Kerst Shopping Shoptip

Last minute kerstcadeau shoptips voor het hele gezin

14 december 2016
shopIeeekkkk…kerst komt nu stiekem wel heel snel dichterbij! Helemaal leuk natuurlijk, maar als je nu nog cadeautjes moet kopen voor kerst begint de shopstress misschien al om de hoek te kijken. In de stad wil je nu liever niet tussen de krioelende menigte een half uur in de rij bij iedere kassa staan wachten. Dan zit er nog maar één ding op…online shoppen! Speciaal voor alle last minute shoppers heb ik nog wat leuke shoptips voor het hele gezin verzameld welke je nog vóór kerst in huis kunt hebben! Veel shopplezier!

Voor de kids:

Voor de boekenwurmen

Boeken voor kids zijn altijd een goed idee! Zelf lezen we regelmatig voor uit het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik. Er zit zelfs een DVD bij met allemaal leuke Dikkie Dik filmpjes uit het boek. Lola kan er uren in/naar kijken, echt een aanrader dus! Kijk hier voor deze en nog meer leuke boeken voor kinderen!

Voor de creatievelingen

Voor alle creative duizendpootjes is het altijd leuk om speelgoed te krijgen om lekker mee te knutselen, zoals deze tandarts set van Play-Doh of het speel mais. Voor de kleintjes heb je onder andere het ‘colouring with water’ om te kleuren zonder te knoeien. Ideaal! Lola heeft van oma ook zo’n mega emmer met speel mais gekregen. Daar kunnen we samen een heleboel mooie kunstwerken mee gaan maken! Kijk hier voor deze en nog meer creatief speelgoed voor kinderen!

Voor de Lego fans

Wauuuwww, wat heeft Lego toch mooi speelgoed. Toen ik klein was speelde ik al uren met mijn Lego treinen. Tegenwoordig hebben ze nóg veeeeel meer leuke sets voor alle leeftijden. Voor de kleintjes natuurlijk Duplo, nu zelfs met de meest favoriete Disney vriendjes! Voor meisjes hebben ze tegenwoordig zelf een hele coole achtbaan en een tourbus! Ahhhh…die wil ik zelf! Hoe verzinnen ze het!? Kijk hier voor deze en nog meer Lego en Duplo cadeautjes!

Voor de papa’s:

Audio voor alle muziekliefhebbers

Een draadloze soundbar of koptelefoon, of een super blitse platenspeler. Voor de echte muziekliefhebbers zijn dit natuurlijk leuke en handige cadeaus! Vriendlief gebruikt hier ook regelmatig zijn draagbare koptelefoon Super handig als je beiden tegelijk muziek wilt luisteren, maar niet van hetzelfde genre houd. Ook worden er hier in huis regelmatig platen gedraaid op zijn platenspeler. Zo komen zelfs onze oude LP’s met kinderliedjes én sprookjes nog eens uit de oude doos. Zo gezellig! Kijk hier voor nog meer audioproducten voor papa.

Voor de keukenprins

Wat ik ook altijd leuk (en handig) vind, is cadeautjes kopen voor je vent waar je zelf ook nog wat aan hebt. Handige spullen voor in de keuken is dan natuurlijk een slim idee, want zo sla je twee vliegen in één klap. Hij heeft een tof én nuttig cadeau…en hij kan hem gebruiken om voor jou te koken! Yes! Zo’n mooie teak houten tapas plank zou ik heel graag eentje kopen voor vriendlief (en stiekem ook voor mijzelf). Wat vind ik dat mooi en stoer voor op tafel.

Voor de mama’s

Muziek om van te genieten

Een album krijgen voor kerst vind ik altijd ontzettend leuk, zeker omdat ik tegenwoordig bijna nooit meer albums koop. Zo kun je nu o.a. de laatste albums van Bruno Mars, Pentatonix of Beyoncé s scoren voor jezelf, je zus of je (schoon)moeder. Ik zou hier dus helemaal blij van worden! Kijk hier voor deze en andere toffe album tips voor mama en kijk hier voor muziektips voor papa!

Een stoer of chique accessoire

Een vrouw heeft nooit genoeg accessoires…(als ik voor mijzelf mag spreken, hihi!) Laatst nog kocht ik voor het eerst in tijden weer eens mooie zilveren oorbellen voor mijzelf en afgelopen week had ik er ineens nog maar in één oor eentje in..oops! Ook heb ik veel tassen, maar nooit genoeg…en ik draag al 2 jaar geen horloge omdat de die van mij stuk is. Deze hieronder zou perfect staan om mijn pols! Accessoires krijgen is altijd goed, toch dames? Kijk hier voor deze en andere mooie accessoires voor mama!

Nou kan ik nog wel even doorgaan met cadeautips…zo kun je ook nog gaan voor:

 • kookboeken voor heerlijke gerechten
 • cadeaubonnen zodat er zelf uitgekozen kan worden
 • een mooie camera om de mooiste kiekjes mee vast te leggen in het nieuwe jaar
 • een verwenpakket van Rituals…hmmmm!

Ik krijg helemaal zin om te shoppen van al dit leuks! Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor je (aller)laatste kerstinkopen! Veel plezier met shoppen en alvast hele fijn Feestdagen gewenst!

Ben jij ook een last-minute shopper of heb je alle kerstcadeautjes al ingepakt onder de boom staan?

In dit artikel wordt er gebruikt gemaakt van affiliate marketing; wat mij een kleine bijdrage oplevert wanneer jij klikt (of shopt) op een van de bovenstaande links. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Els 14 december 2016 at 18:23

  Lego vind ik altijd een succes voor kinderen ;-)…. en ouders hahaha.

  • Janske 14 december 2016 at 19:35

   Absoluut 😉 Ik vind het inderdaad zelf ook nog steeds leuk, hihi!