Review Shopping Shoptip Twinning is winning

Twinning is winning #1 – Hublot Regenjassen (Review + kortingscode)

27 november 2016
Het regent, het regent, de pannetjes worden nat….Wat een hondenweer is het geweest de afgelopen weken! Getverderrie! De wereld er ook meteen zo sober uit wanneer het alleen maar regent. Je zou er bijna niet meer door naar buiten durven. Gelukkig had ik daar nu niet zo veel last als voorheen, ik zal je vertellen waarom!

20161119-hublot-raincoat-094

Omdat ik zelf geen auto tot mijn beschikking heb, ga ik drie keer in de week of mijn fiets naar mijn werk. Dit doe ik al zo lang ik werk, jaar in jaar uit, door weer en wind. Dat laatste is soms niet altijd even prettig. Meestal is het juist vreselijk irritant. Bah! Ik kom regelmatig doorweekt aan op mijn werk of thuis nadat ik weer eens een stortbui heb moeten trotseren. Ik weet precies hoe het voelt om tot je ondergoed doorweekt te zijn. Brrrrr!

De perfecte regenjas

Al jaren ben ik op zoek naar een goede en vooral fijne regenjas (bestaat die überhaupt wel, hoor ik je denken). Ik heb ze gehad in alle soorten en maten, van (wegwerp) poncho’s tot regenpakken voor postbodes. Ik kon er zo een gezins-kapstok mee vullen. Er zat er nooit eentje waar ik echt blij van werd. Eentje die waterdicht was en niet alleen waterafstotend. Eentje die niet te strak zat of waar ik zo hard in zat te zweten dat het binnenin nog natter werd dan buiten (getver, I know). Dat laatste gebeurde trouwens wel pas na een hele dag in de regen fietsen hè. Wie is er zo gek om dat te doen, hoor ik je nu denken…ik dus! (iets met scouting en stoer zijn).

Een regenjas en ik zijn daarom nooit goede vrienden geworden en vaak verkoos ik een nat pak boven het aantrekken van dat rotding. Dan maar nat regenen…*zucht*

Twinning is winning

Na het lezen van een zeer positieve review kwam terecht in de webshop Leukeregenjasjes.nl waar ik de regenjassen van het merk Hublot ontdekte. Ik was op slag verliefd op de gele modellen met de navy streepjes binnenvoering. Wat het nóg leuker maakte was dat deze regenjassen zowel voor volwassenen als voor kinderen te koop waren. Ik kreeg direct het idee om er een voor mijzelf én voor Lola te bestellen zodat ik ook met mijn kind hetzelfde gekleed over straat kan gaan. “Twinning is winning” is tegenwoordig namelijk helemaal hip! Normaal lukt mij dit helaas niet zo snel omdat mijn maat er vaak niet tussen zit, dus word er hier vooral door de zusjes “ge-twint”.

Hoezo heeft mama dezelfde jas als ik, zag ik haar denken.

Ik greep mijn kans en al snel mocht ik van de eigenaresse Ingrid voor mijzelf én voor Lola een felgele regenjas uitkiezen om uit te testen en om samen mee over straat te kunnen. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ik was blij verrast toen ik de volgende dag de regenjassen al in huis had. Lola begreep er in de eerste instantie niets van. Hoezo heeft mama dezelfde jas als ik, zag ik haar denken.

In de dagen daarna leek het wel of de weergoden per se wilden dat ik de regenjas uit kon testen, want iedere dag had ik hem nodig. Het regende bijna iedere dag en ik woonde zo ongeveer in mijn nieuwe gele regenjas. Ook Lola droeg vol trots haar nieuwe gele regenjas met haar roze laarsjes er onder. Samen trotseerden we de regen en wind op mijn moederfiets en regelmatig hoorden we om ons heen “hey, die hebben dezelfde jas aan!”. Op deze manier kon ik hem natuurlijk perfect uittesten. Ik was er een beetje bang voor dat hij net zoals al vorige regenjassen zou zijn. Maar dat bleek absoluut niet het geval.

