I Love Kids Shopping Uittip

100% Mama Event 2016 Shoplog

15 november 2016
mijn aankopen!

mijn aankopen!

Zoals je gisteren al kon lezen in mijn review ben ik afgelopen zondag naar het 100% Mama Event in Rotterdam geweest. Dat is een ontzettend leuk event waar ik veel toffe producten heb kunnen bekijken van mijn favoriete (en nieuwe) webshops! Ook ontmoette ik de mensen achter de producten en webshops. Stuk voor stuk allemaal inspirerende mensen. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis en heb ik schandalig goed geshopt (al zeg ik het zelf!). Ik word er in ieder geval erg blij van! Bekijk hieronder snel mijn aankopen van dit toffe event!

Mijn aankopen

Bij MiekInVorm kocht ik deze mooie (zelf ontworpen) kaartjes. Ik vind de teksten en lettertypes erg mooi, gewoon om neer te zetten in mijn kaartenrek in de woonkamer of om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een vriendin. Helemaal leuk, toch!?

MiekInVorm

MiekInVorm

Bij het nog vrij nieuwe merk (ik kende ze nog niet) Little Rookies kocht ik deze vrolijke trui en longsleeve T-Shirt voor Lola. Ik hou van de mooie kleurencombinatie, lekker stoer en net even anders dan alle andere merken. De stof is trouwen ook heerlijk zacht, een echte knuffeltrui!

Little Rookies

Little Rookies

Bij SuzyB scoorde ik deze coole mint kleurige Red and Gang houten kleerhanger. Ik heb hem al in het roze en zwart, maar deze in mintkleur stond nog op mijn wensenlijstje en bij SuzyB was hij flink afgeprijsd. Die mocht dus met mij mee naar huis, yay!

Red Hand Gang hanger via SuzyB

Red Hand Gang hanger via SuzyB

Super leuk dat Maed For Mini ook aanwezig was bij dit event. Ik scoorde maar liefst vijf leuke items voor Coco uit de vorige collectie! Ik word zo blij van deze kleuren en prints! Ik kan niet wachten om ze bij Coco aan te zien! Kijk die kniekousen dan ook! Hoe schattig!?

Maed For Mini

Maed For Mini

Ook ging ik naar huis met een volle box met cadeautjes van Hello Little One én een goed gevulde goodiebag. Het was een feestje om uit te pakken! Binnenkort meer over deze én andere toffe boxen van Hello Little One!

Hello Little One

Hello Little One boxen

GoodieBag van Hello Little One

GoodieBag van Hello Little One

En last but not least kocht ik bij Tough Cookie twee super leuke “tough cookie” sweaters voor mijn twee meiden. Hoe leuk! Ik zal ze morgen eens aanpassen en een leuke “twinning” foto maken voor op mijn Instagram! Super leuk toch!Ik vind ze zoooo cool!

Tough Cookie

Tough Cookie

Dat waren mijn aankopen die ik allemaal heb gekocht tijdens het 100% Mama Event. Een super leuk event voor (bijna) mama’s! Aankomende vrijdag ga ik naar Flavourites Live (vorig jaar was ik er ook) waar ik ook lekker kan gaan shoppen. Dus wie weet volgt er daarna weer een toffe shoplog! Ik heb er zin in!

Kende jij deze merken al? Wat vind jij het leukste item uit deze shoplog? Kom jij ook naar Flavourites Live? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 15 november 2016 at 07:49

  Oooh wat tof! Die romper met het autootje! En die tough cookie sweaters! ❤❤❤

  • janske 15 november 2016 at 22:04

   Gaaf hè?! Dat is de auto van de ontwerpers, grappig hè!

 • Will 15 november 2016 at 10:38

  Wat een leuke spulletjes en wat een mooie kaartjes.
  Wat is shoppen toch leuk, hé?
  Vaak zijn die Events te ver weg voor mij, dus ik zoek het altijd wat dichterbij huis.
  Ben op het moment aan het shoppen voor cadeautjes voor mijn vijf kleinkinderen.
  Het is tegenwoordig zo moeilijk om te kiezen, zoveel spullen!
  Ga binnenkort met mijn dochter naar een Kerstmarkt hier in de buurt . Heb er nu al zin in. Is altijd erg gezellig en ik kom altijd wel thuis met iets leuks.

  • janske 15 november 2016 at 22:06

   Ohhh, een kerstmarkt is ook zo gezellig! Veel plezier alvast!

 • Marije 15 november 2016 at 15:44

  Wat een leuke spullen heb je geshopt! Ik heb er ook nog even aan gedacht om er naartoe te gaan, maar uiteindelijk was een weekendje relaxen toch aantrekkelijker haha.

  • janske 15 november 2016 at 22:07

   jammer…die keuze had ik ook gemaakt 😉 alleen toen werd ik uitgenodigd…en ging ik alsnog…hihi

 • Sharon 15 november 2016 at 21:42

  Wat een leuk stuk en wat een prachtige review! Leuk je ontmoet te hebben. X

 • Marieke 15 november 2016 at 21:59

  Wat een superleuke spulletjes heb je gekocht. En die kaarten <3
  Leuk dat je ook naar Flavourites Live gaat. Ik ga zaterdag! Veel plezier alvast en benieuwd naar je aankopen a.s. vrijdag

  • janske 15 november 2016 at 22:07

   Ohh…leuk! Veel plezier!

 • Femke 15 november 2016 at 22:00

  Leuk zeg! en die goodiebag hebbuuh
  Die kaartjes zijn ook heel leuk. Ga meteen wat websites bekijken 🙂

  • janske 15 november 2016 at 22:08

   zeker doen! Helemaal leuk!

 • Nicole 16 november 2016 at 06:17

  De meeste merken kende ik niet eens haha maar komt denk ik omdat ze doorgaans boven m’n prijsklasse liggen en jij bent daar gewoon beter in hahaha.. Maar dit zijn eigenlijk allemaal dingen die ik zelf ook had kunnen kopen, dat gebeurd niet vaak haha! Nice job!

  • Janske 16 november 2016 at 08:13

   Voor mij ook hoor ? ik heb alles met (flinke)korting gekocht…dat scheelt!

 • Nicole 16 november 2016 at 08:50

  Die maed for mini kleren zijn fantastisch!!!! Kende ik nog niet maar zo leuk!

  • janske 16 november 2016 at 10:58

   ja, echt een aanrader hoor! 🙂

 • Vlijtig Liesje 16 november 2016 at 09:21

  Wat een leuke kledinghanger is dat zeg! Dat is echt eens wat anders dan anders!

  • janske 16 november 2016 at 10:58

   Grappig hè, ik vind hem zo leuk!

 • Monique 16 november 2016 at 15:40

  Super leuke aanwinsten! Een heerlijk gevoel geeft dat he, als je goed slaagt. Mijn favoriet is de trui van Little Rookies. Die zou ik ook zo voor Lise kunnen uitkiezen 🙂

  • Janske 26 november 2016 at 06:54

   Die is gaaf hè!?

 • Roxanne 26 november 2016 at 01:07

  Wat een leuk lettertype op de kaartjes! En zo leuk, de tough cookie truitjes 🙂

  • Janske 26 november 2016 at 06:55

   Ja!ik ben verliefd op die truien ?