Giveaway Review winactie

Review & Winactie #8 – 2 x Doolhof Spel [lichtgevend!]

6 oktober 2016
Doolhof

Doolhof

De dagen zijn steeds korter en de (regen) jassen worden weer tevoorschijn gehaald. Tijdens een lange ochtendwandeling in het bos eikeltjes zoeken en daarna lekker opwarmen in bad. Warme chocolademelk met slagroom drinken met een speculaasje erbij en daarna samen een spelletjesmiddag houden in je pyjama met het hele gezin. Dat is hoe ik de herfst van vroeger kan herinneren toen ik zelf nog klein was. Als we eenmaal de spelletjeskast hadden geopend dan waren we niet meer te stoppen. Een van die spellen welke ik altijd graag speelde was het spel Doolhof, ken je hem nog? Deze klassieker bestaat dit jaar alweer 30 jaar (jeetje, wat worden we oud!) en speciaal om dat te vieren is er een gelimiteerde uitgave van Doolhof gemaakt in een ‘Glow in The Dark’ versie. En guess what! Ik mag twee spellen weggeven! “Speel” je mee?!

Samen met mijn zusje speelde ik als kind met de originele versie van Doolhof, het magische bewegende spelbord waarop je op zoek moest gaan naar alle schatten. Een spel wat spannend bleef tot het eind. Ik heb er vele uren plezier aan beleefd en hij staat nog steeds bij mijn ouders in de spelletjeskast. Weggooien mag echt niet hoor, want dit is gewoon pure nostalgie!

Doolhof

Doolhof spelbord

Ken jij het spel nog niet? Dan leg ik het hier even in het kort voor je uit.

Wat is het doel van het spel? Iedereen krijg een stapeltje kaartjes met daarop verschillende mysterieuze voorwerpen en wezens. Deze moet jij stuk voor stuk gaan zoeken in het magische doolhof. In eerste instantie lijkt het gemakkelijk; door een gangkaart in het labyrint te verschuiven ga je rechtstreeks op je doel af. Maar… niets is minder waar. Wanneer je bijna bij je doel bent kan een andere speler het labyrint weer veranderen in jouw nadeel. Dit is leuk en lastig tegelijk, maar zo blijft het altijd spannend tot het eind! Omdat het speelbord dus continu in beweging is veranderd het doolhof steeds. Wanneer je alle schatten hebt gevonden én terug bent op je startveld dan ben jij de  grote winnaar.

Doolhof in het donker

Doolhof in het donker

Glow in the dark

Om  te vieren dat Doolhof dit jaar 30 jaar bestaat is er nu een gelimiteerde uitgave waarbij een gedeelte van het bord én de accessoires glow in de dark zijn. Zo kun je het spel dus ook in het donker spelen (scheelt weer energiekosten,haha). Deze variant heeft een ietwat andere speelwijze zoals hieronder staat omschreven:

“Het extra Doolhof spel bij deze jubileumuitgave begin je net als de basisvariant in het licht. Zodra een speler zijn of haar schatten allemaal heeft gevonden, is het tijd om de nacht-schatkaarten erbij te pakken en te verdelen. Doe daarna het licht uit waarbij geesten en schatten oplichten in het donker. Hoe spannend is dat? Heb je al je nacht-schatten gevonden (hierbij maakt de volgorde niet uit), ga dan snel terug naar het startveld. Lukt dit je als eerste, dan mag je als beloning één van de drie munten omdraaien en pakken. Nu is het tellen geblazen. Wie heeft de meeste punten? Elke gevonden dag-schat levert 1 schatpunt op, elke gevonden nacht-schat levert 2 punten op. De speler die het spel heeft beëindigd krijgt ook nog eens punten voor de omgedraaide munt (1,3 of 5 punten). De speler met de meeste punten wint het spel.”

dsc04199Wat vond ik van de glow in de dark editie?

