, onder de kerstboom en erna om mijn nek haha.

 • Mariska Ansems 15 december 2016 at 16:47

  Super actie! Ik zou deze willen winnen voor mijn zus. …31 weekjes zwanger en al een aantal weken in het ziekenhuis ivm bloedingen.. Een deze weken gaat zij bevallen …dit zou een super kado zijn.

  • Mariska Ansems 17 december 2016 at 07:56

   Ze is inmiddels bevallen… Met 31+2 weken.. Een zoon !!

 • Stefanie 16 december 2016 at 10:05

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor mezelf. Ik zou dan voor een hartje of de voetjes kiezen. 🙂

 • Kim 17 december 2016 at 14:26

  Wauw! Deze staat al sinds ze online kwamen in de webshop onwijs hoog op mijn verlanglijstje! Ik ben mama van een prachtig lief meisje, op dit moment zwanger van ons 2e meisje, maar ook mag ons sterren mannetje niet ontbreken. Ik zou gaan voor het geboorte steen hartje met 3 verschillend steentjes voor mijn 3 kleine ukjes ❤

 • Linda Smeets 18 december 2016 at 04:15

  Wat bijzonder en mooi! Ik doe graag voor mijzelf mee als trotse moeder zijnde. Het ideale kerstkado (ik weet nooit wat ik moet vragen).
  Mijn keuze zou zijn: Zilveren hanger met geboortesteen, artikelnr. ZMKH17-GS
  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter. Tevens heb ik de actie gedeeld op Twitter.

 • Kelly van den Broek 18 december 2016 at 15:05

  Oh wauw!! Dat zou prachtig bij mij moedermelk sieraad passen om mijn nek. De moeder en kind met codeZMKH01 zou gaaf zijn in het zilver! ? Maar als je ook uit andere mag kiezen vindt ik familiehanger stamboom. NOG mooier codeZFH03 in het zilver. Het zou het perfecte kerst cadeautje zijn!

 • Moniek (sprankje) 18 december 2016 at 21:13

  Ik vindt ZNGP321-GS mooi, met de naam van mijn dochter er in… met een granaat er in…