Blog Feestje

Uitslag Blogfeestje #13 – Janske’s favorieten

29 oktober 2016
Vandaag is het eindelijk dan zo ver, de uitslag van ons laatste “normale” blogfeestje van 2016. Welke 5 artikelen heb ik uitgekozen als favorieten?! Kijk snel of er een van jouw artikelen vandaag in het zonnetje staat! Zo vieren we toch een beetje feest vandaag!

Sint & Kerst Blogfeestje

Ik heb ons Blogfeestje toch wel een beetje gemist de afgelopen week, maar gelukkig hebben we binnenkort een gezellig Sinterklaas én Kerst Blogfeestje in het vooruitzicht. Super gezellig dus! In de afgelopen twee weken hebben we weer een heleboel leuke inzendingen van jullie ontvangen en deze met veel plezier gelezen. Dankjewel!

Zelf koos ik ook mijn vijf favorieten van dit jaar uit van Janske.nl:  

 1. Gezinsuitbreiding – Daar is ze dan! Over de aankondiging van dochterlief Coco. Na een lange zwangerschap was ze dan eindelijk daar!
 2. Lola’s grote meisjeskamer – het eindresultaat in foto’s! – Eindelijk was het dan zo ver, mijn project, Lola’s grote meisjeskamer is helemaal af! Wat is het mooi geworden!
 3. Mijn bevalling – of toch niet – mijn bevallingsverhaal wat uitliep op een mislukte poging…terug naar start…
 4. Mijn eerste babykleding shoplog – met o.a. Mini Rodini, Bobo Choses, CarlijnQ en Munster Kids – Mijn allereerste koopjes voor de baby…die Coco nu eindelijk aan kan!
 5. Mijn zwangerschap in buikfoto’s – Normaal gesproken verberg ik mijn buik zoveel mogelijk, maar tijdens mij zwangerschap kon hij niet root genoeg zijn!

Mijn favorieten van onze dertiende blogparty:

Een artikel wat ik ontzettend mooi en herkenbaar vond is “Brief uit de toekomst… Besef je wel wat je allemaal doet?!” van Burn Out Mama. Wat een mooie, persoonlijke en herkenbare brief schrijft ze aan zichzelf als zestigjarige. Ik ben het helemaal eens met de wijze woorden die ze schrijft en denk dat velen van ons (mama’s) deze mooie brief eens zouden moeten lezen. 
20160921_130229
Bregje schreef haar geweldige persoonlijke liefdesverhaal met haar eigen roodharige hunk in haar artikel “De roodharige hunk….” Het leest als een humoristische roman waarbij niet kunt wachten op hoe het af gaat lopen. Genieten dus! Snel even lezen als je dat nog niet gedaan hebt!

De roodharige hunk - bregblogt.nl

Magalie schreef een grappig én ook herkenbaar artikel over de “billen” van haarzelf en die van haar dochter. Ik herken er veel in, in die billen van haar, haha. Leuk geschreven!

Tranen van emotie rolden over mijn wangen toen ik het ontroerende artikel las van Fleur “De dag dat ik 8 jaar werd en plots alles anders was…“. Wat ontzettend verdrietig maar wat heeft je vader dat mooi gedaan. Ontzettend knap van hem. Wat moet het moeilijk voor jullie geweest zijn. En zo oneerlijk…

8 jaar

Als laatste koos ik voor vooral een nuttig artikel van Merel “Hoe overleef je slaaptekort? (6 handige tips)” over hoe je ervoor kunt zorgen dat je zoveel mogelijk slaap kunt pakken. Handig als je net een baby hebt gekregen zoals ik!

overleef

Check ook even bij mijn toffe mede hosts of zij een van jouw artikelen gekozen hebben!

fleur_mizflurry

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

nicole_meisje-eigenwijsje

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Nogmaals bedankt voor al jullie enthousiasme, de gezellige feestjes en jullie fijne artikelen! Ik hoop jullie allemaal snel terug te zien tijdens onze Sinterklaas en Kerst Blogfeestjes en natuurlijk weer in het nieuwe jaar! Tot snel!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 29 oktober 2016 at 07:41

  Ik vond jouw artikel over Lola’s kinderkamer ook echt geweldig! Heb niet alle artikelen die je uitgelicht hebt gelezen van de andere bloggers dus dat ga ik eens doen!

 • Fleur 29 oktober 2016 at 12:22

  Er zaten echt een hoop mooie en goede artikelen bij he? Leuk dat je ook je eigen top 5 erbij hebt staan 🙂

  • Janske 30 oktober 2016 at 14:34

   inderdaad…hele bijzondere ook! 🙂

 • Fleur 29 oktober 2016 at 22:33

  Dank je wel dat je me heb gekozen bij je favorieten en het compliment. En natuurlijk ook voor de blogfeestjes van de afgelopen tijd. Altijd met veel plezier meegedaan!