Personal Pictures Sinterklaas

Onze eerste keer Sinterklaas als gezin

5 december 2016
Dit weekend was het dan eindelijk zo ver. Voor de eerste keer gingen we als gezin Sinterklaas vieren. Ik keek er stiekem al weken naar uit en genoot misschien nog wel het meest van iedereen. Lola’s eerste echte Sinterklaas. Helemaal leuk! Samen met mijn zusje, haar man en dochter én natuurlijk opa en oma hadden we een gezellige middag op de planning staan. Hieronder deel ik een aantal foto’s van onze eerste Sinterklaas als gezin.

In de ochtend doen we rustig aan. We maken buiten wat foto’s met de meiden voor een hele leuke review (die je binnenkort hier terug kunt vinden) en verder genieten we nog even van de rust. Lola is lekker zelf aan het spelen met haar handveger en blik wat ze vorige week in haar schoentje kreeg van Sint en Coco bekijk rustig vanaf een afstandje mee.

Omdat Lola een Pietje is vandaag moet Coco natuurlijk ook een Pietenmutsje op, haha. Coco vindt alles prima en draagt ook een mooie muts.

Op vrijdag had ik samen met Lola zelf pepernootjes en speculaas gebakken en hadden we van marsepein figuurtjes gemaakt. Lola kon niet wachten om ze eindelijk te mogen proeven toe iedereen er was. Wat was het allemaal lekker, ik moest haar echt tegenhouden na 4 pepernoten, een kikker en een stuk speculaas. Kleine snoepkont.

En alsof we nog niet genoeg hadden…hadden we ook maar een taartje besteld bij de Hema….onderweg was hij een beetje gesneuveld, maar hierdoor niet minder lekker hoor! Nomnom!

Na al dat lekkers werd er ineens op de voordeur geklopt….Lola rende naar de voordeur….Sinterklaasss! (Wij hadden de buurvrouw opdracht gegeven om flink hard te kloppen, thanks buuf!). In de gang aangekomen stond het helemaal vol met cadeautjes. Dat snoetje van Lola…met grote verbaasde ogen keek ze naar de alle tassen vol cadeaus en vond ze een brief van Sinterklaas op de grond. Daar zat haar video van Sint in. Met zijn allen op de bank keken we naar de persoonlijke videoboodschap. De reactie van Lola en haar nichtje Juno (en de rest van de familie) was onbetaalbaar. Mijn zusje en ik pinkten een traantje weg (blame it on the kraamtranen, haha).

Daarna legden we alle cadeautjes op en om de salontafel. We hadden vooraf afgesproken om voor elkaar geen cadeautjes te doen, alleen voor de kindjes een paar. Uhm, zoals je ziet is dat dus niet helemaal gelukt…oops! De kinderen (en wij allemaal) zijn erg lief geweest dit jaar, laten we het daar op houden!

Na de cadeautjes hebben we heerlijk met zijn allen gegeten…tot we geen boe of ba meer konden zeggen.

Wat een gezellige eerste Sinterklaas als gezin. Ik vond het zo leuk om te zien hoe iedereen zo genoot en vooral hoe leuk Lola het allemaal vond. Meehelpen met alle cadeautjes uitpakken, de video van Sint, al het snoepgoed eten en spelen met nichtje Juno. Het was echt een groot feest! Een zeer geslaagde eerste Sinterklaas als gezin! Ik heb nu al zin in volgend jaar!

Hoe was jouw Sinterklaas? Vond(en) jouw kind(eren) het ook zo leuk?!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 5 december 2016 at 20:02

  Oooh lijkt me zo leuk om met meerdere kinderen te vieren. Dat mis ik wel hoor. Nu is het alleen Fay en wij en dat is ook leuk hoor, maar leuker denk ik met meerdere mensen/kinderen!

  • Janske 5 december 2016 at 20:48

   nog heel even wachten Nicole, dan heb je twee kindjes 🙂 Heeft Fay nog geen neefjes of nichtjes? Wij hebben alleen de dochter van mijn zusje en verder kan ik van niemand neefjes of nichtjes krijgen…het zal hier dus altijd een klein clubje blijven…maar daardoor gelukkig niet minder gezellig!

 • Stefanie 5 december 2016 at 20:25

  Wat leuk! Hier hebben de meiden ook het hele weekend genoten van alle gezelligheid en cadeautjes 🙂

  • Janske 5 december 2016 at 20:48

   Wat heerlijk zeg! Lekker nagenieten nu 🙂