Dit spel staat voor mij voor eindeloos speelplezier. Leuk voor kinderen, maar minstens nét zo leuk voor volwassenen. Het duurde even voordat we door hadden hoe we het bord in het donker duidelijk zichtbaar kregen. De glow in the dark figuren en gangen moeten namelijk echt even “opladen”. Wanneer de hele kamer echt pikkedonker is, zie je inderdaad het speelbord en alle figuren langzaam oplichten. Dat ziet er dan ook wel echt super tof uit en geeft het spel een hele andere dementie. Ik denk dat kinderen dit heel erg gaaf vinden, het kind in mij wel tenminste! Mocht je overdag dus niet willen dat je kids steeds alle gordijnen dicht doen om het donker te maken in huis, dan moet je hem even verstoppen tot het ’s avonds weer donker is. Het spel is nog steeds even verrassend en simpel als voorheen en door de nieuwe spelelementen én puntentelling wordt het nóg spannender wie er wint. Knap dat ze zo’n leuk spel, wat al miljoenen spelers veel speelplezier heeft gebracht, nóg wat leuker hebben weten te maken!

Overige info:

 • Naam spel: Doolhof de Jubileumeditie
 • Aantal spelers: voor 2 – 4 spelers
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Prijs: € 27,99
Doolhof

Doolhof

Win één van de twee Glow in the dark Doolhof spellen!

Wil jij ook die nostalgie herbeleven en de komende periode lekker thuis Doolhof spelen met je lief, kind(eren) of met wie je maar wilt?! Dat kan! In samenwerking met Ravensburger mag ik namelijk niet één, maar zelfs twee Doolhof spellen weggeven! Hoe cool is dat!?

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie achter voor wie en waarom jij het Doolhof spel wilt winnen. 

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen mag natuurlijk altijd maar voel je nergens tot verplicht.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 12 0ktober 23.59 uur. Op 13 oktober maak ik de winnaar bekend op Janske.nl!

Speelde jij vroeger ook veel spelletjes als kind? Had je ook Doolhof in huis?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 6 oktober 2016 at 07:03

  Mijn man is dol op spelletjes en zou het dan ook voor hem willen winnen zodat we samen weer een game night kunnen houden!

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:18

   Spannend in het donker 😉 Leuk dat je mee doet!

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:18

   Leuk! Als het dan donker is in de winkel, dan weet ik waarom 😉 haha

 • Manon van Leijenhorst 6 oktober 2016 at 07:40

  Ik doe graag mee voor ons gezin. Maar ook voor de vriendengroep. Elke maand hebben wij een spelletjes avond met 12 vrienden en doen we gezamenlijk of in deelgroepjes allemaal spelletjes. Dus het doolhof xou een top aanvulling zijn.

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:19

   Wat gezellig zeg! Leuk dat je mee doet!

 • Guusje Juno & Ruben 6 oktober 2016 at 07:43

  Wauw wat een vette winactie! De vorige was me helaas ontglipt ? Ik ben dat zusje waar je het in het begin van deze review over hebt ? hihi ik weet nog dat we daar echt uren lang ons mee vermaakte! Leuk hoe je t beschreef, ik was weer even helemaal terug bij papa en mama ? Ik zou erg graag winnen om het spel met mijn man en als ons meisje groter is met haar (en eventueel een nr. 2) samen te spelen. Wat leuk ook dat er nu deze glow in the dark versie is! Lijkt me een hele leuke editie ?

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:20

   Gaaf he! Memorieeeessss! Nummer tweeeee?!? Moet je me iets vertellen 😛 hihi grapje!

 • kristel 6 oktober 2016 at 08:02

  De jeugdherinneringen komen weer naar boven. Dit is perfect om met mijn hele familie te spelen. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen. Daar krijgen we wel meerdere avonden mee vol.

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:20

   Leuk hè! Tof dat je mee doet 🙂

 • Maaike de Gruijter 6 oktober 2016 at 08:44

  Oja, pure nostalgie ?! Ik zou deze graag willen winnen voor m’n man bas. We zijn dol op spelletjes en zitten vaak in de avond te bedenken welk spel we nu weer kunnen doen!

