Shopping

Mega baby & kinderkleding shoplog 4 (oops!) – met o.a. Mini Rodini, Sproet & Sprout, Lindex & meer!

11 oktober 2016
Het is inmiddels alweer twee maanden geleden dat ik mijn vorige shoplog schreef. Inmiddels heb ik weer een hele berg leuke kleding voor mijn twee meiden weten te scoren. Bijna alles in de sale (uiteraard, je kent me ondertussen) en een paar pareltjes voor de normale prijs. Ik scoorde super goed in de sample sale (items voor €2,50, €5,- en €10,- per stuk) bij o.a. de Kidooz, Zreefer & Sproet & Sprout, 70% korting bij Tiny Cottons final sale én wat leuke Mini Rodini cuties zowel tweedehands als met 50% korting. Ook scoorde ik wat leuke matchende kleding voor beide meiden zodat ze lekker kunnen mixen en matchen met elkaar. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen, maar stiekem is het toch best wel leuk!

Allereerst mijn tweedehands koopjes, beiden van Mini Rodini. Deze stonden alletwee al een eeuwigheid op mijn wensenlijst en ik kocht ze voor een leuke prijs over voor beide meiden. Links voor Coco en rechts eerst voor Lola (hij past haar wonder boven wonder nog) en daarna ook voor Coco. Ik vind ze beiden zoooo leuk!

Nog twee items van Mini Rodini kocht ik in de 50% zomersale bij Siki Kinderkleding op StrijpS in Eindhoven. De zwarte joggingbroek is van het merk I Dig Denim en was ook 50% afgeprijsd. Hij is heerlijk zacht en een stoer harem model. Deze zijn allemaal voor Lola, de jurk is zelfs maat 104/110, maar hij paste haar nu al. Zo kan ze hem extra lang dragen!

Tijdens de Sample Sale van Kidooz & Zreefer kocht ik deze leuke monochrome kleertjes. Het eerste zwarte shirt en de panda beanie zijn voor Lola, de rest voor Coco. Het was allemaal super goedkoop,dat is nog eens leuk shoppen!

Als we dan toch in de sample sale & monochrome outfits blijven, dan zie je hier mijn Sproet & Sprout aankopen. Allemaal voor Coco, en één groot “Give Me Some Space” t-shirt voor Lola. Ook deze kosten allemaal maar tussen de €2,50 & €10,- (sweater) per stuk.

Bij Lindex bestelde ik deze drie leukers voor Lola, hier betaalde ik wel de normale prijs voor, maar gelukkig is Lindex niet zo duur. Dit is dus nog nieuwe collectie (voor diegene de het ook willen kopen). Ik ben helemaal verliefd op de prints van deze sweaters en jurk. Zo leuk!

Bij de H&M kocht ik deze skinnies T-Shirt voor Lola en dit sjaaltje voor beide meiden. Het T-shirt is trouwens meer neonroze.

Bij de Zeeman scoorde ik deze leuke legging en kreeg ik de romper gratis (actie bij geboorte baby) en bij de Hema outlet en Wibra kocht ik heeeeeel veel sokjes, want die waren hard nodig, én dit vestje voor Lola.

Bij Tiny Cottons had ik lang genoeg gewacht totdat ik met maar liefst 70% korting deze leuke jurkjes, voor beide meiden (voor volgend jaar zomer) en sokjes & legging voor Coco. Hoe cute!? Lola moest nog nieuwe laarsjes en ik vond deze Berstein laarsjes bij SissyBoy met 20% korting. Ik vind ze zo mooi! Bij KidsCase was ik al een tijdje verliefd op de collectie met alle stippeltjes, toen ik deze truitjes zag met 70% korting heb ik voor beide dames er eentje gekocht.

En last but not least, heb ik van Mingo (na ruim een jaarwachten en verliefd te zijn…) toch eindelijk de Mingo stippeltjes leggings gekocht. Helaas niet in de sale, maar omdat ik ze zoooo graag en al zo lang wilde hebben mocht ik ze van mijzelf kopen. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Tijdens het stylingevent bij Petozzi kocht ik ook het stippenjurkje van Mingo wat Lola droeg tijdens haar fotoshoot. Hij is nog lekker ruim, dus zo kunnen we er lang van genieten.

