Home Home Sweet Home I Love makeover Review Shopping

Persoonlijke gezelligheid in je interieur

16 oktober 2016
Ik hou er van om het in huis altijd gezellig te maken. Dat maakt van mijn huis mijn thuis. Ik word helemaal blij van kaarsjes aan in de donkere avonden. Maar ook van een grappige tekst op de muur met een wordbanner of een persoonlijke foto die mij dierbaar is. Zo heb ik een paar vrolijke wandjes in de woonkamer die ik om de zoveel tijd weer eens opnieuw “restyle”. Mijn turquoise wandje achter de TV is er daar een van.Ik vond het wel weer eens tijd voor verandering dus heb ik hem in de afgelopen weken opnieuw ingericht met nog meer persoonlijke accessoires. Kijk snel hoe ik hem nóg persoonlijker maakte.
voor (foto 1 jaar geleden gemaakt)

voor (foto 1 jaar geleden gemaakt)

Ik word er in ieder geval erg blij van!

Precies een jaar geleden maakte ik bovenstaande foto van mijn vrolijke wandje in de woonkamer. Ik vind het zo leuk om naar te kijken terwijl ik voor de tv zit. Door de turquoise kleur op de achtergrond vallen vooral de witte accessoires goed op. Op het bovenste plankje (van de Ikea) zie je “LOLA” in houten letters. Deze kreeg ik van mijn zusje toen Lola werd geboren, ze kocht ze bij Xenos. Daarnaast staat Lola’s geboortekaartje (ja, ze gaapt) en een foto van vriendlief als kleine onschuldige peuter.

Op de middelste plank staat een kaartje wat ik kocht bij Petite Louise in een antiek fotolijstje, twee vaasjes met nepbloemen van Ikea, Pompons van de Hema en een lijstje van Action met een foto van mijzelf met twee van mijn beste vriendinnetjes op de bruiloft van een van hen. De bruid en ik waren toen beiden voor de eerste keer zwanger. Daarnaast staat een vrolijke knuffel van Noodle en de geweldige Lightbox van A Little Lovely Company.

Op de onderste plank staat een mooie canvas van een foto van Lola toen ze 2 weken oud was en in de Tummy Tub zat, hoe schattig! Ook daarnaast staat een knuffel van Noodle en een glazen lijstje met veertjes van de Action. Rechts daarvan staan twee theelichtjes (geen idee waarvan) en een onderdeel van de versterker. Gezellige toch! Ik word er in ieder geval erg blij van!

Omdat ik toe was aan vernieuwing én hem graag nóg iets persoonlijker wilde maken heb ik hem weer een beetje opgefrist met leuke nieuwe accessoires met een persoonlijke touch.

Bekijk hier hoe “mijn” wandje er nu uit ziet:

na

na (beetje scheef gefotografeerd 😉 )

Op het bovenste plankje zie je links twee tekeningen van Lola die ze zelf tekende voor Coco en aan haar cadeau gaf bij haar eerste ontmoeting met haar zusje, zo lief! Daarnaast zie je de geboortekaartjes van Coco & Lola én de foto van vriendlief als kind.

Op het tweede plankje staan de theelichtjes en nu nóg een hele bijzondere foto op canvas. Namelijk onze allereerste familiefoto als gezin van vier. Ik ben zo verliefd op deze foto! Ze zeggen wel eens één foto zegt meer dan duizend woorden, dat is bij deze foto absoluut het geval. Ik kan er naar blijven kijken. Ik bestelde deze foto bij Fotofabriek.nl in dezelfde maat als de newborn foto van Lola. Ik wilde in eerste instantie graag ook een foto van Coco om daar bij te zetten, maar deze foto van ons allemaal samen vond ik stiekem nóg mooier.

Onze eerste gezinsfoto op canvas

Onze eerste gezinsfoto op canvas

Oma geeft regelmatig (niet zo’n stille) hints…

Ik maak iedere dag tientallen foto’s van al mijn avonturen en ik neem eigenlijk nooit de tijd om eens zelf een leuk fotoboek te maken. Best zonde eigenlijk, want het is zo ontzettend leuk om te hebben én om te bewaren voor later. Misschien dat ik het binnenkort toch maar eens moet gaan doen, als cadeau voor kerst voor mijn lief bijvoorbeeld. Of voor opa en oma. Oma geeft namelijk regelmatig (niet zo’n stille) hints dat ze wel weer een nieuw fotoboekje wilt krijgen van haar kleinkinderen (om aan iedereen trots te showen uiteraard). Dan moet ik dat toch maar eens op mijn to-do-lijstje zetten en gaan maken dan. Een mooier cadeau kan ik haar volgens mij niet geven!

Naast de mooie canvas foto staat een hele schattige Metoo Doll, die ik won bij Nicole, de lightbox én nog zo’n vrolijke Metoo Doll. Ik vind die zo poppen zo ontzettend schattig. Ze zijn eigenlijk voor Coco, maar die kan er nu toch nog niet mee spelen, dus mag mama nog even van ze genieten (zo lang het nog kan).

Op het onderste plankje staat het canvas foto van Lola, een “Hello” circuslicht van Primark, waar ik verliefd op ben én de geweldige houten speelgoed regenboog van Grimms. Op de muur hangen witte wordbanners van A Little Lovely Company in de namen van onze meiden.

Ik word helemaal blij van dit wandje en kan er echt van genieten. Zelfs vriendlief complimenteert mij af en toe dat hij het zo leuk vindt dat ik het op deze manier gezellig maak in huis. Wat fijn dat hij er ook zo van kan genieten.

Vind jij het ook zo leuk om je huis gezellig aan te kleden met persoonlijke accessoires zoals bijvoorbeeld foto’s of andere mooie leuke spulletjes? Wat is je favoriete accessoire op mijn wandje?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Fotofabriek.nl

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 16 oktober 2016 at 08:07

  Wat een gaaf wandje, zowel de muur als de accessoires op de plankjes. Kan geen keuze maken wat ik het leukste vind op de plankjes 😉
  Zelf heb ik een wandbord, waarop ik persoonlijke dingen heb staan.

  • janske 16 oktober 2016 at 22:52

   oh, dat is ook erg leuk!

 • Karen 17 oktober 2016 at 09:16

  Superleuk die foto’s! Echt heel mooi om de kamers zo persoonlijk te maken.

  • Janske 17 oktober 2016 at 13:13

   Dankjewel 🙂

 • Leonie van Mil 18 oktober 2016 at 06:27

  Wat staat dat ontzettend gezellig. Altijd leuk die kleine plankjes. Die foto van jullie gezinnetje is wel echt heel lief

  • Janske 18 oktober 2016 at 07:34

   Awwv dankjewel ?

 • Loes 18 oktober 2016 at 12:52

  Oh ja, heel leuk om te zien! Super schattig zo, met die foto’s van Lola <3. Ik hou er ook van om persoonlijke spulletjes 'uit te stallen'. Als je geen persoonlijke dingen hebt, heb ik altijd zo het gevoel dat je zo in je huis ingeruild kan worden als het ware: jij er uit en iemand anders er in.

  • Janske 18 oktober 2016 at 13:11

   klopt! al hebben sommige mensen hele kale wanden alsof je in een dokterswachtkamer zit 😉