Giveaway Review Shoptip winactie

Review + (Instagram) winactie #12 Een muursticker van Love, Sam

12 december 2016
Vandaag is het een hele bijzondere dag. Ik heb vandaag namelijk een hele toffe review & winactie voor jullie, een primeur op Janske.nl. Vanaf nu kun je namelijk een week lang mee doen met mijn allereerste winactie op Instagram! Janske.nl organiseerd namelijk samen met 16 andere bloggers en webshop een hele coole kerst loop giveaway. Samen geven we voor meer dan €250,- euro aan prijzen weg. Je maakt maar liefst 16x kans op een te gekke prijs! Check snel mijn Instagram en doe ook mee! Namens Sam Loman van Love, Sam La vie d’une femme mag ik een unieke muursticker naar keuze weggeven t.w.v. €26,95.

Love, Sam

Wie is Sam?

Een tijdje geleden kreeg ik een leuke e-mail van Sam Loman. Je vertelde mij over haar webshop vol met eigen ontworpen producten. Fotografie en illustratie zijn Sam’s passies, dit zie je direct terug in de producten in haar webshop. Deze hebben allemaal een unieke en herkenbare stijl.

“Love, Sam La vie dune femme vertelt het verhaal van een vrouw, misschien is het je beste vriendin, je zus of ben je het zelf. Ze houdt van reizen, verzamelt bijzondere herinneringen, haalt plezier uit het verzamelen van mooie dingen zoals schelpen, papier, drijfhout, kant en meer. Ze combineert al haar ‘schatten’ in haar collecties: ‘Vintage flavour’ stationery met een vintage smaakje, ‘Bohemian nature’ een mix van waterverf pastelkleuren, tekeningen uit de natuur en een vleugje magisch goud! Als laatste ‘Dream big little one’ is special ontworpen voor kleine dromenvangers. Style je kinderkamer met lief behang speciaal voor de allerkleinsten, met prima ballerina’s ‘Lisa & Lilly’, stoere piraten of ga op avontuur in je eigen jungle kamer!”

Prima ballerina’s ‘Lisa & Lilly’

Ik mocht een van Sam een van haar zelfontworpen muurstickers uitkiezen. Wauw! Wat een mooie illustraties. Ik was direct verliefd op de twee prima ballerina’s ‘Lisa & Lilly’ en besloot om een van haar muurstickers met deze twee vrolijke dames uit te kiezen. Nou,dat was makkelijker gezegd dan gedaan,want ze zijn allemaal ontzettend leuk! Wat een keuze! Na lang twijfelen koos ik voor het thema circus omdat Coco’s kamertje ook een klein beetje dat thema heeft.

Enkele dagen later ontving ik de muursticker met een mooie kaartenset en mooie kaart met persoonlijke boodschap er bij. Wat lief! Alle producten van Sam zijn echt in haar eigen herkenbare stijl, een unieke mix van mooie pastelkleuren met goud, foto’s en illustraties. Erg bijzonder.

Coco's babykamer

Coco’s babykamer

Makkelijk op te plakken

Toen was het tijd om een plekje te zoeken op de muur. De sticker is makkelijk aan te brengen. Een tip; verwijder eerst de overige randen van het stickervel zodat je daarna je muursticker er makkelijker af kunt halen. Dit hielp enorm! De sticker plakt perfect op de muur en ziet er zo leuk uit! Het maakt Coco’s kamertje helemaal af!

Zeker op een kale muur is het tegenwoordig helemaal hip om muurstickers te gebruiken. Op Lola’s kamer gebruikte ik ze ook al om een kale witte wand op te fleuren. Het fijne aan stickers is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen of verwijderen. In de webshop van Sam heb je keuze uit 20 verschillende soorten muurstickers. Veel leuke van ‘Lisa & Lilly’, maar ook stoere piraten, dieren uit de jungle of mooie teksten zoals “Dream Big Little One” in sierlijke gouden letters.

Wat ook bijzonder is, je kunt er naast muurstickers nog meer leuke producten vinden van de twee vriendinnen ‘Lisa & Lilly’, zoals kussens en behang. Super leuk om je kinderkamer mee op te fleuren! Dat is weer eens wat anders dan de zoveelste Anna en Elsa kinderkamer. Ik vind ze in ieder geval helemaal leuk en denk dat Coco  dat ook zal vinden!

Coco's babykamer

Coco’s babykamer

Win een muursticker naar keuze

Wil jij ook zo’n bijzondere muursticker winnen van Love, Sam La vie d’une femme voor op de slaapkamer van je kind(eren)? Dat kan! Vanaf vandaag t/m zondag 18 december 00:00 uur kun je mee doen met de Kerst Loop Giveaway op mijn Instagram account. Daar lees je alle info!

Ik ben erg benieuwd welke muursticker jij zou kiezen als je wint. Je kunt ze allemaal hier vinden! Welke is jouw favoriet? 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sam La vie d’une femme

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Batboy 12 december 2016 at 09:02

  Doe trouwens niet mee, maar vind het erg gezellig staan!

  • Janske 12 december 2016 at 09:20

   Dankjewel 🙂

 • will 12 december 2016 at 10:56

  Wat een leuke muursticker! Jammer, ik kan alleen niet meedoen, want ik heb geen instagram.

  • Janske 12 december 2016 at 11:23

   Dat is inderdaad jammer! Maar er komt snel weer een nieuwe winactie online op janske.nl ?

 • Els 12 december 2016 at 18:39

  Wat een mooie stickers! Ik doe niet mee, want ik denk dat iemand anders er veel blijer mee is :-).

  • Janske 12 december 2016 at 20:55

   Lief! Bedankt voor je reactie!

 • Claudia Diependaal 13 december 2016 at 20:46

  Ik doe heel erg graag mee! Wat leuk.

 • Claudia Diependaal 13 december 2016 at 20:51

  Oeps ik vergat wat ?

  WOLKJES BABYKAMER MUURSTICKER

 • Femke 14 december 2016 at 14:55

  Wat schattig die stickers! Ik heb geen instagram en onze muur zit structuur op. Dat plakt wat bobbelig
  Ik zou kiezen voor de jungle bus

  • Janske 14 december 2016 at 15:09

   leuk he! Ze kunnen ook op deuren 🙂

   • Femke 14 december 2016 at 15:23

    OW ja haha duuuh?

 • kempenaers 16 december 2016 at 14:15

  heel mooie muurstickers zowel voor meisjes als jongens, moeilijk kiezen heb zowel kleinzoontjes als kleindochter

 • brants 16 december 2016 at 14:17

  doe graag mee voor mijn kleindochter of kleinzoon, zijn allemaal even mooi maar zou ze zelf laten kiezen

 • Moniek (sprankje) 18 december 2016 at 21:22

  Helaas, geen Instagram, maar ik zou meedoen voor LOTJE FLOWER.
  Zo leuk…