Blog Feestje

Blogfeestje #12 – 3x Oktober

8 oktober 2016

feestje-12Zet de verwarming aan, pak een theetje of een warme chocolademelk mét een koekje want het is weer tijd voor een heerlijk Blogfeestje! Gezellig! Doe jij mee met ons twaalfde blogfeestje? Kom maar op met die kersverse leuke links..spammen maar!

Ook de afgelopen week was het weer gezellig druk en hebben jullie flink wat leuke blogartikels gedeeld, daaruit hebben we ook dit keer ieder onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hieronder of je er tussen staat. Ben je benieuwd welke ik uitgekozen heb? Kijk dan snel hieronder!

Mijn favorieten van onze elfde Blogfeestje:

Ellen van Thefabolouslifeofellen schreef over haar persoonlijke blogdoelen van oktober. Ik kan mij helemaal vinden in haar manier van hoe ze naar haar blog kijkt en haar doelen vind ik daarom ook erg tof. Ik zou ook wat vaker blogdoelen moeten maken. Maak jij ook blogdoelen voor jezelf? Succes Ellen!

Bregje van Bregblogt gaat doet deze maand mee met de Boektober challenge. Ze wil maar liefst 6 boeken in één maand gaan lezen. Ik hou van lezen, maar de laatste jaren heb ik er de rust niet meer voor, zo jammer. Lees op Bregjes blog welke boeken ze deze maand gaat lezen!Veel leesplezier Bregje!

boektober - bregblogt.nl

Joyce van joyfromjoyce schreef over haar persoonlijke Oktober Goals. Ze heeft diverse doelen gesteld die ik ook wel voor mijzelf zou kunnen stellen. Ik ben benieuwd of Joyce al haar doelen kan gaan behalen deze maand. Ik denk het wel hoor!Zet hem op Joyce!

doelen-oktober

Dit waren mijn 3 favorieten van de elfde Blogfeestje, alledrie blogs met oktober in de hoofdrol. Neem je een kijkje en laat je een reactie achter op de blogs van deze dames? Doe je dit keer (weer) mee met ons Blogfeestje? Dan wordt jij misschien wel door mij, of door een van de andere hosts net als de bovenstaande bloggers tijdens het volgende Blogfeestje ook wel in het zonnetje gezet!

Even nog een momentje voor mijn toffe mede hosts:

nicole_meisje-eigenwijsje

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole schreef een artikel over de leukste hersft/wintercollecties voor meisjes van verschillende merken. Ik krijg helemaal zin om te shoppen, maar ik mag echt niet meer hoor! Ik heb al veeeeel te veel geshopt. Welk merk vind jij het leuks van deze zes verschillende merken?

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen tijd is deze:

Ook Esmeralda heeft doelen voor Oktober gemaakt én ze deelt welke doelen van september ze allemaal wel en niet heeft behaald. Benieuwd welke dit zijn en hoeveel doelen ze deze maand opnieuw in haar lijstje heeft staan? Check snel haar blog!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

fleur_mizflurry

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen weken is deze:

Fleur flikt het gewoon weer. Ze plaats gewoon even een receptje op haar blog van magere foe yong hai met zoetzure saus. Ja hoor! Geen simpele uitsmijter, nee we maken gewoon een Oosters eiergerecht. Mijn favoriet op de menukaart van de locale Chinees! Lekkeeerrrrr!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=668673 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Ellen 8 oktober 2016 at 06:07

  Wat leuk dat je mijn blogdoelen gelezen hebt! ? En supertof dat je mijn blog hier gepost hebt, dank je wel. Ik ben druk bezig hoor met mijn blogdoelen ?

  • Janske 8 oktober 2016 at 08:28

   Graag gedaan! Ik ben benieuwd of ze allemaal gaan lukken ?

 • Yvonne 8 oktober 2016 at 09:21

  6 Boeken zoals Bregje hoopt te lezen haal ik never nooit. Daarom wil ik er 4 lezen, als het lukt. Ik heb vrijwel ook de rust niet, maar ga het toch proberen Janske.

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:46

   Ik vind vier al geweldig! Zoveel lees ik er in een jaar als het mij lukt 😉

 • Ilse van Kreanimo 8 oktober 2016 at 13:09

  Jup, het is ECHT herfst.

  Ogen dicht voor de marshmellows…

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:46

   hihi…nomnom

 • Cindy - levenalsmama.nl 8 oktober 2016 at 13:54

  Boektober,wat leuk. Ik kom zelf helaas ook amper aan lezen toe! Bloggen schiet er zelfs een beetje bij in momenteel, maar gelukkig nog een paar om weer mee te kunnen feesten hier 🙂

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:46

   Tof dat je toch steeds weer mee komt feesten 🙂

 • Marielle 12 oktober 2016 at 17:14

  Ik heb pas 1 boek uit in boektober, oeps!

  • Janske 12 oktober 2016 at 21:59

   Oopsie!