Blog Feestje Herfst

5 x Het beste aan de Herfst – Uitslag Herfst Blogfeestje

1 november 2016
Woohooo….daar is ie dan eindelijk hoor…de uitslag van ons o-zo-gezellige Herfst blogfeestje. Wat waren er veel leuke inzendingen en wat is iedereen dol op de Herfst en lekker creatief! Welke 5 artikelen heb ik dit keer uitgekozen als favorieten?! Kijk snel of er een van jouw artikelen vandaag in het zonnetje staat! Party party!

Mijn favorieten van speciale Herfst blogfeestje:

Yvonne schrijft over “Waarom ik blij ben dat de Herfst er weer aan komt” een aantal hele goede redenen waarom de Herfst juist zo heerlijk is. Ik kan er ook zo van genieten…vooral van de blaadjes aan de bomen en het bovenste puntje op haar lijstje!

Ook Joyce is dol op de herfst. In haar artikel “Hello Fall” kun je lezen waarom. Haar eerste puntje is voor mij wel handig, want ik moet snel weer naar de Hema lees ik!

fall

Ook Loes schrijft over “10 dingen die ik leuk vind aan de Herfst“. Vooral nummer 2 en nummer 4 vind ik zo fijn. Daar kan ik ook zo van genieten. Van die kleine simpele dingen!

10 dingen die ik leuk vind aan de herfst

Jess schreef ook 10 redenen om de Herfst te omarmen“. Nummer een is er eentje waar niet iedereen het mee eens zal zijn, maar ik begrijp je volledig. Ik kan mij daar (meestal) ook totaal niet druk om maken en vooral van genieten op zo’n moment. Grappig dat ik niet de enige ben!

herfstverzameling van Lola

En als je nou na het lezen van al deze ultieme “ik-hou-van-de-Herfst-artikelen” nog steeds niet weet hoe je de Herfst kunt gaan overleven, lees dan het artikel Herfstdip-hoe kom je er door heen” van Kelly!

Check ook even bij mijn toffe mede hosts of zij een van jouw artikelen gekozen hebben!

Dit zijn mijn toffe mede hosts: (kijk die leuke Herfst blaadjes dan, thanks Fleur!)

Fleur maakt van ieder seizoen een feestje volgens mij, met al haar creatieve diy projecten. Zo maakt ze bijvoorbeeld van Halloween ieder jaar weer een bijzonder feestje.  Super leuk!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Nicole schreef een mooi artikel over hoe trots ze is op zichzelf. En terecht! Wat een kanjer is deze lieverd! Lees snel waarom ze zo trots is (en ik ook!) in haar persoonlijke artikel.

p1110767

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’
Esmeralda schreef over dat ze zelfs in de Herfst lekker de tuin in gaat. Zeker als het nog niet te nat en koud is dan kan dat natuurlijk prima!Gezellig en knus met zo’n vuurkolf aan. Doet mij denken aan alle vuurtjes die ik vroeger stookte bij de scouting en op summercamp in Amerika…smores!

In de herfst de tuin in
Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Bedankt voor alle leuke inzendingen en ik zie jullie graag op 12 november terug met al je leukste, grappigste, creatiefste en meest bijzondere Sinterklaas artikelen. Tot dan!

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 1 november 2016 at 07:00

    Ik vind lijstjes ook altijd leuk om te lezen!

  • Vlijtig Liesje 1 november 2016 at 09:06

    Handig ook zo’n overzicht van de leukste artikelen over de herfst : )

  • Lilian 1 november 2016 at 15:19

    Wat leuk om z´n lijstje onder elkaar te hebben. Er zitten zeker een aantal leuke tussen, die ik even ga lezen!