Kids Shopping Uncategorized

10 x Hippe schoenen voor meisjes

5 november 2016
Buiten is het weer een stuk frisser, de blaadjes vallen van de bomen. Het is herfst en de zomer is nu toch echt helemaal voorbij. Maar dat betekent niet alleen maar slecht nieuws. Dat betekend…tijd voor nieuwe schoenen! Jippie! Ik koos alvast 10 paar hippe meisjesschoenen voor je uit!

Hè bah, heeft dochterlief nou alweer nieuwe schoenen nodig? Wat vervelend zeg *uhuh*. Moeten we alweer gaan shoppen! Laatst hebben we voor onze grote dochterlief hele hippe schoenen gescoord voor deze winter, dus ik mag er eigenlijk geen meer voor haar kopen. Maar als ik dat wél zou mogen, dan wist ik het wel hoor!

10 x Trendy kinderschoenen

Wat een trendy en hippe kinderschoenen zijn er deze winter voor meisjes te koop. Voor iedereen die nog inspiratie zoekt en wél nog moet (of mag) gaan shoppen voor schoenen. Hierbij 10 paar hippe schoenen voor meisjes!

schuurman-schoenen

Bovenste rij v.l.n.r. : Dr. Martens €69,99, Bunnies Jr. €79,99, Vans €31,99 ,Keq €59,99, Wild €99,99 | Onderste rij v.l.n.r.: Keq €79,99, Dr. Martens €69,99, Bunnies Jr €79,99, Bunnies Jr €79,99, British Knights €39,99 

Alle schoenen zijn te koop via Schuurman schoenen o.a. in maat 24. 

Glitters, dierenprintjes en leuke riempjes

Hoe gaaf zijn bovenstaande meisjesschoenen! Het liefst zou ik ze allemaal kopen voor dochterlief en dan ook gelijk in mijn eigen maat. Hoe leuk! Vooral de Dr. Martens zijn op dit moment weer helemaal hip! Ik vind het zo cool om te zien hoe de trends van vroeger nu weer helemaal terugkomen! Had jij vroeger ook van die stoere Dr. Martens stappers?

Ook glitters, details met dierenprints of leuke riempjes op laarsjes zijn ook helemaal hot dit seizoen. En wie een beetje lef heeft gaat natuurlijk voor een opvallende kleur of print. Helemaal leuk! Ik zie Lola al rondrennen in een paar roze Dr. Martens! Hoe gaaf?!

Voor deze winter heeft dochterlief mooie donkerblauwe laarsjes met glitters en sterren er op. Ook zitten er hele blitse glitterveters in. Aan de zijkant zit gelukkig wel een rits, want bij een peuter die zelf nog geen strikdiploma heeft vind ik dat een echte must-have. Daarnaast heeft ze haar mooie roze laarsjes en vrolijke Vans sneakers met flamingo’s (niet helemaal winter proof, maar zeker goed genoeg voor binnen en voor de herfst en lente.

Heb jij al schoenen voor je kind(eren) gekocht voor het winterseizoen? Welke van deze trendy meidenschoenen vind je het allerleukst of zou je stiekem graag voor jezelf willen?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 5 november 2016 at 08:22

  Heb zelf nooit dr Martens gehad, vond ze toen al duur en nu nog haha.. Maar gaaf zijn ze wel!

  • Janske 5 november 2016 at 08:41

   Ik wilde ze altijd heel erg graag maar kreeg mijn voeten er niet in ?

 • iris van der sluis 5 november 2016 at 10:26

  Hoi
  wat leuke schoenen. snap dat je daar hebberig van wordt. die roze dat dr Martens zijn zag ik er niet af geweldig
  ik had ook dr Martens wel nagemaakt omdat ik orthopedische schoenen had op dat moment alles komt terug van vroeger

  • Janske 5 november 2016 at 16:58

   ja, leuk zijn ze he, zo stoer ook! Gaaf dat je ze kon laten namaken!

 • Esmeralda 6 november 2016 at 16:03

  Die Dr. ‘Martens blijven tof, ook voor mezelf!