Giveaway Sinterklaas Video winactie

Review & Winactie #10 – Win een persoonlijke video van Sint

3 november 2016
Hieperdepiep hoera!! Welkom bij alweer de 10e winactie voor jullie op Janske.nl. Dit keer een wel heel bijzondere winactie, speciaal voor alle lieve kindjes (en hun papa’s en mama’s) die dol zijn op Sinterklaas. Vandaag kun je namelijk een persoonlijke videoboodschap (DVD & Download bundel) van de Sint winnen. Ik mocht er al eentje voor Lola en Coco maken en ik kan niet wachten tot ze hem kunnen gaan bekijken!

Voor het eerst in mijn leven verging de wereld, mijn wereld

sint-videoAls kind vond ik het allemaal reuze spannend en vooral toen ik nog heel erg klein was durfde ik niet bij die vreemde man met die jurk aan op schoot. Het is mijn oudste herinnering dat ik op de peuterspeelzaal een cadeautje kreeg wanneer ik bij hem op schoot zou gaan. Ik durfde niet. Dan maar geen cadeautje, dacht ik toen. Uiteindelijk kreeg ik toch mijn cadeautje (een potje plak met een kwastje om te knutselen). Gelukkig is mijn ‘angst’ voor de Sint later bijgetrokken, haha.

Ik weet ook nog precies het moment dat mijn nichtje mij vertelde dat Sinterklaas niet bestond. Voor het eerst in mijn leven verging de wereld, mijn wereld…wat vond ik dat verschrikkelijk zeg! Ik kon het gewoon niet geloven…inmiddels ben ik bekomen van de schrik…maak je geen zorgen, haha!

De blije snoetjes van die kinderen, zo mooi!

Tegenwoordig ben ik dol op Sinterklaas. Ik zal nog steeds niet bij hem op schoot kruipen, maar ik vind hem niet meer eng. Ik kan ook echt genieten van de kindjes die helemaal enthousiast worden van alles wat met Sint en Piet te maken heeft. Ik ben zelf een paar keer Piet geweest en vond dat zo ontzettend leuk. De blije snoetjes van die kinderen, zo mooi!

Over blije snoetjes gesproken. Hoe leuk is het wanneer je gewoon van Sinterklaas een persoonlijke videoboodschap krijgt speciaal voor jou? Nou, ik kan je verklappen dat ik er spontaan tranen van in mijn ogen kreeg toen ik de reacties zag op onderstaande video van deze kindjes (tja, die kraamtranen moeten toch ooit komen, of niet dan?!).

Video van Sint

Deze kinderen kijken naar een speciale persoonlijke video van Sint. Ik kreeg de vraag of ik er zelf ook een wilde maken voor Lola en Coco. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee zeggen en ik ging meteen aan de slag. Op de website van Video van Sint kun je heel erg makkelijk zelf een videoboodschap samenstellen door foto’s van je kind(eren) en jezelf te uploaden. Ook kies je de hobby’s van je kind, complimenten, favoriete eten, een hobby en een opvoedtip (altijd handig). Deze persoonlijke gegevens vul je allemaal in en binnen een paar minuten krijg je de download van de video al in je mailbox. Peanuts!

Uitleg in 90 seconden:

Wanneer je de bundel besteld krijg je naast de video op DVD en download ook nog een aantal andere leuke cadeautjes zoals een verjaardagsvideo, een schoenvideo, een gesigneerde kaart en een cadeauenvelop waar je de DVD in kunt stoppen. Deze heb je binnen enkele dagen al in huis.

De video is echt ontzettend leuk en ik kan niet wachten om Lola’s reactie te zien wanneer ze de video bekijkt. Is het al Sinterklaas?? Kunnen we het niet een maandje eerder vieren dit jaar, haha?! Nee, serieus..ik vind het echt heel erg leuk bedacht en ga dit ook zeker later nog een keer doen voor mijn meiden.

Wat ook super tof is…ik mag nóg een bundel weggeven (DVD & download) voor een van mijn lezers! Hoe cool is dat!Kijk hieronder hoe jij deze leuke prijs kunt winnen voor je kids!

video-van-sintHoe kun je winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij zo’n persoonlijke video van Sint wilt winnen en welke “opvoedtip” jij zou kiezen voor je kind(eren). (deze kun je vinden op de website wanneer je klikt op “maak videobericht”.)

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Voor een extra winkans:

 • Volg mij ook via Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.
 • Delen van dit bericht word zeer gewaardeerd
 • Deze winactie loopt tot en met woensdag 9 november 23.59 uur.
 • Let wel op: ik maak de winnaar bekend op mijn Facebookpagina op donderdag 10 november (dus is het handig als je mijn pagina vooraf liked)
Kende jij deze leuke video van Sint al? Hou jij ook zo van Sinterklaas?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Video van Sint.

Heb jij meegedaan met de My Nametags winactie van vorige week?

Check dan snel op mijn Facebookpagina of jij de winnaar bent – de winnaar wordt op donderdag 3 november bekend gemaakt!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 3 november 2016 at 10:43

  Jaaa leuke winactie, ik doe niet mee want heb hem zelf al en mag er ook eentje weg geven.. Volgende week ofzo. Maar wilde gewoon even enthousiast reageren haha! Is zo leuk voor de kleintjes!

