Kerst Shopping Shoptip Sinterklaas

10 x Last minute low budget cadeautips voor Sint of Kerst

30 november 2016
Paniek! Moet jij nog last minute Sinterklaas (of kerst) cadeautjes kopen? Kun je nog wat extra inspiratie gebruiken? Al eerder plaatste ik hier 10 low budget schoencadeautjes, maar hoe kun je nog meer besparen op je Sinterklaas inkopen zonder dat je kinderen er iets van merken? Ik heb een aantal tips voor je opgeschreven waar je zelf (misschien) nog niet aan gedacht had.

10 Last minute low budget cadeautips voor Sint of Kerst

Online

Bestel online je cadeautjes. Veel webshops hebben nu allerlei aanbiedingen en bezorgen de volgende dag al. Ideaal voor last minute shoppen.

Vergelijk winkels

Koop niet meteen een cadeau bij de eerste de beste winkel, wie weet kost hetzelfde cadeau ergens anders wel een stuk minder.

Tweedehands

Koop speelgoed bijvoorbeeld via Marktplaats, een tweedehandswinkel of via een Facebook groep uit de buurt. Op die manier kun je flink besparen op kosten en toch grote cadeaus geven.

pietje-lolaDIY

Wil je dochter perse een eigen speelkeukentje, laat dan haar handige opa er eentje maken speciaal voor haar helemaal op jullie wensen afgestemd. Zo betaal je alleen de materialen en heb je ook nog een uniek cadeau. Of ben je handig met een naaimachine, naar dan de kleertjes voor de pop.

Ruilen

Ruil speelgoed met dat van andere kinderen. Ruil speelgoed waar nooit meer mee gespeeld wordt met het speelgoed van een ander kindje. Zorg wel goed dat je kinderen er niet bij zijn, want misschien komt dan van ruilen wel huilen.

Koop nuttige dingen

Koop bijvoorbeeld een Pyjama van Frozen of de Minions. Zo heeft je kind iets van zijn of haar grote helden en heeft hij of zij ook meteen een pyjama. Twee vliegen in één klap!

Schoen zetten bij de supermarkt

Laat je kind(eren) de schoen zetten bij de supermarkt. Zo krijgen ze alvast daar een gratis schoencadeautje!

Doe mee met winacties

Test je geluk en wie weet win je wel een tof cadeau voor je kind(eren). Dat zou helemaal super zijn!

Kinderen kennen geen waarde

Kinderen weten niet wanneer iets maar 2 euro of juist 20 euro kost. Geef daarom niet onnodig veel uit aan (te) dure cadeaus.

Ga vroeg op pad (tip voor volgend jaar 😉 )

Ga niet pas een week voor Sinterklaas op cadeautjesjacht maar koop door het jaar heen al vast wat cadeautjes. Zo kun je ook goed slagen in de uitverkoop. Als je in april iets leuks tegenkomt voor je kind(eren) koop het dan al vast en bewaar het (goed verstopt) op zolder voor Sinterklaas.

Heb jij nog tips voor low budget en/of last minute cadeautjes?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Kirsten 30 november 2016 at 13:01

  Ik heb iets gewonnen via de blog van Twinkelbella 😉 dus dat is al in orde, haha! Goede tips! Inderdaad, in de solden in juli ofzo al dingen scoren voor kerst, heb ik al gedaan..

  • Janske 30 november 2016 at 13:48

   Wat leuk! Gefeliciteerd! 🙂 slim!

 • Kitty 30 november 2016 at 14:08

  Ja ja die laatste tip…. dat deed ik 4 jaar geleden ook (Joeri is van 1 december 😉 ) maar ondertussen was de berg kadootjes enorm geworden… Dat doe ik dus niet meer hahaha. Ik hou mij nu voort netjes aan mijn rijtje van 4 😉

  • Janske 30 november 2016 at 14:14

   Haha. ..oops!

 • Monique 30 november 2016 at 14:25

  Fijne tips! Door het jaar heen dingen verzamelen doe ik ook. En online shoppen is echt een uitkomst!

  • Janske 30 november 2016 at 14:29

   Zo hoef je niet zo te stressen op het laatste moment…