Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 14 – pakketjes & een stapje terug

2 december 2016

De afgelopen week stonden in het teken van bijkomen van de griep en heel veel leuke pakketjes! Bekijk hier onze afgelopen week in foto’s.

Na een week lang behoorlijk ziek zijn was onze Coco eindelijk weer een beetje beter en was ze vooral weer gezellig aan het lachen. Wat fijn dat ze weer “terug” is, wat was ze toch een zielig klein hoopje mens vorige week.

Vrijdag hadden we een rustig dagje met zijn drietjes. Het was Black Friday en ik heb naast alle kortingscodes verzamelen ook zelf nog wat leuks gekocht. Onder andere deze sweater en indianentooi van Tough Cookie scoorde ik voor Lola. Zo tof! Wat ook wel erg leuk was, Lola had een tekening gemaakt op school die we in haar schoentje gestopt hadden. De volgende ochtend kreeg ze een videoboodschap van Sint dat hij haar tekening zo mooi vond. Dat snoetje! Helemaal verbaasd!

Lola is zo’n ongelooflijk bijdehandje, ze kan er ook echt zo bij gaan zitten alsof ze alles weet, zoals hier na het eten. Wijsneus. Omdat mevrouwtje niet wilde slapen in de middag (na vermoede pogingen) heb ik haar uit ellende maar voor de tv gezet. Ze wilde graag Bambi kijken. Coco vind de TV trouwens ook ontzettend interessant én handig om haar nekspieren te trainen, haha.

Bij Bregje won ik €40,- shoptegoed bij Radbag en na lang dubben koos ik o.a. deze hele coole sterrenlamp. We moesten hem wel nog “even” in elkaar zetten. Gelukkig is vriendlief een nerd die daar wel geduld voor heeft…maar…man(!) wat een werk! Het eindresultaat is trouwens wel ontzettend gaaf! Lola vind hem ook helemaal leuk als we hem aanzetten op haar kamer. Overal om je heen zie je dan sterren.

In de avonden probeerden we het lekker rustig te houden deze week, even bijkomen van de kortere nachtjes en alle drukte. Toen ik maandagavond thuiskwam, trof ik Coco zo aan met de fles in haar mond…dussssss…. Even samen puzzelen en boekjes lezen in bed behoort hier tot het avondritueel, een gezellig en rustig moment om de dag mee af te sluiten.

Woensdag was ik alleen thuis met de meiden en kwamen er weer een aantal toffe pakketjes binnen. Zo ook een mooie luiertas van Elodie Details die ik scoorde met 50% korting tijdens de Black Friday Sale. Eerder die week ontvingen we trouwens echt een mega groot pakket (daarover binnenkort meer…) het leek wel Sinterklaas deze week. De postbode zal wel gedacht hebben, haha.

Lola en ik bouwden samen een “huis” met de Duplo en Coco mocht bij ons kijken. Ook werd er heerlijk geknuffeld op de bank en was het in de ochtend vooral erg gezellig. In de middag wilde mevrouwtje niet slapen en daar mocht ik de rest van de middag nog van nagenieten…*zucht* … ik was kapot aan het eind van de avond. Ik kon niet meer!

Donderdag gingen de dames weer naar het kinderdagverblijf en was ik in de middag lekker vrij. Ik shopte bij de Primark vlug nog even een heerlijk fluffy fleece pyjama. Fijn voor in de wintermaanden!

Verder was het vooral een vrij rustig weekje, met weinig bijzonderheden (ook wel eens fijn natuurlijk). De komende week staat natuurlijk Sinterklaas op het programma, de eerste keer dat Lola het bewust mee maakt. Ik kan niet wachten tot ze de video van Sint mag bekijken, ik zal proberen haar reactie te filmen zodat ik hem hier kan delen!

Hoe was jouw week? Heb je nog leuke plannen voor Sinterklaas? 

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken.

Spread the love

You Might Also Like

  • Vlijtig Liesje 2 december 2016 at 11:09

    Ja, wij vieren a.s. zondag pakjesavond! Ik moet alleen nog wel even een surprise in elkaar fabrieken….