Giveaway winactie

En de winnaar is… [Doolhof Spel]

13 oktober 2016
Wow! Ik wist dat ik zelf dolenthousiast was over het Doolhof Spel, maar dat er zoveel mensen mee zouden “spelen” met deze winactie had ik alleen maar kunnen dromen! Wat ontzettend leuk dat jullie allemaal hebben meegedaan. Vandaag maak ik de winnaars bekend die vanaf nu net als wij in het donker spelletjes mogen spelen (dat klinkt best fout, haha). Kijk snel of jij hebt gewonnen!

Gelukkig mag ik dit keer maar liefst twee winnaars blij maken met dit geweldige spel! Hieronder lees je of jij het bent geworden!

*Trommelgeroffel*

and the winner is

Van harte gefeliciteerd Manon Basters & Linda Bogers!

Ik wens jullie beiden heel veel speelplezier (in het donker)! Hou je mailbox (en spam) goed in de gaten, want ik ga je mailen!

Heb je niet gewonnen?  Dat is natuurlijk super jammer…maar wees niet getreurd. Binnenkort komt er namelijk opnieuw een ontzettend leuke winactie op Janske.nl te staan die je ook niet wilt missen! Hopelijk tot dan!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Janske 13 oktober 2016 at 09:38

  hihi, ja toch 😉 Veel plezier er mee!

 • Lieke van Veen 14 oktober 2016 at 00:58

  Van harte gefeliciteerd voor de winnaars! Ik heb dit spel nog steeds bewaard van vroeger. Leuk dat zo’n spellen eigenlijk nog steeds gespeeld worden!

  • Janske 14 oktober 2016 at 13:55

   Super leuk inderdaad!

 • Will 6 november 2016 at 11:26

  Van harte gefeliciteerd winnaars, met de gezellige prijs.