Oops! Volgens mij moet ik mijzelf maar weer eens een tijdje een koopverbod opleggen, want al mijn “zakgeld” ging op aan kleding voor de dames in de afgelopen twee maanden…Mag ik mijn verlof de schuld geven? Of het feit dat ik nu twee kids heb en nu dus twee keer zoveel mag shoppen? Of omdat al die sample sales gewoon té verleidelijk zijn?!

Over een tijdje moet ik maar eens de té kleine kleertjes gaan verkopen zodat er weer geld binnen komt door kinderkleding in plaats van dat het er alleen maar uit gaat, hihi. Ach, ieder zijn ding toch? Ik word er gelukkig van en zo lang mijn meiden nog dragen wat ik leuk vind…neem ik het er nog even van!

Wat vond jij de leukste items in deze shoplog? Heb jij onlangs ook nog leuke items gescoord in een (sample) sale?

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Janske 11 oktober 2016 at 13:11

  inderdaad 🙂

 • Nicole 11 oktober 2016 at 07:26

  De outfit van Zreefer heb ik ook haha alleen dan een ballonnen rokje ipv de kites. Die laarsjes van Bergstein had ik eigenlijk nog voor je staan haha maar dan bewaar ik ze wel voor iemand anders ?

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:15

   Oh, met ballonnen is ook erg leuk! De laarsjes kreeg ze aan bij het stylingevent, toen bleek 22 te klein te zijn. Op haar kdv vroegen ze of we de kids laarsjes wilden meegeven, dus was een mooi excuus om ze te kunnen kopen…was vergeten aan je door te geven dat ze te klein zijn…ik heb wel nog een andere kandidaat in de aanbieding, maar haar voetjes zijn nog iets te klein 😉

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:15

   ik de dag erna…ze stonden nog in mijn online winkelmandje met de glamourday korting en hij werkte nog! Wooohoooo!

 • Monique 11 oktober 2016 at 08:12

  Geweldige dingen heb je gescoord! Sale shoppen is zo leuk, het lukt mij alleen nooit zo goed de pareltjes eruit te vissen. Hè, nu heb ik zin om ook weer te gaan shoppen!

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:17

   heerlllijk! Het lukt ook zeker niet altijd hoor, ik grijp vaak mis omdat de leukste items natuurlijk al vaak uitverkocht zijn voordat de sale begint.

 • Gerdi 11 oktober 2016 at 09:01

  Wauw wat een super gave smaak heb je! Echt toffe items voor weinig geld!

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:17

   dankjewel! Ja, leuk he! Dat is al een leuke sport op zich 😉

 • Vlijtig Liesje 11 oktober 2016 at 09:16

  Ik vind die grijze trui met het gezicht het leukst. Slim om ook sommige dingen tweedehands te kopen.

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:18

   Dat scheelt een hoop en ik weet dat ik de kleding van bijv. Mini Rodini (zoals deze trui) altijd voor een mooie prijs weer kan doorverkopen (mits er geen vlekken in zitten uiteraard).

 • Nicole 11 oktober 2016 at 10:25

  Ohhh wij hebben heel erg dezelfde smaak!! Ik ga die middelste trui van Lindex kopen voor ons zoontje. Helemaal geweldig. Die sokken van de Wibra hebben wij ook altijd, ik zweer bij die haha. Echt superleuke shoplog dit!

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:19

   Leuk is die hè, ik vind hem geweldig! Die sokken zijn inderdaad zooo fijn!

 • Stefanie 11 oktober 2016 at 11:48

  Leuke kleren heb je weer gescoord! Sale shoppen is altijd wel leuk!

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:19

   absoluut! Dankjewel 🙂

 • Neelke 11 oktober 2016 at 12:08

  Heerlijk toch, lekker baby kleding shoppen. Jij happy, kids happy :D. Leuke kleertjes heb je gekocht.

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:19

   everybody happy 🙂 Yay!

 • Bodil 11 oktober 2016 at 20:53

  Alles!!! Alles is leuk!
  (Moet zelf ook snel weer gaan shoppen) 🙂

  • Janske 11 oktober 2016 at 23:48

   Ahhhhh erg hè! Veel plezier alvast!

 • iris 12 oktober 2016 at 23:14

  Wat een mooie kleertjes wat hebben ze toch leuke kleding voor kleine kinderen zo schattig. Heb je ook nog wat voor jezelf gekocht?

  • Janske 12 oktober 2016 at 23:26

   Toevallig dit keer wel ? voor het eerst weer wat kleding gekocht voor mijzelf bij de h&m (wat basic tops)