Giveaway I Love Review winactie

Review & Winactie #9 – My Nametags – win een set Naamlabels!

27 oktober 2016
Ik ben zo’n mama die graag orde houd (niet dat het mij altijd lukt, maar ik doe graag een poging). Zo ben ik altijd diegene die de tassen inpakt wanneer wij er op uit gaan of wanneer Lola naar “school” gaat. Omdat ik de meeste kleding en spulletjes voor haar koop weet ik precies wat van Lola is. Maar dat kun je natuurlijk niet van alle juffen (en papa) verwachten…daarom ben ik dol op de handige naamlabels van My Nametags.

Vlak voordat Lola voor het eerst naar het kinderdagverblijf ging ben ik op zoek gegaan naar handige naamlabels. Zo kon ik haar kleding en flesjes etc labelen zodat er niets zomaar kwijt zou raken. Al snel vond ik de webshop van MyNametags waar ik binnen een paar minuten een handige set van 75 stickers & 75 instrijk labels kon bestellen met een leuk figuurtje er bij voor slechts €16,95. Binnen een paar dagen had ik ze in huis en kon ik meteen helemaal los gaan met alles labelen.

Nu, ruim 2 jaar later zitten de labels er nog steeds perfect op en heb ik inmiddels opnieuw vrolijke labels besteld voor onze tweede dochter Coco én labels voor beide dames samen. We kunnen in ieder geval weer een tijdje vooruit. Handig voor als ze straks naar de basisschool gaan!

mynametags1

Waarom kies ik voor deze naamlabels?

Allereerst zijn ze vaatwasmachine-, wasmachine-, magnetron- en sterilisatorbestendig, iets wat natuurlijk erg belangrijk is zodat ze er niet binnen de kortste keren weer van af vallen. Je kunt een keuze maken uit ontzettend veel verschillende soorten lettertypes en vrolijke kleuren en figuurtjes. Daarnaast kun je kiezen voor normale stickers of voor instrijk stickers (welke je op kleding kunt strijken). Als niet kunt kiezen en je graag beiden soorten labels wilt bestellen, dan kun je kiezen voor 75 stickers & 75 instrijk labels waarmee je alle kanten op kunt. Als je eenmaal aan het plakken bent kom je er achter hoe handig ze eigenlijk pas echt zijn en waarvoor je ze allemaal kunt gebruiken.

Ook het bestellen is gelukkig poepie simpel! Je kiest eerst de tekst voor op je label uit de vele icoontjes, kleuren en lettertypes. Daarna kies je het soort label wat je graag wilt hebben waarna je je adresgegevens in kunt vullen. Daarna betaal je ze via IDEAL of creditcard en binnen een paar dagen heb je ze al in huis.

mynametags2

Win een set naamlabels naar keuze!

Wil jij straks ook al je schoenen, drinkbekers, flessen, rugzakken etc etc kunnen voorzien van mooie naamlabels zodat iedereen weet dat ze van jou zijn?! Dat kan! In samenwerking met MyNametags mag ik namelijk een naamlabelset t.w.v. €16,95 naar keuze weggeven! Deze kun je dus helemaal zelf samenstellen. Hoe cool is dat!?

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij zo’n naamlabelset wilt winnen én hoe je deze stickers wilt gaan ontwerpen (welk figuurtje etc). 

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen mag natuurlijk altijd maar voel je nergens tot verplicht.
 • Deze winactie loopt tot en met woensdag 2 november 23.59 uur.
 • Let wel op: ik maak de winnaar bekend op mijn Facebookpagina op donderdag 3 november (dus is het handig als je mijn pagina vooraf liked)
Vind jij dit soort stickers ook zo ontzettend handig? Waar gebruik jij ze allemaal voor?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Nametags.

