I Love Shopping Sinterklaas

10 x low budget schoencadeautjes van Sint

7 november 2016
schoenSinterklaas is weer bijna in het land! Dit betekend dat we onze grote vriend weer mogen “helpen” met leuke low budget schoencadeautjes voor onze lieve kind(eren). Om je alvast wat inspiratie te geven zocht ik een aantal leuke schoencadeautjes onder de vijf euro voor je uit. Voor de creatieve kids, puzzelfans en sportievelingen. Voor ieder wat wils dus!

Low budget schoencadeautjes

Nou kun je natuurlijk de schoentjes van je kind(eren) vullen met pepernoten en ander overheerlijk snoepgoed. Of je mikt er iedere dag een taaitaaipop of mandarijntje in. Daar zijn ze vast en zeker heeeeel erg blij mee! Maarrr…je kunt er ook voor kiezen om er soms een leuk klein cadeautje in te stoppen welke niet meteen een flink stuk van je Sinterklaas budget afsnoept.

Zo kwam ik terecht op de webshop van Lobbes.nl en ging ik op zoek naar leuke low-budget cadeautjes voor onze oudste dochterlief. Al snel ging er een wereld voor mij open en werd ik overrompeld door het grote aanbod aan leuke low budget cadeautjes. Gelukkig kon ik al snel de ‘schoencadeautjes tot 5 euro’ selecteren en bleven er “maar” 347 verschillende cadeautjes over.

Ik koos er alvast 10 voor je uit:

10 x low budget schoencadeautjes van Sint

Bovenste rij v.l.n.r. :  Sint Puzzel, 4 in 1 €3,99, Magnetisch Visspel €4,99, Dierenstickers €2,99, Bal Regenboog €1,99 & Bruynzeel Magische Stiften, 8 st. €3,50

Onderste rij v.l.n.r.:  Oud-Hollandse Speelset, 22 dlg €4,99, Kleiset in Luxe Koffer €4,99, Auto Jungle Race €4,99, Piraten Stempelset, 16 dlg €3,50 & Disney Frozen Kwartet- en Actiespel €4,99

Jeugdsentiment

Wat een leuke cadeautjes hè?! Je kunt trouwens ook selecteren op ‘schoencadeautjes tot €2,50’ wanneer je een kleiner budget hebt voor je schoencadeautjes. Het leuke vind ik dat er voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Voor alle leeftijden en ook veel grappig speelgoed waar ik vroeger zelf mee speelde als kind. Zoals bijvoorbeeld het magnetische visspel of het ladders en slangenspel, een diabolo of een balanstoren. Stuk voor stuk jeugdsentiment!

Lola’s eerste keer schoentje zetten:

Ik weet zelf nog niet precies hoeveel schoencadeautjes Lola dit jaar zal gaan krijgen van Sint en hoe vaak ze haar schoentje mag gaan zetten. Vorig jaar heeft ze hem twee keer gezet en dat was zo ontzettend schattig! Toen kreeg ze er twee knuffels (Bumba en Bumbaloe) er in. Daar speelt ze nu nog regelmatig mee, super cadeautjes dus!

Ga jij ook cadeautjes in de schoen stoppen (om Sint te helpen natuurlijk) en weet je al wat voor cadeautjes? Heb je nog tips voor andere (hulp) Sinten?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 7 november 2016 at 07:35

  Kijk dit is wel een goede aanvulling op mijn artikel. Ik zet de link erbij!

  • Janske 8 november 2016 at 09:38

   dankjewel 🙂

 • Charlotte 7 november 2016 at 09:08

  Ik heb zelf nog goedkopere cadeautjes voor in de schoen gekocht. Wij wisselen af, de ene keer snoepgoed en de andere keer een cadeautje

  • Janske 8 november 2016 at 09:39

   Ik zag ze inderdaad, erg leuk!

 • Kirsten 7 november 2016 at 13:14

  Hier in België komen alle cadeaus gewoon op dezelfde dag en wordt het schoentje altijd maar 1 keer gezet.. Daarom is het bij ons niet zo nodig om kleine pakjes te verzamelen 🙂

  • Janske 8 november 2016 at 09:39

   Dat is wel handig! scheelt ook een hoop shoppen 😉

 • Femke 7 november 2016 at 21:58

  Ben toevallig afgelopen weekend op ‘jacht’ geweest. We doen niet echt een kado middag en avond thuis. We hebben wel een kadotjes middag met de familie s.
  Lars maakt dit jaar voor het eerst sint bewust mee. Tim mag ook mee schoen zetten natuurlijk. ik laat ze in het weekend de schoen zetten. Ik heb voor de eerste week diverse versiering in gepakt. Een vlag, slingers, cd’tje en twee foam boekjes. Voor de tweede week stickers, prikblok, handpoppen en verkleedsetje. En voor laatste twee grote licht stuiterballen met vis erin. Sommige had Lars vorig jaar al maar heb ik gewoon weer in gepakt. Ben niet zo van het snoep. De kadotjes zijn voor het grootste deel gekocht bij action en hèma
  Ik ben benieuwd ?

  • Janske 8 november 2016 at 09:41

   ohhh…klinkt allemaal super leuk! Goed geshopt!

 • Bregje 8 november 2016 at 07:50

  Thanks voor de tips!! Ik denk dat t hier ook wat knutselspul wordt, hoef niet nog meer klein speelgoed in huis ?

  • Janske 8 november 2016 at 09:42

   Daar ga ik ook het liefst voor inderdaad 🙂

 • Jessica 9 november 2016 at 19:24

  Leuke ideeën. Er is best veel mogelijk als je goed zoekt naar goedkope cadeautjes.

  • Janske 9 november 2016 at 21:01

   Er is zoveel mogelijk inderdaad 🙂 Je moet alleen soms net weten waar je moet zoeken.

 • Tessa 9 november 2016 at 22:42

  Hier nog geen schoencadeautjes dit jaar maar dat visspel gaat er absoluut een keer komen, haha!

  • Janske 10 november 2016 at 13:55

   hihi cool! Leuk is die hè!?

 • Ilse van Kreanimo 12 november 2016 at 13:29

  Ik stop er weinig snoepgoed in!
  Daarom ook altijd kleine cadeautjes die zelfs vaak nog goedkoper zijn.

 • Heidie 14 november 2018 at 17:41

  Ik verzamel door het jaar heen al kleine cadeautjes, meestal iets van 2/3 euro en 1 keer zit er misschien iets van rond de 10 euro bij. Een beetje snoepgoed erbij. Ik denk dat ze 2x per week de schoen mogen zetten (mag wel vaker maar dan zal er niets altijd iets in zitten….) Alle schoencadeautjes heb ik al ingepakt en in een mand gestopt zodat ik die straks makkelijk kan vinden. Met pakjesavond heb ik sommige cadeaus zo goed verstopt, dat ik ze dan zelf niet eens meer makkelijk vindt (misschien moet ik maar een foto maken als ik iets goed verstop, zodat ik het kan terugvinden via mijn telefoon).

  • Janske 14 november 2018 at 20:00

   hahaha, wel slim om door het hele jaar heen al te shoppen! Scheelt een hoop geld en last minute stress!

 • Sinterklaaaaahaaaasje kom maar binnen hoor! - Breg Blogt 13 mei 2021 at 14:43

  […] 10x low budget schoencadeautjes van de Sint van Janske […]