Baby Adventures Mommy Stuff Personal

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 2 maanden

26 oktober 2016
Coco 2 maanden

Coco 2 maanden

Lieve Coco,

Vandaag ben je precies twee maanden oud. Inmiddels ben je sinds vorige maand ruim een kilo aangekomen en woog je afgelopen maandag al 5680 gram! Dat is gewoon meer dan een kilo zwaarder dan je zusje Lola toen ze 2 maanden oud was. Je groeit in ieder geval goed want je bent nu 58 cm lang. Mama’s melk is goed spul zullen we hieruit maar concluderen. Je bent in ieder geval een tevreden meisje en drinkt prima! Daar is mama natuurlijk ontzettend blij mee!

Je begint deze maand ook steeds vaker goed wakker te blijven en rond te kijken om je heen. Je glimlacht soms naar ons en dat vinden we zo leuk! Wat heb je toch een heerlijke glimlach met je mooie lange wimpertjes. Mama is jaloers op die mooie lange wimpers! Ook op jouw naveltje trouwens, die is ook al zo ontzettend schattig! Hij heeft zo’n mooie draai als een slakkenhuisje.

Selfie!

Selfie!

Sinds een paar weken heb ik voor jou een hele leuke baby gym in huis waar je al fijn onder ligt te kijken.Vooral de krokodil vind je erg mooi! Je wilt alles in de gaten houden en lampen vind je reuze interessant! Ook volg je ons al erg goed met je oogjes, zelfs wanneer je lekker op je buikje ligt. Dat vind je heerlijk, om op je buikje te slapen. Overdag in de box lig je vaak lekker op je buik. Soms doen we de muziekmobiel voor je aan en luister je naar het muziekje. Wanneer hij na een tijdje stopt begin je te mopperen en wil je dat we hem weer opnieuw aan doen. Houd jij net zoveel van muziek als de rest van ons gezinnetje?

Ook ben je steeds beweeglijker en draai je steeds meer rond in de box. Vooral omhoog kruipen vind je leuk. ’s Nachts slaap je nog lekker bij papa en mama op de grote slaapkamer, dat vinden wij eigenlijk stiekem best wel gezellig. Ik weet niet hoe lang je nog bij ons kunt blijven logeren, want de wagenbak waar je in slaapt wordt steeds kleiner. Of wordt jij steeds groter?

Wat wel grappig is, wanneer we je op schoot hebben liggen en we zuchten een keer dan zucht jij ook zo lekker overdreven mee, haha. Gekkie! ’s Avonds tijdens het avondeten zit je vaak lekker bij ons aan tafel en kijk je mee hoe wij zitten te eten en te kletsen met elkaar, zo gezellig is dat! Dan kijk je lekker rond en ben je meestal erg rustig. Je bent sowieso een erg rustig en tevreden baby, soms vergeten we gewoon dat je er ook nog bij zit.

Coco 2 maanden

Coco 2 maanden

Natuurlijk zou ik nooit meer zonder je willen lieve Coco, want je bent zo ontzettend lief en mooi. Ik ben een beetje verliefd op jou geloof ik, op een manier zoals alleen een mama dat op haar kind(eren) kan zijn. Ik ben namelijk nu al zo ontzettend trots op jou, op hoe geweldig je het allemaal doet! Je zult voor altijd mijn kleine meisje blijven, ook al groei je nog zo hard!

Mama houdt van jou!

Liefs,

Mama

x

Lees hier de persoonlijke brief terug die ik schreef aan grote zus Lola toen zij 2 maanden oud was & hier de brief aan Coco van een maand geleden.
Spread the love

You Might Also Like

 • Karen 26 oktober 2016 at 09:16

  Zo leuk om Coco’s ontwikkeling te lezen. Doet me denken aan een paar maanden geleden met Robin!

  • Janske 26 oktober 2016 at 09:32

   Leuk hè! Dat vind ik weer zo leuk om bij jou te lezen…dan denk ik..o ja, binnenkort doet Coco dat ook 🙂 *genieten hoor!*

 • Kirsten 26 oktober 2016 at 10:42

  Geweldige brief!

  • Janske 26 oktober 2016 at 13:41

   Dankjewel 🙂

 • Guusje Juno & Ruben 26 oktober 2016 at 12:07

  ?

  • Janske 26 oktober 2016 at 13:41

   lief

 • MetMirjam 26 oktober 2016 at 16:02

  Aaw wat lief!! Het gaat ook eigenlijk gewoon veel te snel hè met die kleintjes! Geniet maar van jullie moppie(s) hoor 🙂