Spread the love

You Might Also Like

 • Heleen 27 oktober 2016 at 06:48

  Labels komen hier altijd van pas! Ze gaan ook zo hard, omdat de kinderen zo hard groeien en elke keer weer nieuwe schoenen of een jas oid hebben. Ik zou nieuwe labels bestellen voor mijn oudste zoon Mylian die in groep 2 zit. Hij houdt van de natuur, dus na wat zoeken kwam ik een leuke vos tegen, en dan met de mooie achtergrond Bamboo Green. Superleuke combi!

 • Kristel 27 oktober 2016 at 06:53

  Super leuk en handig om te winnen. Ik zou een panda figuurtje gebruiken omdat mijn dochter haar lievelingsknuffel een panda is. De labels zouden super zijn om nu de sjaal,handschoenen en jassen te labelen voor op de creche van mijn dochter Noor.

 • Jacmana 27 oktober 2016 at 07:21

  Ik zou gaan voor een plaatje met de piraat en onze Rens zijn naam erbij, zou echt prachtig zijn

 • Stefanie 27 oktober 2016 at 07:40

  Wat handig! Ik zou zo’n setje wel voor mijn jongste dochtertje willen winnen, die laat haar spulletjes nog weleens rondslingeren op school 😉
  Ik zou kiezen voor een afbeelding van een paardje omdat ze gek op paarden is met een mooie roze achtergrond!

 • Manon van Leijenhorst 27 oktober 2016 at 07:44

  Handig voor mijn dochter. ze zit sinds dit schooljaar op school en ik dacht wel zonder te kunnen….not. zeker nu er steeds meer kledingstukken om de hoek komen kijken zoals muts sjaal en wanten…graag een label met bloem.

  Ik volg je op alle kanalen behalve twitter (nones of manon)

 • Gerdi 27 oktober 2016 at 09:33

  Naamlabels zijn inderdaad super handig. Youri z’n grote zus heeft al zo’n set echt ideaal. Dus als ik win zijn de naamlabels voor Youri en kiezen we voor een mooie auto(hoe kan het ook anders..) met een neutrale achtergrond!

 • Nikki 27 oktober 2016 at 09:38

  Voor Hannah zou ik deze graag willen winnen na 4 jaar zijn de haren op. Enne de panda is wel heel mooi hoor ik hier naast me?

 • Marian Zw. 27 oktober 2016 at 09:56

  Dat worden stickers voor mijn jongste zoon, dit jaar in groep 1 en hij vind het lastig om al zijn spullen bij elkaar te houden! Ik zou een sticker nemen met een rode brandweer auto, dan herkent hij ze zeker

 • Marian 27 oktober 2016 at 10:13

  Leuk en handig! Ik heb ze al voor mijn zoontje. Maar ik zou ze ook graag willen voor de baby in mijn buik die zeer binnenkort wordt verwacht. Alleen weten we het geslacht nog niet, dus kan ik nu nog even niets zeggen over de naam, het figuurtje en de kleur.

 • Elle Iram 27 oktober 2016 at 10:23

  Wat een leuke actie. Mijn dochter gaat bijna naar school. Voor haar spulletjes zou ik deze labels willen winnen. Ik zou kiezen voor een leeuwtje die op haar geboortekaartje staat.

 • Willianne Schenk 27 oktober 2016 at 10:56

  Lijkt me handig voor op kinderdagverblijf. Vooral voor op mijn zoontje Teun zijn fles. Al een paar keer met stift zijn naam erop geschreven maar maakt het een beetje smoezelig. Zou kiezen voor het vosje. Achtergrond vond ik moeilijk kiezen maar kom ik wel uit;)

 • Guusje Juno & Ruben 27 oktober 2016 at 11:14

  Superleuk en handig voor mijn dochtertje Juno ☺. Wij gaan voor het klavertje vier ? de achtergrond een beetje neutraal. Er zijn zoveel keuzes wauw ? ik denk misschien iets met geel lekker fris. Had jij zelf een telefoonnummer erbij of alleen de naam? Echt heel handig dat je ook de twee verschillende kunt nemen. Voor in de kleding en op andere dingen echt ideaal ? duim duim ?

