Blog Feestje DIY Kerst

Ho Ho Ho! Feest mee met ons kerst blogfeestje

6 december 2016
Sinterklaas is het land uit en nu is het tijd voor “the most wonderful time of the yeaaaarrrr”. Tijd voor een gezellig, knus, romantisch, warm en feestelijk kerst blogfeestje! Net als onze vorige herfst en Sinterklaas blogfeestje bestaat ook ons kerst blogfeestje uit al jullie leukste diy’s, lekkerste recepten, tofste uitstapjes en mooiste winterse avonturen! Vier ook ons Blogfeestje mee en deel onbeperkt al je leuke, grappige, inspirerende en bijzondere kerst artikelen nu met ons!

Heb je nooit eerder meegedaan en weet je nog niet precies wat ons Blogfeestje inhoudt, lees dan even hier hoe ons Blogfeestje precies werkt en hoe leuk het is!

Kerst blogfeestje

Kerst blogfeestje

 

Vanaf vandaag vieren we een extra feestelijk kerst Blogfeest! Je mag tijdens dit blogfeest uiteraard weer onbeperkt AL je artikelen spammen die te maken hebben met het thema kerst. Spam je mooiste kerst verhalen, creatiefste diy’s of lekkerste recepten en wie weet kiezen we jouw artikel straks uit om in het winterzonnetje gezet te worden!

Van dinsdag 6 december tot woensdag 21 december 22:00 uur kun je hier al je nieuwe en oude kerst artikelen spammen en daarna kiezen alle hosts er ieder maar liefst 3 favorieten uit! Deze kun je terugvinden op onze blogs op zaterdag 24 december. Je maakt dus 12 x kans om uitgelicht te worden! Hieronder in de beschrijving vindt je een duidelijk overzicht met de regels van dit speciale Blogfeestje. Om je wat voorbeelden te geven van artikelen die je hier kunt spammen geef ik je hier alvast wat ideetjes.

Heb je nog meer kerst inspiratie nodig? Dit zijn een aantal van mijn eigen kerstartikelen:
Hippe kerstversieringstips voor in je huis!
Things I Love #5 – I love Kerstversiering (low-budget & een regenboog kerstboom)
Een dreumes en een volle kerstboom – Go or no?!
7-gangen kerstdiner – simpel, snel en lekker!
DIY #3 – Maak een originele fotokerstkaart met je baby of dreumes

DSC03429

Neem ook even een kijkje op de blogs van mijn mede hosts om ook hun tofste kerst artikelen uit te checken!

Dit zijn mijn toffe mede hosts:

fleur_mizflurry

Fleur heeft deze maand samen met 23 blogvriendinnen (waaronder yours truly, yay!) een super toffe adventskalender bedacht. Vanaf 1 december kun je namelijk iedere dag t/m de dag voor kerst een nieuw adventskalender artikel lezen op één van de blogs waarin we aftellen naar kerst. Ik vind het zo ontzettend leuk om alle artikelen van iedereen te lezen. Je kunt ze allemaal terugvinden op onze blogs!

 

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’
nicole_meisje-eigenwijsjeNicole schreef vorig jaar een erg leuk en creatief diy artikel over kerstboomdecoratie voor kinderen. Maar liefst 10 verschillende manieren om creatief bezig te zijn met je kind! Kijk nou, hoe simpel, maar zo ontzettend leuk deze dennenappels zijn!?

IMG_5917

 

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Esmeralda verleide mij deze week met haar recept voor witte chocolademelk….ohhh laaa laaaaa, wat ziet die er lekker uit! Die ga ik binnenkort maar eens maken! Yummy! Esmeralda is helemaal klaar voor de Feestdagen en heeft er net als ik super veel zin in!

witte chocolademelk

 

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Beschrijving:

[inlinkz_linkup id=682714 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Anja
  Twitter:
  6 december 2016 at 20:33

  Geweldig leuk initiatief, ook ideaal om andere blogs te ontdekken 🙂
  Anja recently posted…Review Avonturia Den HaagMy Profile

 • Vlijtig Liesje
  Twitter:
  7 december 2016 at 14:14

  Ideaal al die posts over Kerst bij elkaar : )
  Vlijtig Liesje recently posted…Een fijne middagMy Profile

 • tisfeest 15 december 2016 at 09:11

  Die adventskalender vind ik een heel leuk idee, als ik de tijd heb ga ik die zeker nog even terug lezen maar voorlopig kan ik zie in ieder geval bijhouden.. 😉

  Groetjes, Vincent