  • Janske 6 oktober 2016 at 09:21

   Gevonden! Lampen uit en spelen maar 🙂 Leuk dat je mee doet voor Bas!

 • Linda Raaijmakers 6 oktober 2016 at 09:59

  Dit hebben we vroeger uren gespeeld vandaar dat ik graag mee doe voor onze tweeling Lucas & Eva 😀 Ook nu heb ik weer alles uit de kast getrokken voor ze:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

  • Janske 6 oktober 2016 at 10:34

   Leuk dat je mee doet Linda 🙂

 • Mara 6 oktober 2016 at 10:09

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon van acht, met de naam Syb, lijkt me geweldig van en namens de sint…

  • Janske 6 oktober 2016 at 10:36

   Leuk dat je mee doet voor Syb 🙂

 • Anita koekkoek 6 oktober 2016 at 10:15

  Wauw dit is echt super gaaf ??? ik ken dit spel idd nog van vroeger, wij hadden het thuis! Mn zus en ik hebben het uren gespeeld ? ik doe dolgraag mee, ik denk dat mn 2 meisjes hier ook uren plezier mee zullen hebben en papa en mama ook ? mn meisje wordt 31 oktober 9 ?? dit zou stiekem toch wel een heel leuk cadeautje zijn om ook te mogen geven ❤

  • Janske 6 oktober 2016 at 10:37

   Absoluut! Leuk dat je mee doet 🙂

 • Marian Zw. 6 oktober 2016 at 10:32

  Leuk! Wat ziet die glow in de dark er gaaf uit! Heerlijk de gordijnen dicht, chocolademelk,op tafel, lamp,uit en dan dit spel spelen! Als mama van vier kids weet ik nu al dat dit een succes wordt. Ik loot graag mee

  • Marian Zw. 6 oktober 2016 at 10:34

   O ja…. volg je via alle kanalen, gedeeld op twitter

  • Janske 6 oktober 2016 at 10:37

   Leuk dat je mee doet Marian 🙂

 • Nathalie de Bruin 6 oktober 2016 at 11:35

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Timor. Hij is, net als ik, dol op spelletjes en hij zou dit spel echt super gaaf vinden! We hebben de junior versie thuis, maar die wordt wel een beetje te makkelijk nu, dus dit zou een super leuke nieuwe uitdaging zijn!

  • Janske 6 oktober 2016 at 12:39

   Wat leuk dat je mee doet voor Timor Nathalie! Kleine jongetjes worden groot 🙂

 • Xiomara Blanker 6 oktober 2016 at 11:42

  Wat ontzettend leuk
  Lijk me heel leuk om dit te testen met mijn gezinnetje
  Wij lassen geregeld een spelletjes avond in
  Lekker lang opblijven met de meiden hapjes en heel veel spelletjes

  Dus wij zijn er wel voor in hoor om dit te testen!

  • Janske 6 oktober 2016 at 12:40

   Ohhh…ik kan niet wachten tot onze meiden oud genoeg voor dit soort avondjes! Gezellig 🙂 Leuk dat je mee doet!

 • Claudia Diependaal 6 oktober 2016 at 11:49

  Gaaf. Deze willen we wel winnen n hoor.

  • Janske 6 oktober 2016 at 12:41

   Gaaf hè?! Leuk dat je mee doet 🙂

 • MetMirjam 6 oktober 2016 at 12:29

  Wat een leuk spel! Heel grappig zo met het glow in the dark effect 🙂 Ik doe graag mee voor mezelf en mijn man! We hadden het er op vakantie nog over dat we eigenlijk veel te weinig bordspellen spelen en dit vaker willen doen 🙂

  • Janske 6 oktober 2016 at 12:42

   Op vakantie kom je daar inderdaad achter…dan heb je ook vaak echt de tijd om lekker spelletjes te spelen. Leuk dat je mee doet Mirjam!

 • Femke 6 oktober 2016 at 13:12

  Dat is coooool!!! Ik heb hem zelf nog in originele versie dus laat graag iemand anders hem winnen.
  Ben gek op spelletjes
  Ik wil wel graag winnen als ik een spelletje speel ?

  • Janske 6 oktober 2016 at 13:24

   tuurrrllijk…wie wil dat nou niet 😉 hihi

 • Manon 6 oktober 2016 at 13:47

  Inderdaad nostalgie! Het spel wat ik vroeger van de Sint gekregen heb staat nog bij mijn ouders en de kinderen van mijn zus spelen er nu heel graag mee. Ik denk dat mijn neefje en nichtjes graag dit spelletje willen spelen bij een logeerpartijtje! En natuurlijk ons mannetje ook als hij een beetje ouder is.

  • Janske 7 oktober 2016 at 20:59

   Ja, hij blijft leuk hè! leuk dat je mee doet 🙂

 • Kim van de Koevering 6 oktober 2016 at 13:59

  Ik wil dit spel heel graag winnen om met mijn vrienden te spelen, we hebben regelmatig een spelletjes avond wat er altijd heftig aan toe gaat. (soms met wat vals spelen) maar we maken het altijd weer goed.
  Dit spel is een mooie uitbreiding op onze spellen collectie en leuke afwisseling vooral in het donker.

  • Janske 6 oktober 2016 at 14:51

   gelukkig maken jullie het altijd goed 😉 hihi..leuk dat je mee doet Kim!

 • Linda Bogers 6 oktober 2016 at 14:00

  Voor wie? Voor mezelf natuurlijk!! JEUGDSENTIMENT All over! Aangezien m’n mannetje en oudste dametje het ook helemaal leuk vinden om gezellig samen spelletjes te spelen zijn dat meteen 3 vliegen in 1 klap! Dus stiekem doe ik mee.. Voor ons alle 3!

  • Janske 6 oktober 2016 at 14:51

   Echt hè! memorieessss! Leuk dat je mee doet Linda 🙂

 • Cindy 6 oktober 2016 at 14:30

  Ooohh wat gaaf! Ik zou dit supergraag willen winnen voor mijn lieve neefje. Mijn zus wilde dit leuke spel nooit met mij spelen, maar dan kan ik het met haar zoon spelen!

  • Janske 6 oktober 2016 at 14:52

   haha, en nog in het donker ook 😉

 • Kimberley 6 oktober 2016 at 14:38

  Oehh wat een superleuke winactie!! Ik wil dit spel wel graag winnen voor mijn lieve vriendje Jeroen. Want nu het weer kouder wordt, verveeld hij zich nog wel eens ’s avonds. We zijn wel een beetje klaar met het ’s avonds rondwandelen en pokemon vangen. Op een pakje kaarten en zelf gefrabriceerde yahtzee met dobbelstenen op de smartphone na, hebben we eigenlijk helemaal geen spellen in huis. Zou dus superleuk zijn om dit spel te winnen!!

  • Janske 6 oktober 2016 at 14:53

   dan is dit inderdaad een leuke aanvulling 🙂 Leuk dat je mee doet Kimberley!

 • Marian 6 oktober 2016 at 14:41

  Wij hadden het spel vroeger helaas niet. Maar ik kan me wel herinneren dat een vriendinnetje dit wel had en dat we het daar regelmatig gespeeld hebben. Ook herinner ik me dat het een leuk spel was. Nu is het dus tijd om de kinderen enthousiast te krijgen voor dit spel, niet zo moeilijk denk ik want ze zijn gek op spelletjes spelen. En dat het een glow in the dark spel is zal het helemaal magisch maken voor ze!

  • Janske 6 oktober 2016 at 14:53

   Het is inderdaad extra leuk! Tof dat je mee doet Marian 🙂

 • Eeke 6 oktober 2016 at 15:11

  Allemachtig..dit is PRACHTIG??
  Wauwieeee zeg..ik doe mee hoor!
  Wij hebben nog een oud spelbord hiervan in de kast liggen van mij vroeger..ik gun mijn kindjes nu deze❤️❤️
  Dit zou ik echt niet willen missen..want stel dat je zomaar zou WINNEN?? dan raak je toch buiten zinnen!
  Daarom heb ik hem
  ? #Geliked
  &
  ✅ #Gedeeld
  Van zo’n top actie word je gewoon vrolijk en helemaal ENTHOUSIAST??
  Ik ga daarom mijn vrienden deze pagina en actie aanraden en hopen op een beetje geluk!
  Duimen duimen duimen maar??

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:00

   wat een enthousiasme 🙂 Leuk dat je mee doet!

   • Eeke 12 oktober 2016 at 11:10

    Ja het spel is ook zo leuk voor jong en oud!

    • Janske 12 oktober 2016 at 11:14

     absoluut!

 • elisabeth maria martina 6 oktober 2016 at 15:25

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:00

   Leuk dat je mee doet 🙂

 • Stefanie 6 oktober 2016 at 15:52

  Super leuk!! Ik doe graag mee voor mijn gezinnetje, wij vinden het altijd leuk om samen spelletjes te spelen!

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:00

   Leuk dat je mee doet Stefanie 🙂

 • Miranda 6 oktober 2016 at 16:55

  Oh dit is een leuk spel! Zelf nooit gehad maar wel bij anderen gespeeld vroeger. Wij zijn nu een beetje begonnen met spelletjes verzamelen voor de kids. Ze zijn pas 1 en 3 maar je kan niet vroeg genoeg beginnen.

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:01

   Dat is waar 🙂 Leuk!

 • Kelly Aarts 6 oktober 2016 at 17:43

  Ik doe heel graag mee voor mijn man! Dit is echt zijn lievelingsspel van vroeger, maar zijn broer heeft het uit het ouderlijk huis meegenomen haha. Hij heeft het er nog regelmatig over!

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:01

   Agossie! 😉 haha, goed dat je mee doet 🙂

 • Lieke 6 oktober 2016 at 18:08

  Wat een toffe actie! Dat spel lijkt mij echt heel leuk! Ik volg je nu ook op Twitter en blog loving. Kijk uit naar nog meer leuke blogs van je. 🙂 ik wil dit spel heel graag winnen voor mijn nichtje die helemaal gek is van spelletjes en elke x vraagt als ze op bezoek is of we weer een spelletje gaan spelen. En na alle potjes mens-erger-je-nieten ben ik wel toe aan een nieuw spelletje. 😉 hopelijk heb ik een xtje geluk. 🙂

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:03

   haha…deze is inderdaad weer heel anders dan mens-erger-je-niet. Leuk dat je mee doet!

 • kempenaers 6 oktober 2016 at 20:01

  doe graag mee voor mijn kleinzoon en kleindochter, spelen heel vaak gezelschapspelletjes voornamelijk in de vakantie’s en op reis, dit spel hebben ze nog niet en zullen daar superblij mee zijn

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:03

   gezellig! Leuk dat je mee doet 🙂

 • brants 6 oktober 2016 at 20:03

  ziet er een leuk spel uit en nog wel voor in het donker, doe graag mee voor mijn kleinzoon en kleindochter

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:04

   Leuk!

 • Liesbeth 6 oktober 2016 at 20:12

  Leuk en spannend, spelen in het donker! Ik doe graag mee en wil dit spel graag spelen met mijn man en onze lieve nichtjes!

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:05

   leuk hè!Echt even weer iets anders!

 • Ciska 6 oktober 2016 at 21:08

  Leuk! Spelletjes doen met de kinderen op vrijdagavond of zondag, supergezellig (en Doolhof kennen we nog niet)

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:06

   Ohhh…dat is een gemis! Zoooo’n leuk spel!

 • Jolein koolske 6 oktober 2016 at 21:29

  Oh wat super leuk !!!! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters want we goudenregen om gezellig spelletjes te doen ?

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:06

   Leuk dat je mee doet Jolein 🙂

 • Christel Brugmans 6 oktober 2016 at 21:37

  Gaaf!!! Deze wil ik heel graag winnen voor mij, mijn partner en mijn oudste dochter. Betoverde doolhof was mijn allereerste spel wat ik kocht van mijn eigen spaargeld( heel lang geleden?). Deze versie lijkt me super tof om met mijn gezin, vrienden en/of neefjes en nichtjes te spelen. Duimen!!!

