Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s fotodagboek #10 – Oma ontmoet Coco, taart & nieuwe kleren!

4 november 2016
De afgelopen week was een bijzondere week. Na twee maanden kon oma eindelijk Coco ontmoeten (ze lag namelijk in het ziekenhuis). We bakten een heerlijke cake die we mooi versierden en er kwam een leuk pakketje binnen met hippe kleding voor de dames. Ook gingen we lekker wandelen met de kinderen van het kinderdagverblijf. Bekijk hier onze week in ons tiende fotodagboek.

Op vrijdag had ik een heerlijk rustig dagje thuis samen met Coco. Lola was bij opa en oma en ging lekker wandelen in de bossen. De volgende dag was het heerlijk weer en hebben we onder andere in de tuin gespeeld en lekker in huis gerommeld. Opa had Lola’s driewieler op haar lengte aangepast zodat ze er beter op kon fietsen én hij had een stok zo gemaakt dat haar fietsje weer geduwd kan worden. Lola was weer helemaal gelukkig. Dankjewel handige opa!

Op zaterdag gingen we ’s avonds lekker kaasfonduen. Dat was echt zó gezellig én lekker! Hmmmmm! Lola vond het ook erg leuk zoals je ziet!

Op zondag was het een bijzondere dag. We vierden een klein feestje omdat oma eindelijk Coco kon ontmoeten. Ze kwam de hele dag op visite en er werd flink geknuffeld. Oma lag weken lang in het ziekenhuis waardoor we niet eerder konden baby knuffelen. Het was een mooi moment, oma en Coco zo samen. Lola en papa maakten er veel mooie foto’s van. Oma had ook wat cadeautjes meegenomen, onder andere een mooie Mini Mouse (ook wel Mickey Mou, volgens Lola). Ze was er helemaal blij mee.

Op zo’n bijzondere dag hoort natuurlijk taart. Samen met Lola bakte ik een lekkere ananas/kokos cake en versierden we hem samen. Wat een feest! hij was erg lekker en we moesten zelfs “lang zal ze leven”zingen van Lola, want als je taart hebt, ben je jarig.Toch?!

Lola kon niet wachten om hem te proeven…Hmmmmm!

’s Avonds aan tafel had Coco even haar gekken bekken parade en papa besloot om er een paar vast te leggen voor later. Haha.

Op maandag waren alle ouders uitgenodigd om mee te gaan wandelen in de bossen samen met de kinderen van het kinderdagverblijf. Dat leek mij een goed idee, dus besloot ik om ook mee te gaan. Ruim twee en een half uur heb ik heerlijk gewandeld met Coco en Lola en haar klasgenootjes. We zochten naar diertjes, eikels en blaadjes en vonden zelfs een kikkertje. Het was heerlijk weer en de kindjes vonden het geweldig, zo leuk om te zien!

Dinsdag kwamen twee pakketjes binnen, van de Hema en van Scandimini uit Londen. Die laatste had ik nog niet verwacht en was echt een verrassing. Ik had wat leuke items besteld in de uitverkoop voor Lola en voor Coco (de wit/zwarte legging). Ik was blij verrast met deze grappige kleertjes. Ik hou hier zo van, maar durf vaak niet. Kijk dat foute blauwe rokje nou…ik vind hem zo leuk!

Op woensdag was ik weer alleen met Coco en kreeg ik de video van Sint in de brievenbus. Samen met vriendlief bekeken we hem stiekem al en hij is zoooo leuk geworden! Je kunt hem trouwens deze week hier winnen, doe zeker even mee want hij is echt heel erg leuk!

Donderdagmorgen had ik een gesprek met de directeur van de basisschool waar Lola waarschijnlijk naar toe gaat over anderhalf jaar. Het was een interessant gesprek met veel informatie. Leuke school! Daarna sprak ik af met een vriendinnetje en haar zoontje. Samen gingen we nog even shoppen bij de leukste tweedehands kinderkledingwinkel van Eindhoven en scoorde ik twee hele leuke (jongens) items voor Lola. Je ziet ze binnenkort weer terug in een leuke shoplog! De rest van de dag heb ik lekker zitten bloggen. Heerlijk!

Dit was mijn weekje alweer. Nog anderhalve week en dan moet ik alweer beginnen met werken…ieekkkkk! Nog heel eventjes genieten van mijn verlof!

Hoe was jouw week? Heb jij leuke plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 4 november 2016 at 07:36

  Oh no begin je dan alweer met werken? Dat gaat toch veel te snel!!
  Ik zal Minny maar niet aan Fay laten zien dan wil ze ook hahaha..

  • Janske 4 november 2016 at 10:37

   dat vind ik ook 🙁 dan he ik nog geluk dat Coco te vroeg geboren is, anders was ze nóg jonger wanneer ik haar moet achterlaten 🙁

 • Vlijtig Liesje 4 november 2016 at 09:17

  Ik vind de taart zo leuk versierd! Echt authentiek zoals een kind dat doet : )

  • Janske 4 november 2016 at 10:38

   Leuk is dat hè! Lekker vrolijk met al die kleurtjes!