Mommy Stuff Uncategorized

Happy Mama Swap

24 november 2016
Samen met mijn allerliefste blogvriendinnen uit het zuiden des lands hebben we al ruim een jaar een heel fijn Whatsapp-clubje. We hebben samen al heel wat lief en leed gedeeld en spreken elkaar bijna dagelijks. Omdat we elkaar zo lief vinden leek het ons een leuk idee om elkaar eens een keer te verrassen met een gezellige Happy Mama Swap. Ik ben dol op swaps, dus ik vond het natuurlijk een super goed idee! Ben je benieuwd wat ik in mijn Happy Mama Swap kreeg en van wie…lees het hier!
Happy Mama Meeting

Happy Mama Meeting

De Happy Mama Club

Ons “blogmama’s-vriendinnenclubje” bestaat uit 8 dames die naast het mama zijn ook allemaal bloggen. Alleen al om die twee redenen hebben we veel overeenkomsten en kunnen we heerlijk ouwehoeren over alles wat we meemaken. Dit doen we vooral tijdens onze Whatsapp gesprekken over onze blogs, maar ook over onze kinderen. We kunnen uren kletsen over de grootste onzin, maar zeker ook over persoonlijke belangrijke onderwerpen. Ook hebben we elkaar al een paar keer in real life ontmoet wat telkens weer ontzettend gezellig is! We steunen elkaar door dik en dun en in het afgelopen jaar zijn we echt vriendinnen geworden.  Het voelt zo vertrouwd en er word altijd naar elkaar geluisterd. Zo waardevol en fijn, maar vooral heel erg gezellig en happy. Vandaar dat we ons maar gebombardeerd hebben tot de “Happy Mama Club”.

Wie zitten er allemaal in ons clubje dan?

Bregje, Charlotte, Geertje, Laura, Marij, Monique, Nicole & ik. Allemaal stuk voor stuk hele leuke mamabloggers trouwens! Check ze zeker even als je ze nog niet kent!

Happy Mama Swap

Een tijdje geleden kwam het voorstel om samen een swap te organiseren. Helemaal leuk natuurlijk, zeker omdat je elkaar al kent (en het dan dus een stuk makkelijker en leuker is) plus zo weet je zeker dat de ander ook echt haar best voor je doet. Ik had er meteen zin in! Al snel trokken we loodjes en kon het shoppen beginnen.  Ik kreeg als swapmaatje Geertje van Stay At Home Mama en mocht voor haar een swap maken met zo’n €12,50 aan cadeautjes. Het doel was om vooral cadeaus voor haarzelf te kopen (en eventueel iets voor de kids).

mijn ingepakte swap voor Geertje

mijn ingepakte swap voor Geertje

In de weken voor de afgesproken verzenddatum verzamelde ik allerlei leuke kleine cadeautjes. Geertje is een hele toffe thuismama die van iedere dag weer opnieuw een feestje maakt samen met haar dochters Guusje en Laura. Samen maken ze de leukste traktaties, baksels en nog veel meer creatiefs dus wilde ik vooral veel diy cadeautjes voor haar kopen die ze hierbij kan gebruiken. Maar natuurlijk ook nog wat verwennerij voor Geertje zelf. Ondanks het beperkte budget is het mij aardig gelukt om een swap vol met leuke goodies te maken voor haar (al zeg ik het zelf 😉 ). Ben je benieuwd wat er in zat…check het dan snel even op Geertje’s blog!

Natuurlijk ontving ik zelf ook een hele leuke swap van niemand minder dan Nicole van Meisje Eigenwijsje. Ik wist nog niet dat hij van haar afkomstig was totdat ik de cadeautjes open maakte. Ik zag al vrij snel dat zij het was toen ik de eerste cadeautjes opende. Hieronder zie je hoe mijn cadeautjes er uit zagen toen ze nog ingepakt zaten…dit duurde echter niet lang, want ik was super nieuwsgierig! Hihi. Kijk nou, wat feestelijk ingepakt met al die vrolijke pompoms en veertjes. Ik ben dol op vrolijk versierde pakjes, eigenlijk is het zonde om ze open te maken!