  • Janske 3 november 2016 at 10:55

   ja, echt hè! Ik heb hem gisteren samen met vriendlief zitten kijken en die was ook helemaal verrast…zo leuk!

 • Sabine Flothuis 3 november 2016 at 12:26

  Jaaaaaaaaa!! Ik maak heeeeeeel graag een kansje 🙂 Mijn dochter Mara vraagt zich serieus af waarom Sinterklaas nooit eens op bezoek komt bij haar….Tot nu toe komen we ermee weg door te vertellen dat hij het enorm druk heeft….
  Een persoonlijke DVD van Sint zou echt zooo leuk zijn, en wat zal ze zich trots voelen…
  Ook mijn kleine man zal zijn oogjes uit kijken als hij zijn zus en zichzelf op tv ziet!!

  Ik maak dus heeeeeeeeeel graag een kansje om die verbaasde kopjes van mijn kids te mogen zien 🙂

 • Marian 3 november 2016 at 16:35

  Lijkt me echt heel erg leuk voor mijn zoontje! Hij gaat het Sinterklaasfeest nu echt heel bewust meemaken en is er al volop mee bezig. Ik zie die oogjes al voor me als hij de video ziet! Als opvoed tip zal hij zichzelf aan moten kleden (erg lui en makkelijk) En daarnaast mama helpen met het zorgen voor zijn babybroertje/zus. (kan elk moment geboren worden)

 • Jolein koolske 3 november 2016 at 22:58

  Oh leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters ! Mijn opvoedtip is plassen op het potje want mijn jongste dochter kan het wel maar vind het op dit moment wel makkelijk zo in haar luier. Voor Mijn oudste dochter zou ik kiezen voor kamer goed opruimen hahah want daar heeft ze niet altijd zin in ?

 • janneke 4 november 2016 at 10:40

  Super leuke winactie!! Ik wil de video heel graag winnen voor mijn lieve dochters Livia & Vayen, wij vieren Sinterklaas heel uitgebreid! Elk jaar staan wij als eerst bij de intocht en elk jaar brengen wij een bezoek aan het pietendorp in Enkhuizen! Wij kunnen niet meer wachten tot Sint en Piet weer in het land zijn! Livia is nu 6 jaar en vraagt steeds meer door over hoe Sint en Piet toch kunnen weten wat zij allemaal leuk vind en doet. Deze video zou zij geweldig vinden! Livia & Vayen zijn gek op Sint en zijn Pieten welke kleur de pieten dit jaar ook mogen hebben! Zij zouden deze video geweldig vinden! Als opvoedtip zou ik kiezen: Weg met je speentje, dit omdat Vayen nu 2,5jaar oud is en afstand van haar speentje mag doen! Misschien luisterd ze wel naar het advies van Piet en Sint! Hopelijk win ik deze leuke actie voor mijn meiden!

 • Femke 5 november 2016 at 07:56

  Wat leuk zeg! Ben benieuwd hoe hij geworden is. Ik hoef niet mee te doen. Tim is nog te klein en Lars maakt Sint dit jaar voor het eerst bewust mee dat vind hij denk ik al spannend genoeg.
  Maar wel weer een hele leuke winactie!

 • Mindy 5 november 2016 at 10:29

  Ik zou het dolgraag willen winnen voor mijn kleine nichtje, Noamy dus hihi, en een opvoedtip ehm.. Spulletjes opruimen (al vind ze dat super leuk, nog wel hihi)

 • marieka waalwijk 5 november 2016 at 14:08

  ik zou de dvd voor mijn zoontje willen winnen en het zou erg prettig zijn als sint zou vertellen hoe belangrijk groente en fruit is voor mijn eigen spruit

 • Linda 5 november 2016 at 18:04

  Ik zou de dvd maken voor onze 2 dametjes. Als ik ze allemaal bekijk denk ik dat ik die optie open laat. Zit er niet echt een tussen die toepasselijk is voor ze. Die zou ik dus overslaan.

 • Will 6 november 2016 at 11:18

  Leuke winactie ! Deze videoboodschap is natuurlijk bedoeld voor mijn kleinkinderen.
  Ik denk dat ik als opvoedtips geef: Handjes wassen als je naar de wc bent geweest en als je aan tafel gaat om te eten. Want dat schiet er nog wel eens bij in. Heb ik al gedaan, wordt er vaak geroepen. O, ja??

 • Michel Henrichs 6 november 2016 at 15:59

  Ik zou de Video van Sint heel graag voor mijn kinderen willen winnen. De opvoedtip voor mijn dochtertje zou zijn dat zij wat beter moet gaan opruimen en voor mijn zoon dat hij wat beter zijn huiswerk moet gaan maken.