  • Janske 27 oktober 2016 at 11:29

   Ik heb de naam,telefoonnummer én e-mailadres er op staan

 • Sofie Vanrusselt 27 oktober 2016 at 14:35

  Ik zou deze graag winnen voor mijn zoontje Tiebe (gaat naar de crèche en verliest regelmatig iets). Uit de enorme keuze zou ik kiezen voor een badeendje op een blauwe bubbelachtergrond. Super schattig!

 • Kitty 27 oktober 2016 at 20:13

  Mijn grootste vriendje mag volgende maand naar de grote school, dus die naamlabels komen hier wel van pas. Ik wil ze dus voor Joeri maken met de stoere brandweerwagen!!

 • Mol Nina 29 oktober 2016 at 05:00

  Ik doe graag mee voor Jordan met een autootje <3

 • Maud reumkens 29 oktober 2016 at 08:03

  Ikwil deze leuke hippe naamstickers voor mijn zoontje Daan winnen
  Ik zou graag de stickers een hippe stoere kleur willen geven met tractor ?

 • Anita 29 oktober 2016 at 08:10

  Ik wil ze graag met een vlinder en Mara er op.

 • Will 29 oktober 2016 at 13:31

  Wat leuk, deze naamlabels.
  Handig voor mijn kleinkinderen,
  Die met die vlinder die vind ik de leukste, dus daar ga ik voor.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 • Nelly 29 oktober 2016 at 15:14

  Aniek moet de naam zijn. Rode roos op witte achtergrond, speels lettertype

 • Albertine van Veldhuizen 29 oktober 2016 at 17:00

  Niet moeilijk…..een roze met een paard voor Daphne!!

 • Mirjam Hellingman 29 oktober 2016 at 20:31

  Voor mijn dochter Sterre, mijn kleine sloddervos, dat moeten natuurlijk sterretjes worden!

 • Inge Groenen 29 oktober 2016 at 20:31

  Met een MyNametags naamlabelset
  worden mijn neefje en nichtje echt in het zonnetje gezet
  en beleven zij veel ‘plak- en draagpret’!

 • Jolein koolske 30 oktober 2016 at 07:05

  Oh dat is echt super handig !!! Ik waag dolgraag een kansje wamt mijn oudste dochter zit vanaf september op de basisschool en ze heeft (net zoals bijna de helft van de klas) een frozen tas en kwam laatst al met de verkeerde tas thuis . Ze was erg verdrietig. Niet om haar tas maar wel dat ze haar vriendenboekje niet aan mij kon laten zien. Die labels zijn dus erg welkom !

 • Lies 30 oktober 2016 at 16:40

  Onwijs leuk!!! Ik zou heel graag naamlabels winnen voor kleine Ronja, de dochter van mijn beste vriendin <3. Ik zou ze ontwerpen met kleine Vikingen 🙂

 • Liesbeth 30 oktober 2016 at 20:22

  Superleuk voor mijn petekind Merel! En dan komt er natuurlijk een klein vogeltje bij haar naam!

 • melissa 31 oktober 2016 at 15:59

  Wat een leuke actie. Zoonlief Jarno gaat over 4 maandjes naar school en dan komt dit natuurlijk geweldig van pas. Hij is gek op de kleur geel en giraffe en ik zag op de site dat dit mogelijk was: dus dit wordt het dan ook 🙂 Liefs melissa
  PS: ik volg via je nieuwsbrief, FB, BL en instagram!

 • Bodil 2 november 2016 at 10:13

  Zeker handig! De stickers voor Alyssa zijn al bijna op (en eerlijk gezegd is ze het babyroze knuffelbeertje van het ontwerp al wel een beetje ontgroeid…)
  Ze zou van mij dus eigenlijk helemaal zelf nieuwe stickers mogen ontwerpen. Kan ze goed haar spulletjes herkennen! En lekker creatief bezig zijn, met een trotse mama 😉