Herfst Personal Pictures

De 15 leukste kiekjes #14 – oktober 2016

2 november 2016

Oktober is alweer ten einde. Bizar hoe iedere nieuwe maand als een achtbaan steeds sneller voorbij lijkt te razen…ik hou het allemaal niet meer bij joh! Het is maar goed dat ik zoveel foto’s maak en het aan het einde van de maand weer terug kan kijken. Ik zou anders echt niet meer weten wat we allemaal hebben meegemaakt in deze maand. Vandaag deel ik de 15 leukste kiekjes van oktober. Kijk je mee?

Begin oktober schreef ik een Herfst Bucketlist voor mijzelf zodat ik zoveel mogelijk motivatie had om leuke herfstgerelateerde activiteiten te doen. Een maand later kon ik er al een heleboel afstrepen van mijn lijstje. Ook deelde ik mijn bevallingsverhaal van Coco, een pittige maar fijne bevalling met een verrassend eind. Helaas kreeg ik vlak na mijn bevalling minder goed nieuws, ik had toch een zwangerschapsvergiftiging en moest mede daarom nog een paar dagen blijven. Ik schreef ook hierover mijn verhaal en deze werd ook ontzettend veel gelezen. Ik behaalde daarom deze maand een recordaantal bezoekers op mijn blog *trots*. Zo gaaf!

Ook had ik twee hele leuke winacties, waarvan je bij deze nog mee kunt doen t/m woensdag 2 november 23.59 uur. Super leuk al die winacties! Binnenkort heb ik er trouwens weer een paar in de planning…altijd leuk!

Bovenal was het weer een erg fijne maand waarin ik vooral genoten heb van de mooie herfstmomenten samen met mijn gezinnetje en de leuke uitstapjes die we samen hebben gemaakt.

Bekijk hier mijn 15 leukste kiekjes van oktober:

De eerste dag van de maand stond in het teken van een stylingevent en shoppen in Den Bosch. Dit was erg leuk, maar ook best spannend voor Lola die de fotoshoot met fotograaf net iets te intimiderend vond. Overigens maakte ik 1 minuut daarna deze vrolijke foto. Tuttebel.

fotomodel

fotomodel

Het weekend daarna bezochten we met de familie Dierenrijk in Nuenen. Wat een fantastisch mooie dag was dat. Uiteraard ging Lola even flink springen met papa. Wat een lol! Dat vind ze trouwens echt ge-wel-dig!

jump jump

jump jump

Lola en Coco zijn trouwens dol op elkaar, zo leuk om te zien de liefde tussen die twee, nu al!

liefde

liefde

Wij hebben ook lekker veel samen gebakken, bijvoorbeeld lekkere pizza’s en taart…Lola is dol op bakken en vind vooral het snoepen van de ingrediënten erg leuk. Haha.

stiekem snoepen

stiekem snoepen

Van een lief ex-collegaatje van mij kreeg ik een hele stoere zelfgemaakte tuinbroek (een Billy) van tweedehands stof. Kijk nou hoe leuk hij is! Ik ben verliefd! Dankjewel Eef!

Billy van Tillie

Billy van Tillie

Deze maand is de perfecte maand om de bossen in te gaan,dat hebben we daarom ook meerdere malen gedaan. Deze foto vond ik zo ontzettend mooi, ondanks dat hij niet helemaal scherp is. Je ziet hoeveel plezier Lola heeft in de bossen. Het liefst gaat ze iedere dag lekker wandelen.

plezier

plezier

Had ik al gezegd hoe lief Lola (meestal) is voor Coco…kijk deze foto dan… *smelt* Lola geeft het speentje én een kusje…

kusje

kusje

Papa is de laatste weken flink grapjes aan het maken met arme Coco…zo ook op deze foto…”komt een muisje aan gekropen…”

komt een muisje aangekropen

komt een muisje aan gekropen

Het was best nog wel lekker weer de afgelopen weken, lekker buiten spelen zonder jas…nu het nog kan!

gekkie

gekkie

We mogen kaasfondues testen als testpanel. De eerste keer dat ik dit deed met ons gezin. Wat was het gezellig en Lola vond het fantastisch, vooral de mooie kaasslierten die ze met papa kon maken.

samen kaasfonduen

samen kaasfondue-en

Afgelopen zondag was misschien wel de meest memorabele dag van de afgelopen maand. Oma kwam voor de eerste keer bij ons op visite sinds de geboorte van Coco. Helaas was het niet eerder mogelijk omdat ze in het ziekenhuis lag (te ver weg). Wat een fijne dag was dat.

kostbaar momentje

kostbaar momentje

Kijk dan, die eerste momentjes samen met oma, meteen een grote glimlach kreeg ze cadeau van Coco…wat zoet!

eerste ontmoeting

eerste ontmoeting

Dat moest natuurlijk gevierd worden, dus bakte ik samen met Lola een lekkere ananas/kokos cake samen met haar…hmmmm!

chefkok Lola

chefkok Lola

Coco vond het allemaal wel gezellig geloof ik, hahaha…onze koningin van de gekke bekken! Deze is echt geweldig, haha!

hahaha

hahaha

Afgelopen maandag mochten de ouders mee gaan wandelen tijdens een boswandeling van het kinderdagverblijf. Samen met Coco en deze avonturier…én nog heeeel veel andere peuters en hun juffen hadden we een heerlijke ochtend in de bossen. Leuk!

piep!

piep!

Dit waren de leukste kiekjes van de maand oktober. Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Guusje Juno & Ruben 2 november 2016 at 10:50

  Schattig die twee saampjes ? en hoe Coco naar Ons Bertie kijkt zooo lief!
  (ps Dierenrijk is niet in Helmond ?)

 • Reply Jessica
  Twitter:
  2 november 2016 at 11:24

  Wat een heerlijke foto’s… Volgens mij kijkt Coco heel goed naar haar papa als die gekke bekken trekt… 🙂 wat een schatje
  Jessica recently posted…De “Is het al bijna kerst?” TAGMy Profile

 • Reply Kelly 2 november 2016 at 12:06

  Wat heb jij leuke kinderen, Janske!

 • Reply Lilian
  Twitter:
  2 november 2016 at 19:15

  Aaah geweldig! Die foto van de kindjes samen, dat zijn toch echt smelt momentjes. Fantastische foto!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge