Fotodagboek

Janske’s Fotodagboek week 15 – Sinterklaas & Easywalker Harvey testen

9 december 2016
Het is weer vrijdag! Tijd voor weer een nieuw fotodagboek, nummer 15 alweer! De afgelopen hebben we voor de eerste keer als gezin Sinterklaas gevierd, mét de video van Sint. Maar het was ook de week waarin Coco wéér ziek werd en we mochten speciaal voor Mamaliefde de Easywalker Harvey. Een druk weekje dus! Ik heb er weer een fotodagboek van gemaakt, lees en kijk je mee?
Week 15

Lola werd donderdagochtend wakker met een mega opgezwollen oog. Het zag er erg pijnlijk uit, maar volgens haarzelf had ze er geen last van. De volgende dag was het gelukkig alweer stukken minder en zaterdag zag je er niets meer van. De dag daarna  kreeg Coco een ontstoken oog…oops! Hier zie je dat Lola’s rechteroog nog een beetje opgezwollen is. Net als iedere week maakte ik ook deze vrijdag weer een weekfoto van Coco in haar bed en op de stoel met de beer. Kijk nou, wat een scheetje!

In het weekend hadden we een leuke fotoshoot en maakten we videos van onze nieuwe Easywalker Harvey kinderwagen. Ik mag deze speciaal voor Mamaliefde uitproberen. Wat ik van de wagen vind, lees je binnenkort op haar blog! Hier alvast een kleine sneakpeak én mijn aankondigingsvideo! (zo erg om mijzelf terug te zien!)

Onze eerste Sinterklaas

Ook vierden we samen met opa en oma,mijn zus en haar gezin voor het eerst Sinterklaas. Wat een heerlijke dag was dat. We genoten van al het lekkerst en de kinderen zijn goed verwend door Sinterklaas. De persoonlijke videoboodschap van Sint maakte veel indruk bij iedereen, het was echt een groot succes! Zo leuk!

Wat is het toch bijzonder om na zo veel jaren eindelijk weer Sinterklaas te vieren, en nu als mama. Ik heb er echt van genoten en vond het erg bijzonder!

Op zondag kregen we kraamvisite en werd er fijn gespeeld met Co de rups, Lola’s nieuwe speelkameraadje. Ook aten we ’s avonds de restjes van de dag ervoor en konden we nog een keertje “gourmetten”…zo gezellig vind ik dat altijd!

Pietje Lola

Op maandag en dinsdag was Coco weer niet zo fit en sliep ze bijna de hele dag. De leidsters van het kinderdagverblijf belden zelfs een paar keer of ze haar wakker mochten maken voor een voeding. Coco heeft dus de hele Sinterklaasviering gemist, haha. Lola daarin tegen, kwam thuis als Pietje (ze was verkleed naar het schooltje gegaan) en vertelde hele verhalen over Sinterklaas en Piet op het dak, over al het snoep in haar schoentje en haar Pietendiploma. Lola had een topdag gehad!

Dinsdag kwamen opa en oma oppassen en speelde Lola met haar nieuwe dokterset van Woezel en Pip. Wij kregen deze een jaar geleden al voor haar cadeau, maar bewaarden hem omdat ze nog iets te klein was. Iedereen wordt nu dus onderzocht door Lola en krijgt een spuitje en pilletjes, haha.

Peuter logica

Woensdag was ik aan de beurt voor een onderzoek bij zustertje Lola en alles werd grondig onderzocht. Grappig hoeveel fantasie ze heeft tijdens het spelen. Zo leuk! Daar kan ik echt  zo van genieten. Met al haar peuter logica en wijsheden, haha.

Het was weer een topweek! Komende week wordt het ook weer lekker druk, ik ga de kerstboom en het hele huis kerst-proof maken en de kerstkaarten mogen op de post. Ik heb er nu al zin in.

Heb jij nog leuke plannen de komende week?  Heb je ook zo genoten van Sinterklaas, of ben je blij dat hij het land weer uit is?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Spread the love

You Might Also Like

  • Ellen 9 december 2016 at 12:16

    Leuke week heb je achter de rug. Wat hebben jouw kinderen toch altijd leuke kleertjes aan! Hier was Sinterklaas tussen de snottebellen door ook erg geslaagd. Nu helemaal klaar voor Kerst 🙂

    • Janske 9 december 2016 at 13:56

      aww….dankjewel Ellen! Hier ook een grote snotfabriek hoor 😉 hahaha…is het al zomer? 😉