About Me Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 11 – laatste week verlof & mijlpalen

11 november 2016
Het is weer vrijdag, dat betekend dat er weer een kersvers fotodagboek voor je klaar staat. Met dit maal weer de leukste foto’s van mijn laatste (volle) week zwangerschapsverlof. Jawel, aanstaande dinsdag gaat deze dame weer kei hard aan de bak en begint het “echte leven” weer. De afgelopen week probeerde ik daarom nog eventjes extra te genieten in mijn coconnetje. Zo ging ik alvast even op bezoek bij mijn werk, al is het alleen maar voor de wachtwoorden en mocht Coco een ochtend een keer gaan oefenen bij het kinderdagverblijf. Ook had Lola haar allereerste optreden, mijlpaal!

Op vrijdag hadden we een relaxt dagje met zijn drietjes thuis terwijl papa aan het werken was. ’s Middags maakte ik lekker bananenpannenkoeken voor Lola en mijzelf met alle bananen die nog op moesten…hmmm! Die gingen er wel in natuurlijk!

’s Avonds mocht ik voor Podiuminfo naar een concert van Maria Mena in Utrecht. Wat was ze weer goed! Ik heb genoten. Ook had ik een paar momentjes dat ik thuis toch wel heel erg miste, zo’n heimwee gevoel…bah…misschien kwam het door de emotionele muziek en bui van Mena zelf…pfff…gelukkig kon ik mijzelf er snel overheen zetten en genoot ik van haar optreden.

Zaterdag was papa thuis en hebben we een relaxte ochtend gehad samen. Even knuffelen met Coco en daarna naar het zwembad om de dames aan te melden voor baby en peuter zwemmen over een poosje. Ik ben benieuwd!

Lola vermaakte zich daarna uitstekend met “haar” fototoestel en maakte zelf ook weer wat leuke kiekjes. Kijk haar “nieuwe” vestje nou, hij staat haar zo leuk! Ik ben verliefd!

Ook gingen we samen even boodschappen doen, een uitstapje op zich! Lola vind dat leuk en het moet gebeuren, dus maken we er maar een leuke activiteit van. Daarna mocht ze radijsjes proeven en probeerde papa dezelfde mooie foto te maken als mama hierboven (eerste foto) had gemaakt. Hij dacht dat ie het beter kon, wat vind jij?

In de avond gingen we lekker samen gourmetten, want dat was alweer veeeeel te lang geleden. Ik vind dat altijd zo gezellig en Lola vind het ook leuk als we “op tafel” koken. Ze hielp trouwens goed mee met het snijden van de champignons en het vlees. Zo leuk!

Zondag voelde een beetje als een doordeweekse dag, want papa moest vandaag een dagje extra werken. In de ochtend ging ik met Lola in bad en daarna mocht Coco nog even lekker badderen. Daarna maakte ik samen met Lola lekker veel puzzels en hadden we een fijn relaxt ochtend. Lola speelde ook nog even verstoppertje toen ik boven de was af ging halen. Ik kwam beneden en zag haar nergens en het was doodstil. Ook reageerde ze niet toen ik haar naam riep….ik schrok even…maar toen vond ik haar dus zo om het hoekje, haha!

Coco was ondertussen zichzelf aan het opdrukken, want tja,dat moet natuurlijk ook gebeuren, haha.

In de avond aten we lekker wraps…yummy! Lola was wel heel erg benieuwd naar de smaak van een limoentje. Het liefst at ze hem met schil en al op, gekke meid!

Maandag begon mijn laatste week verlof, zo gek dat ik dinsdag weer ga beginnen. Ik genoot er nog even van! We begonnen in ieder geval rustig met een lekker ontbijtje, slaapverwekkend hè Coco!

Overdag maakte ik het huis netjes en dekte ik de tafel alvast want ’s avonds kwamen er vrienden mee eten en gingen we lekker kaasfondue-en. Yummy! Dat was erg gezellig én lekker!

Dinsdagmiddag ging ik samen met Coco even wandelen tussen de wasjes door en kocht ik dit zoete fluffy vestje voor haar voor slechts €1,25! Wat een scheetje hè! Ook at ik de stukjes stokbrood die over waren van de kaasfondue als tosti…nomnom!

Op woensdag heb ik samen met Lola, na een moeizame ochtend (lees: puberpeuter) een lekker appeltaart gebakken. Lola wilde overal bij meehelpen, zo schattig. Ze is dol op bakken!

Coco vermaakt zich prima en slaapt door al onze kookkunsten heen. Lola keek vanavond voor de eerste keer trouwens het Sinterklaasjournaal, wat leuk om te zien! Natuurlijk mocht ze daarvoor haar Pietenoutfit aan!Kijk nou, wat een schattig Pietje! (ja, het pakje is voor 4 tot 7 jaar…dus we kunnen er nog even mee doen, haha!)

Donderdagochtend was een enerverende ochtend. Lola had haar allereerste “optreden” op school in de aula voor alle kdv groepjes en de groepen 1 t/m 3.  Het was zo leuk om die kleintjes op dat podium te zien dansen en zingen. Wat was ik trots! Iets minder handig was dat we net iets te laat waren, waardoor het “afscheidsmomentje” voor tientallen kinderen en ouders gebeurde…want haar klasje zat al precies voor het podium…oops! (lesje voor de volgende show). Coco mocht daarna meteen blijven voor haar oefenochtendje. Die vermaakte zich uitstekend bij de zeesterretjes terwijl ik even bij mijn collega’s op visite ging om mijzelf voor te bereiden op dinsdag.

dsc06914

Zo,dat was weer een fijn weekje zeg! Ik heb er weer erg van genoten!

Hoe was jouw afgelopen week? Ga je nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje
  Twitter:
  11 november 2016 at 11:07

  Prachtige actiefoto’s van Lola die zichzelf opdrukt : )
  Vlijtig Liesje recently posted…Lichaamstemperatuur meten: 4 thermometersMy Profile

 • Reply Gerdi 11 november 2016 at 15:24

  Wat een heerlijke week en wat heb je toch twee mooie meiden! Is je verlof nu alweer voorbij?!…Pff dat gaat wel even weer wennen worden denk ik komende week…Succes alvast!
  Gerdi recently posted…Verbouwing | Van rommelzolder tot kinderkamerMy Profile

 • Reply Jessica
  Twitter:
  11 november 2016 at 16:43

  Vroeger…. had ik ook een citroen/limoen het liefste gewoon zo op hahaha… Als ik er nu aan denk trekken mijn kaken al samen. Maar ik hou nog steeds ontzettend van zure snoepjes ofzo hahaha
  Jessica recently posted…Tuin verbouwing, eindelijk naar wensMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge