My Adventures Personal Pictures

Janske’s fotodagboek #6 – Stylingevent,pakketjes & dramaqueen

7 oktober 2016
Deze week was een week die in het teken stond van een leuk Stylingevent van Kindermodeblog bij Petozzi in ‘s-Hertogenbosch, shoppen en heel veel super leuke pakketjes ontvangen (onze postbode zal wel denken). Ook gingen we deze week naar de tandarts en had Lola flink last van peuterdrama momentjes. Een leuke week met een pittig randje. Kijk je mee naar mijn fotodagboek?

Vrijdag was een heerlijk dagje thuis met de meiden. Lekker samen spelen, Coco in badje doen, wandelen naar de speeltuintjes in de buurt en leuke pakketjes uitpakken. Van het geweldige kledingmerk Maed for Mini kregen Lola en Coco matchende kniekousjes cadeau. Kijk dan hoe gaaf ze zijn! Lola wilde ze meteen aantrekken.

In de avond aten we lekker spinazie, daar zijn we allemaal dol op! Lola vind het tegenwoordig nodig om altijd al haar stiekjes en clipjes uit haar haartjes te trekken.fijn!(Not!) Dan krijg je dus de meest wilde coupes (dit maal zelfs mét spinazie er in). Zonder shirt lijkt ze dan net een mini Iggy Pop, hahaha!

Petozzi

Op zaterdag gingen we met het hele gezin (dat klinkt alsof we 8 kinderen hebben, haha) richting Den Bosch. Bij de geweldig leuke kinderkledingwinkel Petozzi was daar die middag een speciaal Stylingevent i.s.m. Kindermodeblog. Je kon je kind(eren) laten stylen én op de foto laten gaan als een echt mini fotomodel. Dat leek mij wel leuk om een keertje uit te proberen aangezien ik HOU van alle collecties die Petozzi verkoopt (shopping heaven!) én ik was erg benieuwd hoe Lola het tegenwoordig vind om op de foto te gaan bij een echte fotograaf. De schoolfotograaf was namelijk beide keren geen succes. Gelukkig kreeg ik vriendlief zo ver om met mij en de meiden mee te gaan naar Den Bosch.

Tuttebel

Het was al direct meteen al lekker druk in de winkel en er liepen overal mooi gestylde kids rond. Na even wachten was Lola aan de beurt en werd ze door stylist Frederieke helemaal hip en stoer aangekleed. Ik koos het Mingo stippeltjes jurkje en Frederieke matchte de rest erbij. Vooral het stoere jasje van FRNKYS vond ik helemaal leuk! Toen Lola eindelijk op de foto mocht wilde ze niet meer. Drama! Ze rende gewoon weg, schreeuwend over straat “Ik wil niieehhiiieetttt op de fotooooo”.Alsof ik zo’n moeder was die haar kind tegen haar eigen wil verplichtte om als model te moeten werken.Ik ben zo benieuwd of er een bruikbare foto tussen zit, haha. Toen de fotoshoot klaar was vroeg ik of mama wel een foto van haar mocht maken en jawel hoor, mevrouwtje ging er gewoon voor staan…tsssss…tuttebel!

Renneeennnnn!

Daarna gingen we lekker lunchen en op jacht naar schoenen voor Lola. Dat was echt een drama eerste klas. Mevrouwtje besloot de welbekende “ik ben een puberpeuter en ik ga op de grond liggen krijsen omdat ik mijn voeten niet wil laten opmeten”-act op te voeren. Nou weet ik ook hoe dat voelt, wanneer je kind zoiets in het openbaar doet. Ook fijn dat ze dit uitgerekend in de allerdrukste kinderschoenenwinkel van Nederland deed terwijl er zo’n 25 andere gezinnen aan het passen zijn. Gelukkig bleven wij én de verkoopster ontzettend rustig. Om ons heen zag ik de gezichten kijken en kreeg Lola zelfs snoepjes van andere moeders aangeboden als beloning. Toch gingen we zonder schoenen zo snel mogelijk weer naar huis. Renneeennnnn!

Zondag was een rustig dagje. Even bijkomen van gisteren, want dat was even wennen om weer een hele middag op stap te zijn mét dramapeuter die zelfs ’s nachts ook nog eens helemaal hysterisch wakker werd omdat ze gedroomd had dat ze mama kwijt was (arm popje). Ik kreeg haar niet kalm en ze leek gewoon nog te slapen terwijl ze helemaal overstuur was. Het was zelfs zo ontzettend heftig en sneu dat ik haar echt wakker heb gemaakt en even mee naar beneden heb genomen om te kalmeren. Na een poppenkast act van papa werd ze gelukkig rustig en ging ze weer naar bed toe. Pff…dat was echt even heftig! De zondag was daarom echt even een dag om bij te komen. Ik oefende daarom met knopen van mijn nieuwe draagdoek. Kijk Coco nou genieten!

Leuk hoe kinderen zich kunnen vermaken met kleine dingen. Lola vond dit lampje wel interessant, zeker om van heeeel dichtbij te bekijken. Gekkie!

Ook schoot ik nog een paar mooie én grappige kiekjes van Lola. Wat word ze groot!

Coco vermaakt zich trouwens prima in haar mooie nestje. Wat ben ik blij met dat ding! Ze begint steeds meer lekker rond te kijken en de wereld om haar heen te ontdekken. Zo leuk!

Voor mijn herfst bucketlist maakte ik een heerlijke warme chocolademelk (goed excuus,toch!?). Ik gooide er wat mini marshmallows bij, yummy! Ook kwam mijn bestelling van Lindex binnen met onder andere deze geweldig leuke vossentrui voor Lola. Ik vind hem zooo leuk! Coco zat gezellig bij mij in de Stokke Steps terwijl ik een aantal artikels schreef. Gezellig!

Voor het artikel van afgelopen woensdag over hulpmiddelen tijdens het geven van borstvoeding maakte ik een aantal foto’s van Coco op mijn handige voedingskussen. Coco vond het totaaaal niet erg, hij ligt tenslotte heerlijk! Wat een dotje hè!

Dinsdag was ik weer samen met de meiden en hadden we samen weer een gezellig meidendagje. ’s Morgens hielp Lola weer mee met het badje van Coco en ’s middags kwam ons buurmeisje gezellig op Lola passen en kon ik even haar kledingkast nakijken en winterproof maken. In het middagzonnetje schoot ik deze kiekjes van Lola, wat is ze toch mooi!(en eigenwijs!)

Lola kon trouwens vandaag zelf haar schoenen aantrekken, en jawel, ze zaten aan de juiste voet! Dit is trouwens iedere avond mijn uitzicht tegenwoordig, mijn lief en mijn twee meiden aan tafel tijdens het eten. Wat een rijkdom! Na het eten was het iets minder gezellig want dramaqueen Lola kwam gezellig nog even voorbij omdat ik haar schort uittrok en ze het niet zelf deed…tja, dat is ook wel heeeeeeuuuuul erg gemeen van mama!

Op woensdagochtend gingen we naar de tandarts voor onze controles. Lola mocht ook in de stoel…maar jawel…ook dit werd weer een drama! In de houtgreep hield ik haar vast op schoot, maar de tandarts kwam er echt niet goed bij. De rest van de wachtkamer kon meegenieten van een krijsend kind. Het leek alsof al haar tanden zonder verdoving werden getrokken, zo hard echode haar gekrijs door de gangen van de tandartspraktijk. En dat terwijl wij al een half jaar hebben geoefend met een foto van de tandarts na het tandenpoetsen iedere avond. Over 6 maanden proberen we het opnieuw.

Op donderdag kreeg ik ook weer wat leuke pakketjes binnen waaronder iets leuks voor de blog en een doos vol met producten van de nieuwe Etos baby verzorgingslijn die ik mag gaan testen voor collega blogger Desirée van Curvacious.nl. Ik ben benieuwd!

Zo, dat was week zes alweer, een leuk weekje met wat pittige momentjes! Volgende week is er weer een nieuw fotodagboek!

Hoe was jouw week? Heb je leuke uitstapjes voor dit weekend gepland staan?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 7 oktober 2016 at 08:06

  Wat leuk dat je die producten mag testen voor Desiree! En jij hebt dus ook een echte dramaqueen in huis.. gelukkig ben ik niet de enige 😉

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:09

   jaa….zoo leuk! Bedankt voor de tip! :-)…gelukkig niet,hihi

 • Vlijtig Liesje 7 oktober 2016 at 10:52

  Wat heeft de kleine een leuk topje aan met die grote bloem er op! Lekker vrolijk. Je draagzak vind ik trouwens ook vrolijk met al die kleurtjes.

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:09

   Ik hou van kleur zoals je ziet 😉 hihi

 • Monique 7 oktober 2016 at 15:15

  Wat leuk en goed dat je al zoveel onderneemt met je twee meiden! Lijkt me best pittig als er eentje dan besluit dramaqueen te zijn. Dat laatste is hier trouwens ook regelmatig het geval, dus weet dat je niet alleen bent! De postbode staat hier de laatste tijd ook erg vaak aan de deur, haha. Begin me al een klein beetje te schamen 😉

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:10

   Erg hè…mijn postbode zal ook wel denken…haha…

 • Bregje 7 oktober 2016 at 20:31

  Oh die dramamomentjes zijn heftig he! Hier ook een stel gehad deze week, ik vind het ook heel moeilijk. ‘Het is maar een fase’ ?

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:10

   van mij mag die fase snel weer over zijn 😉

 • Karen 10 oktober 2016 at 10:06

  Ik moet stiekem een beetje grinniken om de peuter puberteit perikelen. Ik zag het helemaal voor me. Dat zullen ze toch wel gewend zijn in zo’n kinderwinkel? 😉
  Fijn hè, die nestjes. Ik ben er ook zo blij mee!
  BTW waar heb je die vosjes trui vandaan? Ik vind ‘m zoooo leuk. Mark is helemaal dol op vossen, dus ik denk dat hij die ook heel leuk voor Robin zou vinden 🙂

  • Janske 10 oktober 2016 at 15:22

   het is om te huilen af en toe…gelukkig kan ik er ook om lachen 😉

  • Janske 10 oktober 2016 at 15:24

   De vosjestrui is van http://www.Lindex.com…shoppen op eigen risico 😉 Is zooooo’n fijn spul!

 • Judith 10 oktober 2016 at 11:05

  Leuk zeg! Drukke week, dat wel. Trek je het allemaal een beetje met baby Coco er bij? En wat een prachtige draagdoek, daar gaan jullie veel van genieten.

  • Janske 10 oktober 2016 at 15:25

   Ja, ik ben dol op de kleuren! Hij is zo fijn!