De swap van Nicole

De (toen nog ingepakte) swap van Nicole

Toch duurde dat dus niet lang en binnen no-time waren alle cadeautjes uitgepakt. Nicole, je vraagt je vast af wat ik van je swap vond…dat zal ik je eindelijk verklappen. Ik kreeg bij ieder cadeautje een glimlach op mijn gezicht. De swap past echt helemaal bij mij. Ik kan zien dat je mij beter kent dan ik misschien wel had verwacht, hihi. De chocolademelk staat inmiddels op mijn werk, de stippenbeker (I love stippeltjes!) vooraan in de kast en de Tony Chocolonely was binnen 24 uur ineens spoorloos verdwenen (goh, wat vreemd 😉 ) . De kerstman staat al een week op onze afzuigkap, de hamamdouchegel bezorgt mijn iedere avond mijn persoonlijke “hamammomentje” en de versiering ligt klaar om nieuwe pakjes mee te versieren.

Ook het notitieboekje (ik hou daar zo van!), het kaartje met de inspirerende quote en het fotolijstje komen goed van pas en vind ik helemaal leuk!. De wax en theelichtjes heb je goed onthouden en ik ben benieuwd hoe Lola “ruikt”, haha! Binnenkort moet ik maar weer eens een spa avondje houden en kan ik een heerlijk maskertje nemen. Lekker!

ohhhh wat leuk!!

ohhhh wat leuk!!

Lieve Nicole, super bedankt voor je leuke swap. Ik kan zien dat je echt je best hebt gedaan en ik ben blij verrast met alle leuke cadeautjes! Helemaal super!

Lieve Happy Mama’s, wat ben ik dol op jullie! Fijn dat ik zo’n fijn “clubje” vriendinnen om mij heen heb, dankjewel!

Mede door jullie én door deze swap voel ik mij zeker een Happy Mama!

Heb jij ook wel eens met een swap meegedaan? Wat vind je van mijn swap van Nicole? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Kirsten 24 november 2016 at 06:50

  Superleuk dat jullie dit zo samen georganiseerd hebben! Iemand verwennen en zelf verwend worden, meer moet dat niet zijn toch?

  • Janske 24 november 2016 at 07:57

   Precies ?

 • Nicole 24 november 2016 at 07:02

  Oh ik was zoooo nieuwsgierig he wat je ervan vond. Je had maar weinig los gelaten in de app groep Hihi. Maar ben blij om te lezen dat je het zo leuk vindt! En ook ik ben mega blij met deze club vriendinnen ❤️

  • Janske 24 november 2016 at 07:56

   Hihi. ..zo was het nog en beetje spannend ?

 • Bregje 24 november 2016 at 08:00

  Oh wat ben je verwend! En bedankt voor je lieve woorden, dat gevoel is geheel wederzijds! ❤

  • Janske 24 november 2016 at 09:35

   ???

 • Monique 24 november 2016 at 09:15

  Heerlijk verwenpakketje! En jij ook dankjewel voor je vriendschap lieve Janske! 🙂

  • Janske 24 november 2016 at 11:10

   Jij ook! 🙂

 • Anita 24 november 2016 at 11:08

  Wat leuk dat jullie zo’n swap samen hebben georganiseerd!

  • Janske 24 november 2016 at 11:10

   leuk he! 🙂

 • MetMirjam 24 november 2016 at 13:08

  Ooh wat ben je verwend, heerlijk!

  • Janske 24 november 2016 at 14:14

   Nou hè! Zo lief!

 • Charlotte 24 november 2016 at 19:52

  Wat een leuk pakketje heb je gekregen! En die Tony verdwijnt hier ook atijd ineens haha. Heel vreemd… 😉

  • Janske 24 november 2016 at 20:02

   ook altijd gewoon in een keer 😉

 • Geertje - Stay At Home Mama 24 november 2016 at 20:31

  Wat een fijn verwenpakket!! En nogmaals dank je wel voor je lieve kaartje en cadeautjes…

  • Janske 24 november 2016 at 20:32

   Graag gedaan ?

 • Jessica 24 november 2016 at 20:43

  Wat ben je verwend. Ik vind een Swap zo leuk! Ik ga voor sinterklaas ook een pakket versturen. Ik zit met 10 andere meiden die ook PCOS hebben in een groep, en nu gaan we voor het eerste pakketten versturen, heel leuk! ben ontzettend benieuwd!

 • Femke 27 november 2016 at 15:07

  Wat leuk! Ziet er gezellig uit!

 • Roxanne 3 december 2016 at 19:09

  Wat een hartstikke leuk idee!