Mijn ervaring

Meteen toen ik de jas uitpakte zag ik dat hij er erg mooi uit zag. De jas is gemaakt van een stretch stof waardoor hij rekbaar is (dit is voor mij een zeer positieve verrassing en zag ik nooit eerder bij een regenjas). Daarnaast is de binnenzijde gevoerd met een vrolijke katoenen streepjesvoering. Hierdoor zweet je er niet zo snel in en plak je dus niet aan de jas vast in de zomer. Daarnaast is hij net wat warmer dan een normale regenjas omdat hij gevoerd is. Zo hoef je er dus geen andere jas er onder te dragen (wat ook altijd zo irritant is en totaal niet lekker zit).

Ik droeg de jas de afgelopen weken zelfs op droge dagen omdat hij zo lekker zat én de wind goed buiten hield. Zo is hij ideaal voor tijdens de herfsttemperaturen. Voor de winter verkopen ze nu trouwens ook modellen met fleece voering, dat lijkt me heerlijk voor tijdens de koude winterdagen.

Leuke foto’s

Ik koos voor de meest opvallende gele kleur en ik moet zeggen dat ik het de eerste keer best spannend vond om samen met Lola in onze ’twinning” outfits de deur uit te gaan. Ik wilde namelijk niet als “kermis-attractie” over straat. Al snel merkte ik dat de meeste mensen juist met een tevreden glimlach op hun gezicht naar ons keken en positief reageerden, dus ik ga er van uit dat ze het juist wel een leuk gezicht vonden. Al snel was ik over mijn “angst” heen en was ik vooral erg blij met mijn eerste echte perfecte regenjas. Zelfs de capuchon blijft goed op mijn hoofd zitten in een regenstorm. (Ja, zelfs dat heb ik getest…alles voor een goede review, toch). Het enige kleine minpuntje vond ik dat de zakken geen ritsen hadden, maar mijn sleutels, telefoon etc bleven er gelukkig wel prima in zitten.

Om jullie te laten zien hoe Lola en ik in de afgelopen weken Eindhoven droog hebben getrotseerd hebben we samen wat leuke foto’s gemaakt. Hoe leuk zijn onze nieuwe regenjassen dan?!Zeg nou zelf…twinning is winning, niet waar?!

Ben je zelf ook op zoek naar een goede & fijne regenjas, voor jezelf en/óf  voor je kind(eren), dan kun je in de webshop van leukeregenjasjes.nl kiezen uit allerlei vrolijke kleuren en maten. Met de code REGENJAS ontvang je nu 10% korting op je nieuwe jas! (update: de code is helaas verlopen)

Vind jij het ook zo lastig om de perfecte regenjas te vinden? Welke kleur zou jij kiezen en zou je ook “durven” te matchen met je kind(eren)? 

Behind the scenes:

Deze artikelen vindt je waarschijnlijk ook erg leuk om te lezen:(klik op foto)

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 27 november 2016 at 09:18

  Wauw wat super leuk! Wij hebben ook nooit getwind. En ik heb ook een hekel aan regenjassen haha zijn echt niet fijn dus wel nieuwsgierig naar deze..

 • Jessica 27 november 2016 at 14:09

  Wat zijn ze leuk!!! Staat jullie heel erg goed

  • Janske 27 november 2016 at 14:21

   awww…dankjewel!

 • Femke 27 november 2016 at 14:58

  Wat een gave regenjassen! Ze staan jullie erg goed.
  Suler mooie foto s ook ?

  • Janske 27 november 2016 at 15:36

   Is ook echt iets voor jullie! Fotocredits gaan uiteraard naar Marcosmeets.nl ?

 • Ester 27 november 2016 at 22:37

  Waaauw hier ben ik zo ontzettend jaloers op.
  Ik ben enorme fan van zogenaamde navy kledij (streepjes, blauw/wit, sailing). Deze jas vind ik fantastisch!

  (en wat een luxe, een echtgenoot die fotograaf is :D. Echt heel erg mooie foto’s van jullie samen :)!

  • Janske 28 november 2016 at 07:24

   Awww hihi… zo’n fotograaf is zeker handig ?