Herfst My Adventures Pictures

Janske’s fotodagboek #9 – quality time, tandpijn & consultatiebureau

28 oktober 2016
Week negen in foto’s. Wat een heerlijk weekje vol met fijne momenten. Zo ben ik heerlijk uit eten gegaan met vriendinnen en kregen we gezellige kraamvisite. Ook was ik lekker creatief met Lola. We bakten een taart en hebben flink geknutseld. Wat minder fijn was, was dat ik er veel last kreeg van mijn getrokken verstandskiezen. Een van de wondjes was gaan ontsteken en ik mocht weer terug naar de tandarts. Hummer!

De vrijdag begint goed. Samen met de dametjes heb ik een gezellige ochtend en ga ik lekker wandelen (Coco in de draagdoek en Lola in de buggy) Er liggen wat pakketjes klaar bij de Hema en Jumbo voor ons dus dat is een perfecte gelegenheid om er samen op uit te gaan. Bij de Jumbo lagen hele leuke Vans klaar voor Lola die ik  tweedehands heb gekocht via Instagram. Bij de Hema lagen twee bestellingen voor ons klaar met daarin o.a. een super leuk Jip & Janneke dekbed voor Lola. Ik vind hem zooo leuk! Met alle kortingen betaalde ik maar €9,- voor het dekbed. Score! Ik maakte Coco’s wekelijks terugkerende weekfoto. Dit keer in haar nieuwe Billy tuinbroekje van Tillie. Kijk nou hoe schattig!

In de avond ging ik lekker naar de pizzeria met mijn schoolvriendinnen van mijn toerismeopleiding. We spreken een paar keer per jaar af en dat is altijd super gezellig! En de pizza’s van Stefano’s in Den Bosch zijn nog steeds zoooo super lekker! Wanneer gaan we weer?

Op zaterdag liet vriendlief mij en Coco heerlijk uitslapen (dat doet hij eigenlijk best wel vaak, zooo fijn!) Wat een lieverd hè!? In de ochtend kwam ons lieve buurmeisje weer oppassen op Lola, dat vond ze natuurlijk erg gezellig! ’s Middags bakte ik samen met haar een wolkencake en likten we samen de mixhaken schoon…hmmmm! Papa vond de ooievaar op zolder en besloot hem alsnog even op te hangen. Lola vond hem wel grappig!

’s Avonds waren mijn schoenen niet meer veilig voor Lola, onze dochter met nu al een enorme schoenentik (dat word nog wat later). Ze trekt haar schoenen trouwens meestal verkeerd om aan, is dat iets typisch voor peuters? Haha. We aten die avond lekker noodles en als toetje een stukje wolkentaart. Die ging er goed in!Nomnom!

Papa vind het trouwens leuk om niet alleen Lola, maar ook Coco voor de gek te houden…komt een muisje aan gekropen….Lola wilde er wel even een foto van maken, haha! Cheeesseee!

smile

smile

Zondagmorgen komt ons buurmeisje opnieuw en het is weer erg gezellig! Coco vind af en toe ineens haar duimpje en dan kan ze zo heerlijk liggen tutten (met de daarbij behorende geluidjes) zooo lief! Als ze haar tutje kwijt is dan helpt Lola haar altijd even. Zo schattig! Na het middagdutje kwamen vrienden op visite met hun zoontje die precies een jaar en twee dagen ouder is dan Coco. Zo lief al die kindjes bij elkaar! Wat een rijkdom.

Op maandag mag ik weer met Coco naar het consultatiebureau voor haar 2 maanden check en haar eerste inentingen. Mevrouwtje is weer erg goed gegroeid en weegt inmiddels alweer  gram en is 58 cm lang. Ze zit echt met haar lijntje tegen de bovenlijn aan, Hollands Glorie zullen we maar zeggen. Zo fijn dat ze zo goed groeit, maar tegelijk ook helemaal niet. Het gaat allemaal zo snel! De prikjes vind ze natuurlijk helemaal niet leuk, arm popje! Ook heeft ze een beetje last van een voorkeurshouding, dus dat gaan we even een beetje aanpakken. Verder doet ze het helemaal super en ben ik natuurlijk rete trots!

De rest van de dag ben ik alleen thuis met Coco en slaapt ze vooral veel door de prikjes. Gelukkig krijgt ze geen koorts. ’s Avonds is papa creatief met Duplo en met een hydrofiele luier (zie foto’s hieronder). Haha!

Op dinsdag ging ik in de ochtend opnieuw terug naar de tandarts, alweer…jawel. Ik had zoveel last van mijn tandvlees op de plek waar mijn kiezen vorige week getrokken waren…AUW! Twee uur later waren we weer thuis en had ik antibiotica (die samen kan met borstvoeding geven) en een receptje om te spoelen. Op hoop van zegen! de rest van de dag vliegt voorbij omdat Lola ’s middags maar liefst 3 (!) slaapt. Daarna is het alweer bijna etenstijd en is de dag alweer voorbij.

Op woensdag heb ik echt een geweldig leuke dag, gewoon thuis met de meiden. Nadat ik en Coco gedoucht en gebadderd hebben gaan we samen met Lola leuke foto’s maken. (je komt ze tegen op mijn Instagram. Ik had beide dames precies dezelfde outfit aan gedaan (je echt waar, sorry!) en ze zagen er zo stoer uit met zijn tweetjes! Daarna ging ik met Lola lekker een herfsttekening maken en mandarijntjes eten (hoezo, het is herfst?!). Na het dutje gingen we samen poffertjes eten…waarom? Gewoon omdat het kan! (ik kreeg ze gratis bij onze AH bestelling). Daarna was het tijd om lekker te (vinger)verven. Dat vind Lola altijd zo leuk! Ze heeft flink haar best gedaan, hihi.

Daarna mocht ze nog even twee mutsen passen die eigenlijk al iets te klein waren, maar daardoor niet minder schattig. Kijk nou! Oja, en we aten lekker hamburgers…hmmmmm!

Op donderdag was het een rustig dagje samen met Coco en ’s avonds ging ik naar de show van Benjamin Francis Leftwich tijdens de Dutch Design Week, in het Muziekgebouw (mijn voormalige werkplek). Nice!

Dat was mijn weekje weer. Lekker druk geweest, maar bijna alles was helemaal leuk! Ik heb genoten in ieder geval!

Hoe was jouw week? Heb jij leuke plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like