I Love My Adventures Shopping Uittip

Flavourites Live 2016 – Shoplog

20 november 2016
Afgelopen vrijdag was het eindelijk weer zo ver. In Amsterdam bezocht ik voor de tweede keer het gezellige Flavourites Live Event. In de vele mooi aangeklede stands ontdekte ik de mooiste kinderkleding, toffe accessoires en de hipste interieur en stationary goodies. Een event waar je het liefst met een onbeperkt budget helemaal los wilt gaan en bij iedere stand wel iets moois wilt kopen. Ik kon mij ook dit jaar weer niet inhouden en kocht een aantal hele leuke goodies. Ook ontmoette ik weer veel leuke trotse ontwerpers en eigenaar van de verschillende merken en webshops. Zo gezellig! Benieuwd naar wat ik allemaal kocht? Je ziet het nu in deze shoplog!

Mingo.

Toen ik binnen kwam trok ik nog net geen sprintje naar de stand van het geweldig mooie kinderkledingmerk Mingo. Ik ben dol op deze collectie en dan met name op de stippeltjes (Dots)  serie. Inmiddels had ik al een sjaal, een longsleeve T-Shirt voor Lola en een legging voor beide meiden van deze “dots” serie in huis. Vandaag kocht ik ook een long-sleeve T-Shirt voor Coco, een beanie voor Lola en een sjaal voor mijzelf. Ik sprak de eigenaresse van Mingo. over haar geweldige collectie en de mooie materialen die ze gebruikt. Ook vroeg ik haar of ze geen collectie voor volwassenen kon maken…wie weet komt die ooit nog wel! Voor nu heb ik in ieder geval de sjaal. Deze stond op mijn wensenlijstje voor vandaag en nu heb ik hem, yay!

dsc07547

Mingo.

CarlijnQ

Vorige week tijdens het 100% Mama Event snuffelde ik ook al in de stand van CarlijnQ maar kocht ik niets. Later had ik spijt en wist ik dat ze ook op deze beurs stonden, dus kon ik vandaag in de herkansing. Ik kocht een stoere haarband, sokken voor Coco en een maillot voor Lola, zo leuk!

dsc07548

Carlijn Q

Kids Department

Ik shop regelmatig in de webshop van Kids Department. Hun collectie is zo groot en bijna al mijn favoriete merken kan ik er vinden. Naast kinderkleding verkopen ze ook hele toffe accessoires en speelgoed. Eigenaresse Brenda herkende mij van Instagram, zo grappig en we hebben een tijdje gezelligs staan kletsen. Wat heeft ze toch een heerlijke collectie. Ik kocht bij haar dit schattige strikje wat een vriendin van haar zelf heeft gemaakt. Hoe leuk!?

Little King Arthur

Bij de stand van Little King Arthur ontmoette ik eigenaresse Marilyn. Naast mama zijn van vier kinderen  runt ze sinds 2015 ook nog eens een hele toffe webshop met baby en kinderkleding van 0 tot 3 jaar. Ik volg haar al een hele tijd op Instagram en samen hebben we lekker even staan kletsen over onze kindjes. Wat een leuke dame! Ik kocht bij haar de mooie haarbandjes van “Loved By Sophia Claire”. Ik mocht zelfs mijn eigen 3-pack samenstellen. Helemaal leuk! Het was echt even leuk om elkaar in het echt te zien in plaats van online!

dsc07549

Kids Department, Little King Arthur

Fish On The Moon

Bij de stand van Fish On The Moon zag ik de geweldige gele stippen legging van Soft Gallery liggen. Als speciale beursaanbieding hadden ze 25% korting. Ik besloot hem toch niet te kopen omdat ik twijfelde of hij niet te groot was (maat 4 jaar). Helaas kreeg ik hem niet uit mijn hoofd en besloot ik hem op de weg naar de uitgang alsnog te kopen. Oopsie!

Klein & Stoer

Bij de stand van Klein & Stoer kocht ik deze set met hydrofiele doeken van Done by Deer. Ze zijn van de nieuwe collectie en zoals je misschien  al doorkrijgt ben ik dol op stippeltjes. Goh, what’s new?! Haha. Leuk he!?

dsc07550

Fish on the Moon, Klein & Stoer

By Caitlin

By de stand van By Caitlin kocht ik mooie zilveren oorbelletjes voor mijzelf en een schattige cactus pin. Ook kocht ik de vijf vrolijke ansichtkaarten die je hieronder ziet. Leuk he!?

Dreamkey Design

Bij de stand van Dreamkey Design kocht ik het vrolijke kerstkaartje met daarop, jawel, stippen. Ook kocht ik de leuke zakjes met stickers die je hieronder ziet.

dsc07551

By Caitlin & Dreamkey design

dsc07555

By Caitlin

Mais Amor Por Favor

Deze vrolijke kaartjes kocht ik bij Mais Amor Por Favor’s standje. Kijk nou, hoe leuk!? Ik ga ze inlijsten op Coco’s kamertje! Zo vrolijk!

dsc07553

Mais Amor Por Favor & Dreamkey Design

Wonen Voor jou

Deze kaartjes kocht ik bij de stand van Wonen voor jou. Ik vind de teksten zo simpel, maar zo leuk! Leuk voor op de babykamer!

dsc07554

Wonen Voor Jou

Ik ben helemaal blij met mijn toffe aankopen. Zoals je ziet heb ik vooral lekker veel stippen ingeslagen, haha. Bekijk hier nog een keer alles bij elkaar:

dsc07558

de buit!

Vorig jaar was ik ook bij Flavourites Live, bekijk hier mijn shoplog van 2015 en hier de shoplog van het 100% Mama Event 2016.

Ben jij wel eens bij Flavourites Live geweest? Wat vind mijn leukste aankoop uit deze Shoplog?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 20 november 2016 at 06:55

    Oh die kaarten zijn geweldig! Ik hou ervan..

  • Marieke 20 november 2016 at 06:57

    Je bent weer goed geslaagd! Een paar van de kaartjes kocht ik ook gisteren 🙂

  • Nicole 20 november 2016 at 07:52

    Ik ben er vorig jaar geweest toen vond ik het ook erg leuk, maar wel heel druk. Goede aankopen!