Mommy Stuff Pictures Review Shoptip Video

Ik mocht de Easywalker Harvey uitproberen!

13 december 2016
Voordat Lola werd geboren kreeg ik van de buren van mijn ouders hun kinderwagen cadeau. Zij gebruikten hem al een tijdje niet meer en hadden er al veel plezier van gehad met hun drie kinderen. Hij reed nog prima, dus kon hij makkelijk nog een ronde mee. Super fijn! Maar na een tijdje begon ik hem steeds minder fijn te vinden en hoopte ik stiekem om ooit nog een nieuwe wagen te kopen of krijgen. En toen…werden mijn gebeden verhoord…

Wil je hem uitproberen?

Vorige maand kreeg ik de vraag of ik speciaal voor Mamaliefde.nl met mijn gezin de allernieuwste Easywalker Harvey kinderwagen wilde uitproberen. Wauuuwww!! Natuurlijk wil ik dat! Ik had hem een paar dagen daarvoor al voorbij zien komen in een review en was toen direct enthousiast over deze bijzondere wagen. Wat ik al snel ontdekte was dat je in de Easywalker Harvey ook twee kinderen tegelijk kunt vervoeren,dat is helemaal ideaal! Zeker aangezien ik twee kleine kinderen heb en doordeweeks zelf geen auto tot mijn beschikking heb. Zo kan ik toch met beide kinderen gemakkelijk naar buiten in één wagen.

Vriendlief overtuigen

Ik was direct laaiend enthousiast. Nu nog even vriendlief overtuigen om mij mee te helpen met het maken van een uitgebreide review, hij is namelijk fotograaf en ik kon zijn hulp dus goed gebruiken voor alle foto’s én videos. Want ja, er moesten ook videos gemaakt worden. Spannend! Een keer eerder maakte ik een videoreview, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Met mijn allermooiste glimlach en foto’s van de Easywalker had ik hem binnen 1 minuut overtuigd.

Toen ik eenmaal alle onderdelen in huis had, kon ik de wagen in elkaar gaan zetten. Eigenlijk wilde ik wachten tot vriendlief thuis was omdat ik bang was dat ik er helemaal niets van zou begrijpen, maar ik kon echt niet langer wachten. Binnen een paar klikken had ik de wagen zelf al in elkaar gezet. Wow,dat was super eenvoudig! De volgende dag ging ik meteen met de wagen naar het kinderdagverblijf om de kinderen te halen. Normaal gesproken doet vriendlief dat met de auto, maar ik vond het wel een goede reden om de nieuwe wagen meteen uit te proberen.

Wat een verschil!

Bij het kinderdagverblijf zag ik al een paar ouders nieuwsgierig kijken naar onze nieuwe aanwinst. Trots liep ik samen met de meiden terug naar huis. Hij reed heerlijk soepel, zo fijn! Ik merkte meteen het verschil in grote met mijn oude wagen, die is veel breder en rijd toch echt minder soepel dan deze. Ook past deze ondanks dat het een dubbele wagen is veel makkelijker in onze bergingskast. Zelfs zonder hem in te klappen. Wat een verandering is dat…weg irritatie!

Zonder spiekbriefjes of knippen en plakken

In het weekend was er eindelijk tijd voor een fotoshoot en konden we een video opnemen. In eerste instantie had ik een hele toffe locatie in gedachten, maar het was zo ontzettend koud en Coco was nog steeds niet helemaal fit dat we besloten om het vlak bij huis te doen (de buren zullen wel gedacht hebben, haha). Coco lag heerlijk te slapen terwijl ik rondjes reed achter het huis. Vriendlief maakte foto’s en ik sprak alvast een aankondigingsvideo in. Dat was zo gek om mijzelf daarna terug te zien. Gelukkig was hij wel meteen goed en kwam er verder geen knip en plakwerk aan te pas.

Toen de dames sliepen hebben we binnen een heuse fotoshoot en review opgenomen. Zonder spiekbriefjes of knippen en plakken, dus helemaal perfect was hij niet. Gelukkig hielp vriendlief mij met het editen van de video, waardoor het toch nog iets is geworden,haha.

Na een paar avonden schrijven en editen ben ik erg blij met het resultaat. Op Mamaliefde.nl kun je mijn uitgebreide review over de Easywalker Harvey lezen en zien wat ik van deze wagen vind.

Heb jij wel eens een product mogen uitproberen? Kende je de nieuwe Easywalker Harvey al? Wat vind je van mijn review op Mamaliefde.nl?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Batboy 13 december 2016 at 08:32

  Hij ziet er super uit. Jammer genoeg heb ik niet zoiets uit mogen proberen, maar dat zou wel erg handig zijn geweest!

  • Janske 14 december 2016 at 11:44

   hij is inderdaad erg handig!

 • Vlijtig Liesje 13 december 2016 at 10:56

  Ik vind die twee verdiepingen werkelijk briljant! Hoe verzinnen ze het. Ik had destijds een tandembuggy. Dat ging ook wel goed, en hij was niet zo breed.

  • Janske 14 december 2016 at 11:45

   ik vind het ook echt een uitvinding, en hij is even groot als een normale wagen…(zelfs kleiner dan onze vorige wagen).

 • Joyce 13 december 2016 at 12:06

  Prachtige wagen!

  • Janske 14 december 2016 at 11:47

   nou, he!?

 • Liess 13 december 2016 at 16:49

  Wauw mooie wagen. Wij moeten ook een duo aanschaffen. De meeste zijn beetje boven ons budget dus wss word het een topmark

  • Janske 14 december 2016 at 11:48

   een duowagen is wel echt fijn hoor. Succes met kiezen!

 • Nathalie 13 december 2016 at 22:34

  Super leuk dat je dit hebt mogen doen!
  Ziet er goed uit!

  • Janske 14 december 2016 at 11:48

   hihi, je he! Dankjewel!

 • Nicole 14 december 2016 at 06:37

  Hmm ik ben skeptisch haha. De reden dat wij een joolz hebben is zodat de baby niet zo dicht bij de grond zit en hier zowat op de grond haha. Misschien moet ik hem maar eens komen bewonderen..

  • Janske 14 december 2016 at 11:50

   Heeft Joolz ook duowagens? Je mag altijd een proefrondje komen maken hoor 😉

 • Femke 14 december 2016 at 15:04

  Wat super gedaan! Duidelijk hoor. Alleen moet ik even wennen aan de wagenbak zo laag bij de grond.
  Erg handige wagen!