Fotodagboek Personal Pictures Shopping Sinterklaas Uncategorized

Janske’s Fotodagboek week 13 – Ziekenboeg en viral door Black Friday

26 november 2016

Een dag later dan je gewend bent, maar hier is dan toch eindelijk mijn wekelijkse fotodagboek van week 13 alweer. Normaal ben ik niet zo bijgelovig, maar deze dertiende week was toch niet zo’n hele fijne, helaas. Coco had een flinke griep te pakken en moest daardoor enorm hard hoesten. Ze had het erg benauwd en koorts dus kreeg ze van de huisarts een inhaleer apparaatje met pufje en hebben we haar extra goed vertroeteld deze week. Arm popje. Op donderdag kreeg ik het ook flink te pakken, dus zijn we alle vier ziek geweest.Gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter en heb ik weer genoeg energie om dit fotodagboek te maken!

De week begon goed

Daarnaast heb ik heerlijk geshopt tijdens het Flavourites Live event en schreef ik een artikel met alle kortingscodes voor Black Friday waardoor ik werd geïnterviewd door het AD en werd het ook nog eens gedeeld door het ED. Super tof!

Vrijdag was een heerlijke dag, ik ging namelijk naar Flavourites Live in Amsterdam. Ik shopte er (iets te) fanatiek en kwam met tassen vol weer thuis. Helaas verliep de terugweg verre van geslaagd waardoor ik veel vertraging opliep en pas laat thuis was. Gevolg; iets met overvolle zoogcompressen (borstvoeding problems)..in de trein, jawel! Oopsie!

Zaterdag hadden we een druk schema, ’s morgens hadden Lola en ik een heuse fotoshoot (welke je hier binnenkort terug kunt vinden) en ’s middags zagen we onze hele familie tijdens onze jaarlijkse familiedag. Het was weer super gezellig en leuk om Coco te laten knuffelen met de hele familie. Ik merkte helaas wel dat na Lola nu ook Coco steeds zieker leek te worden. Ze hoestte al flink en was net als Lola niet helemaal fit.

Ook maakte ik die dag de wekelijkse foto’s van Coco. Dit keer wilden Lola en papa ook op de foto samen op de stoel. Kijk ze dan zitten, wat leuk! Tuurlijk mag dat! Lola kreeg een mega grote knuffel aap via papa’s werk…de twee zijn direct beste maatjes!

Zondagmiddag ging ik samen met Lola door weer en (mega harde ruk) wind op de fiets, voor de eerste keer naar de bioscoop. Ik had kaartje gewonnen via PinkPress (nogmaals dank!) en Lola mocht voor de eerste keer mee naar de film. We gingen naar een servicebioscoop,dat leek mij wel zo prettig voor een eerste keer. Lola keek haar ogen uit en vond de mega grote televisie helemaal interessant. Het allerleukst vond ze de popcorn,ranja met een rietje en een grote spek die we samen erbij hadden besteld. Hmmmmm! Ik werd tijdens de film regelmatig gevoerd met popcorn en genoot vooral van mijn kleine grote meisje naast mij, wiebelend op haar stoelverhoger.

Ook maakte vriendlief nog wat leuke foto’s van Lola op haar kamertje. Ik zei toch dat Lola en aap beste maatjes waren!? Kijk ze nou zitten met zijn twee!

Op maandag en dinsdag moest ik gewoon werken, ondertussen was Coco ziek thuis. Ze had inmiddels koorts, moest vaak hoesten en had het erg benauwd. Zo sneu! Vriendlief nam haar mee naar de dokter en daar kreeg ze een pufje met inhaler mee naar huis. Op woensdag ging ik opnieuw met haar naar de dokter. Gelukkig klonken haar longen alweer iets beter en sliep ze ’s nachts ook alweer door. Haar ademhaling was ook weer wat rustiger. Fijn. Verder sliep ze vooral heel erg veel. Lola was ook ontzettend vrolijk woensdag. We hadden echt een hele gezellige dag samen.

We zongen liedjes, want Lola draaide al haar favoriete cd’s…

…we maakten grapjes, vingen een hele dikke spin en bakten ’s middags lekker pepernootjes!

De volgende morgen mocht Lola een aantal pepernootjes meenemen naar het schooltje voor haar juffen. Helemaal trots vertelde ze dat zij ze met mama had gebakken. Hihi. Wat een schatje.

Viral door Black Friday!

Die ochtend had ik extra verlof opgenomen omdat Coco nog steeds ziek was en merkte ik dat ook ik een griep te pakken had. Ik zat helemaal te rillen op de bank maar was ondertussen bloedheet. Pfff… Net op dat moment mailde de redactie van het AD mij of ze mij mochten interviewen naar aanleiding van mijn artikel over Black Friday. Tuurlijk! Met mijn gare hoofd beantwoorde ik snel de vragen en kroop ik onder mijn dekentje voor een welverdiend middagdutje. ’s Avonds kwam het artikel online op AD.nl. Super tof! De volgende morgen plaatste het ED ook nog dit artikel. Oops! haha

Het was weer een bijzondere week kan ik wel zeggen. Ik ben benieuwd wat week 14 ons brengen zal!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend? 

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken.

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 26 november 2016 at 07:04

  Super gaaf hoor dat je viral ging! Sneu dat Coco zo ziek was.. gelukkig is ze al iets opgeknapt..

  • Janske 26 november 2016 at 07:30

   Het was en week van uitersten. ..heel slecht tot heel erg leuk. Gelukkig gaat het met Coco steeds beter ?

 • Anita 26 november 2016 at 11:14

  Wat gaaf dat je zowel op de site van het AD als ED stond. Fijn dat het pufje bij Coco heeft geholpen.

 • Jessica 26 november 2016 at 19:40

  Wat een mooie zwart wit foto van Lola! Wauw heel erg mooi

  • Janske 26 november 2016 at 20:18

   Gaaf is die he…dat was echt een hele snelle lucky shot 😉

 • Roxanne 3 december 2016 at 21:26

  Zelfs ziek een interview af leggen, dat is pas liefde voor sale 😉
  Hopelijk is iedereen weer beter

  • Janske 3 december 2016 at 21:40

   nou he 😉 haha