Blog Feestje

Blogfeestje #13 – 3x Kinderboeken

15 oktober 2016

Daar gaan we weer, jawel, jawel! Tijd voor een nieuw blogfeestje…en wat voor één! Het is namelijk een heel speciaal blogfeestje, ik vertel je zo waarom!

feestje-13Het was ook deze week weer lekker druk en jullie hebben weer flink wat leuke blogartikels gedeeld, daaruit hebben we ook dit maal ieder onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hieronder of je er tussen staat. Ben je benieuwd welke ik uitgekozen heb? Kijk dan snel hieronder!

Weet je trouwens niet precies wat ons Blogfeestje inhoudt, lees dan even hier hoe ons Blogfeestje precies werkt en hoe leuk het is!

 

Laatste Blogfeestje van 2016

Zoals ik al zei is dit een extra bijzonder blogfeestje. Waarom? Omdat dit het allerlaatste “normale” blogfeestje van 2016 is. Echt waar?! Ja, echt waar! Vanwege de drukte in de komende feestmaanden hebben wij als hosts besloten om even een korte “pauze” in te lassen om even bij te komen van al dat gefeest, we worden tenslotte ook weer een dagje ouder hè.

Nee, even serieus…vanwege alle andere feestelijke bijkomstigheden in de komende maanden hebben we het eigenlijk allemaal te druk om iedere week ook nog een blogfeestje te organiseren. Daarom is dit een extra lang feestje én mag je maar liefst vijf van je beste berichten spammen. Dit feestje duurt daarom een week langer, namelijk t/m woensdag 26 oktober 22:00 uur. We vinden het erg leuk wanneer je jouw aller- leukste, grappigste, best gelezen, persoonlijke of ontroerende berichten van 2016 met ons wilt delen. Uit alle ingezonden berichten kiezen wij daaruit onze favorieten die we op zaterdag 29 oktober in het zonnetje zullen zetten. Op die dag kun je dus geen blogs meer spammen.

Naast dit speciale Blogfeestje hebben we uiteraard nog ons gezellige en sfeervolle Herfst Blogfeest én binnenkort een heel tof Sinterklaas en Kerst Blogfeestje! Hoe leuk is dat!? Blijf onze blogs in de gaten houden voor de laatste info, want jij komt toch zeker ook met ons mee feesten?

Mijn favorieten van onze twaalfde Blogfeestje:

Op Leesleeslees.nl kun je een leuk artikel lezen over De top 5 leukste boeken voor peuters. Twee van de boeken uit haar lijstje zijn hier ook favoriet, nummer 1 & 3) kijk snel welke dat zijn!

Mol

Fleur van Mamasliefste.nl schreef een artikel over “Begin van de Kinderboekenweek met het Kinderzwerfboek”. Hierin legt ze precies uit hoe dit werkt en hoe leuk het is! Nieuwsgierig?! Check haar blog!

kinderzwerfboek

Ook Saskia van Saskiaswereld.nl liet voor de eerste keer een zwerfboek achter, benieuwd hoe dat ging en of iemand hem mee nam? Lees het snel op haar blog.

img_8835

 

Dit waren mijn 3 favorieten van de elfde Blogfeestje, alle drie blogs met kinderboeken in de hoofdrol, erg toepasselijk tijdens de kinderboekenweek. Neem je een kijkje en laat je een reactie achter op de blogs van deze dames?

Hier nog even een speciaal momentje voor mijn toffe mede hosts:

esmeralde_savethemama

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen tijd is deze:

Esmeralda schreef deze week een artikel over Wat te doen in de herfst? Zoek je nog inspiratie voor de regenachtige koude dagen de komende weken, dan vindt je hier allerlei leuke ideetjes om je niet te hoeven vervelen!

te doen in de herfst

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

fleur_mizflurry

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen weken is deze:

Fleur heeft weer een hele mooie diy op haar blog staan. Dit keer heeft ze een prachtige vogelkooi gepimpt voor een wel heel bijzonder feestje! Kijk snel hoe jij dit ook kunt doen!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

nicole_meisje-eigenwijsje

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole organiseert dit jaar weer een nieuwe challenge, de #mamakijktanders challenge. Ik doe ook mee en vind het nu al super leuk! Benieuwd naar wat voor challenge het is? Kijk snel en doe ook mee!

mama-kijkt-anders-herfst

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=670348 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Saskia 15 oktober 2016 at 07:29

  Jammer dat dit alweer de laatste “normale” blogfeestje is. Gelukkig komen er nog een hoop andere blogfeestjes aan. Wat leuk dat je mijn blog hebt uitgekozen voor dit blogfeestje!

  • Janske 15 oktober 2016 at 09:42

   De thema blogfeestjes zijn ook erg gezellig! Graag gedaan!☺ bedankt voor het mee doen ?

 • Fleur 15 oktober 2016 at 08:50

  Jammer dat dit alweer hef laatste feestje is (voorlopig) Ik heb er steeds met veel plezier aan meegedaan! En dankjewel voor het opnemen van mijn blog in je Top 3 deden week!

  • Janske 15 oktober 2016 at 09:43

   Graag gedaan! Ik hoop je snel weer terug te zien ?