 • Linda vergouwen-vermaire 6 november 2016 at 18:14

  Ik kom je blog tegen terwijl ik google naar de video van sint..mijn kleine man is al weken in de ban van sinterklaas.. dit weekend alles versiert want tsja het sinterklaasjournaal begint ook dus een beetje enthousiasme wordt hier gestimuleerd!! Wat is het toch een leuke tijd als ze geloven

 • Kevin v berk 6 november 2016 at 20:00

  WAuUWWW!!!!!!!!!! DAt is nog eens een gaaf cadeau zeg!!! Ik zou hem heeeeeel graag willen winnen. Ik werk in de zorg en ben dus vele dagen en ook avonden en weekenden weg. Ik mis de kids dan en ja…..ik zou hem heel graag willen winnen om die verbaasde gezichten te mogen zien. Er komen op sinterklaasavond ook nog vriendjes van mijn zoontje en die gaan wij ook verrassen…zou echt ultiem zijn om hiermee de show te mogen stelen! 🙂

  Mijn opvoed tip: zichzelf aan moeten kleden. Hij is groot genoeg om het te doen maar zeker in de ochtend heel vaak strijd om hem aan gekleed te krijgen voor school. Dus na het zien van sinterklaas zijn bericht dan kan hij niet anders dan zichzelf moeten aankleden! 😛

 • Christel Brugmans 7 november 2016 at 09:41

  Wauw! Wat gaaf voor mijn dochter Puck en zoon Ties. Ze kunnen nu al niet wachten op Sinterklaas en nog maar 2 nachtjes slapen voordat het sinterklaasjournaal weer begint. De opvoedtip voor Ties zou zijn, iets minder op de I-pad en voor Puck staat er eigenlijk geen tussen.
  Ik begin vast met duimen!!!

 • elisabeth maria martina 7 november 2016 at 11:29

  heerlijk die verbaasde snoetjes elk jaar weer

 • melissa 7 november 2016 at 11:52

  Leuke acties! Heerlijk om die snoetjes te zien genieten! Ik waag graag een kansje en volg op alle manieren m.u.v. twitter. liefs melissa

 • Marcia Kan 8 november 2016 at 00:11

  Jaaaaaa, superleuke actie! Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik heel graag dit jaar nog even alles uit de kast willen halen voor een spetterend Sinterklaasfeest. Ook jongere dochter Hannah van 5 jaar zal hiervan genieten! Met deze dvd wordt het vast heel speciaal! Als opvoedtip zou ik ‘minder op de tablet’ en ‘beter je kamer opruimen’ in de dvd vermelden. Ik volg u op FB, Twitter en Instagram ( marcia1981k)!

 • Lise 8 november 2016 at 11:40

  Ik zou em graag voor mijn oudste dochter willen. Zij is al weken bezig met de Sint en Pieten. En mijn kleine meid zal er ook met plezier naar kijken (maar is met 1,5 jaar nog een beetje jong). Als opvoedtip zou ik minder snoepen kiezen. Ze eet niet zoveel, maar houd wel enorm van snoepjes.

 • Claudia Diependaal 9 november 2016 at 06:14

  Wat n leuk idee. Ik wil deze dan aan mijn schoonzusje kado doen. De 1e Sinterklaas met 4 inplaats van 1 kind hebben ze daar een mooie herinnering aan. Mijn schoonzus gaat nl samenwonen met een vader met 3 kinderen. Deze zijn er niet altijd maar voor haar is het uiteraard ook nogal wat als je 7 jaar helemaal alleen voor je kind hebt gezorgd. En er dan ineens 4 hebt om het weekend en door de week ook nog af en toe. Zij zal de dvd moeten samenstellen want ik weet te weinig over de andere kindjes zou ik winnen. Maar ik vind het nu al heel leuk.

 • Linda Raaijmakers 9 november 2016 at 06:15

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva die op 5 december alweer 3 worden en hun nichtje Tess en daar heb ik zoals je van me gewend bent weer het volgende voor gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Desire Meijer 9 november 2016 at 11:29

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog 3 nachtjes slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Janske.nl zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

  Beter je kamer opruimen zou de opvoedtip voor mijn dochtertje Evi zijn.
  En voor mijn zoon Joey vind ik minder achter de computer zitten erg fijn.

  Nu maar heel hard hopen dat de Janske.nlSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 • Femke Dekker 9 november 2016 at 19:58

  Jaaaaaa…. ik doe nog graag mee voor zo’n leuke video voor de pakjesavond bij opa en oma met 7 kleinkinderen. We gaan er een gezellige avond van maken met de kleuters en peuters, dus wij laten de opvoedtip achterwege.

 • Manon 9 november 2016 at 20:51

  Ik zou heel graag een video winnen voor mijn kinderen. mijn dochter is 3,5 en snapt het nu allemaal heel goed, ik kan er zo van genieten hoe ze nu alweer sinterklaasliedjes aan het oefenen is, want ‘ik moet ze natuurlijk wel weer kennen als ik mijn schoentje ga zetten’

  • Manon 9 november 2016 at 20:52

   o en ik zou haar niet een van de standaard opvoedtips willen geven, maar ik zou het wel fijn vinden als sinterklaas haar vraagt of ze niet zomaar overal in haar blote kont zou willen rond dansen.. 😉