Mommy Stuff Review Shoptip zwanger

Elke maand een zwanger box van Hello Little One | Review

4 december 2016
Zwanger zijn is een van de meest bijzondere en soms zwaarste periodes in je leven. Je bent bezig met het maken van het allermooiste wat er is..een nieuw leven. Voor sommige vrouwen is zwanger zijn geweldig, mooi en fijn. Voor andere vrouwen is het een tijd van onzekerheid en zwangerschapskwaaltjes. Voor al die vrouwen heeft Hello Little One sinds kort iets heel bijzonders, iets waar zij allemaal van kunnen genieten. Vanaf nu kun je namelijk tijdens je zwangerschap elke maand een zwanger box ontvangen met daarin allerlei leuke en nuttige cadeautjes voor jezelf én voor je baby. Zo maak je van iedere zwangerschapsmaand een feestje!

Al eerder schreef ik in een review hoe enthousiast ik was over de kraambox van Hello Little One. Deze bestelde ik halverwege mijn zwangerschap en met veel plezier gebruik ik nu de producten voor Coco uit mijn box. Ondanks dat ik zelf inmiddels niet meer zwanger ben (en dus zelf geen zwanger box voor mijzelf meer kan bestellen) word ik wel erg blij van het nieuwe concept van Hello Little One. Vanaf nu kun je dus iedere maand een nieuwe box ontvangen! Toen ik hoorde van deze nieuwe maandboxen werd ik meteen nieuwsgierig over wat er dan allemaal in zit.

6 maanden en 9 maanden box

6 maanden en 9 maanden box

Verrassing!

Maar dat is natuurlijk een verrassing en dat maakt het nou juist zo leuk! Naast de zwanger-, kraam-, de 3-, 6-, en 9-maanden box kun je nu dus iedere maand tijdens je zwangerschap een al meerdere boxen bestellen. Je kunt een abonnement afsluiten wat je ieder gewenst moment stop kunt zetten of je kunt gewoon een losse box bestellen. Wel zo fijn als je hem bijvoorbeeld cadeau wilt geven of te vroeg bevalt.

Wanneer je een abonnement afsluit krijg je (in de eerste week) van iedere maand een pakket thuisbezorgd, vol met mooie en fijne producten welke met zorg zijn samengesteld voor moeder en baby.

Zwanger Box

Zwanger Box

6 maanden box

6 maanden box

Welke producten kan ik in mijn zwanger box verwachten?

Uiteraard weet je vooraf niet precies wat er in je box zit, anders zou het geen verrassing meer zijn. Hello Little One kiest met zorg mooie producten voor je uit van merken als Done by Deer (mijn persoonlijke favoriet!), Maed for Mini, Naïf, Petit & Jolie etc. In iedere box vind je 3 tot 5 speciaal geselecteerde producten. De waarde van elke box is aanzienlijk meer is dan de maandelijkse abonnementskosten.  Hierdoor heb je naast een box vol leuke producten, ook een goede deal! Kortom, het leukste abonnement tijdens je zwangerschap!

6 Maanden box unboxing

Van Bianca & Joyce (de eigenaresses & bedenkers van Hello Little One) kreeg ik een 6 Maanden Box cadeau. Super leuk en lief! Ik laat je graag zien wat er allemaal in mijn box zat!

 • Waterboekje voor in bad – Gonnie gaat varen
 • Tuitbeker – Done By Deer
 • Baby Massage Olie – Petit&Jolie
 • Peer lampje – A Little Lovely Company
 • Squeezy fruit – Goodies
 • Natural Olive Baby Wax (Massage & Moisturise) – Oh-Lief

Geef hem cadeau tijdens Kerst!

Zoals je ziet zijn het stuk voor stuk allemaal leuke en nuttige cadeautjes van hele toffe merken. Ondanks dat Coco nog geen 6 maanden is kan ik toch al een gedeelte van de cadeaus gebruiken. Zo heeft het perenlampje al een mooi plekje gekregen op Coco’s kamer en kan ik de massage olie ook al gebruiken. Ook staat de tuitbeker al uitgewassen in de kast, klaar voor gebruik.

Een zwanger box is een leuk cadeau voor jezelf om een genietmomentje te creëren tijdens je zwangerschap, maar het is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan een zwangere vriendin. Ik weet zeker dat de zwanger box ontzettend in de smaak zal vallen!

Om een van de boxen te bestellen of om een abonnement af te sluiten én voor meer informatie kun je kijken op de website van Hello Little One. Daar vind je alle info die je nodig hebt om ook zo’n toffe zwanger box te bestellen.

Kende jij de Zwangerboxen/ Mijlpaalboxen of Verrassingsboxen van Hello Little One al? Zou jij ook graag zo’n abonnement willen tijdens je zwangerschap of gaat je voorkeur toch meer uit naar de boxen voor ná de zwangerschap? 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marije 4 december 2016 at 08:08

  Ooh die zesmaandenbox ziet er leuk uit zeg! Die ga ik bestellen haha. De zwangerbox bestelde ik trouwens ook toen ik zwanger was en die viel heel erg in de smaak!

  • Janske 5 december 2016 at 16:28

   Ohh….veel plezier er mee! Hij is zo leuk!

 • Nicole 4 december 2016 at 08:29

  Lijkt me erg leuk zo’n abonnement maar zou het dan liever cadeau krijgen. 30 euro elke maand aan mezelf dat doe ik niet snel. En kan nu overigens ook niet. Maar dat terzijde. Een losse box lijkt me ook heel gaaf.

  • Janske 5 december 2016 at 16:28

   tof cadeau voor een babyshower of voor kerst 🙂

 • Will 4 december 2016 at 10:48

  Wát leuk, voor iemand die in verwachting is.

  • Janske 5 december 2016 at 16:29

   absoluut!

 • Anita 4 december 2016 at 11:19

  Wat leuk om cadeau te geven en te ontvangen als je niet precies weet wat je de ander wil geven.

  • Janske 5 december 2016 at 16:29

   Dan is hij ideaal inderdaad…er zit genoeg leuks in 🙂