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:07

   ohhhh….mooie herinneringen dus! Leuk dat je mee doet!

 • Mariska giulianojazzlyna 6 oktober 2016 at 22:48

  Ooohhh ik wil hem winnen voor mijn zus en mijn ouders!! Vroeger speelden we dit spel ook zoo vaak. Echte nostalgie. En dan kunnen we het ook leren aan onze kids. Inderdaad echtbeen spel dat wij ook vaak speelden..net als een reis door nederland. Ben zooo benieuwd naar dit limited edition versie!!

  • Janske 7 oktober 2016 at 21:07

   Leuk dat je mee doet Mariska 🙂

 • Mindy 7 oktober 2016 at 04:39

  Het lijkt me super gaaf om te winnen. Leuk voor Noamy over een tijdje.

 • Viv Schobben 7 oktober 2016 at 06:39

  Ohhhh je beschrijft zo ook mijn ideale zondagen…we wonen aan de bosrand dus zijn er geregeld te vinden. Daarna idd warme chocomel (met wat lekkers erbij 😉 ) en hop de spelletjeskast open! Daar mag wel wat aanvulling in nu ons manneke wat groter wordt en Doolhof is NOSTALGIE ? ken het nog van “vroeger” uren en uren gespeeld met mijn ouders en vriendinnetjes. Wel uiteraard de original versie haha. Deze Jubileumeditie lijkt me echt super leuk, uren en uren speelplezier! Ik waag heel graag een kansje! ?

 • Heleen 7 oktober 2016 at 07:55

  Leuk! Mijn man en ik zijn gek op spelletjes en het lijkt erop dat mijn jongens dit gaan erven. De oudste is bijna 5 en dus is nog iets te jong, maar tot die tijd zou ik het met mijn man spelen. Ik volg je al op verschillende media! Elke keer weer leuk om te lezen over Coco en Lola met haar peutercapriolen

 • Miekske Dingens 7 oktober 2016 at 19:36

  Wat een leuke actie! Ik zou graag kans willen maken voor mijn neefje! Lijkt me echt leuk om met hem dit spel te kunnen spelen! (eventueel ook eens ’s avonds hihi). Nog nooit van een Glow in the Dark spel gehoord, maar ziet er zo gaaf uit!!!! Fingers crossed!!!

 • Monique 8 oktober 2016 at 08:43

  We zijn hier thuis dol op (bord)spelletjes. Dit spel ken ik nog niet, maar lijkt me erg leuk om over een tijdje met Lise te kunnen spelen. Een beetje op de groei dus, maar gelukkig bederft zoiets toch niet. Leuke winactie!

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:45

   ohhh…zonde! Het is zo’n leuk spel! 🙂 Leuk dat je mee doet!

 • Ingrid 9 oktober 2016 at 08:28

  Leuk! Dit was vroeger mijn favoriete spelletje. Lijkt me leuk om het nu eens met mijn kleine meid te spelen. Wie weet leert ze dan eens tegen haar verlies te kunnen.

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:48

   haha, dat is een mooie manier om te oefenen 🙂

 • Willianne 9 oktober 2016 at 13:50

  Hoi! Zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje! Hij mag in de kerstvakantie een slaap verjaardagsfeestje geven. En gaan ze in een tent in de woonkamer slapen. Zou erg leuk zijn als ze dit spel kunnen spelen! Lekker spannend voor ze:) Ga je volgen op alle kanalen. Instagram naam: solisme

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:49

   Wat leuk zeg! 🙂

 • Monique 10 oktober 2016 at 20:54

  Wat GAAF!!! Helemaal nu deze editie ook nog licht geeft!
  Een paar jaar geleden heb ik dit spel verkocht, omdat ik geld nodig had én dacht het toch niet meer te zullen spelen en nu….heb ik spijt als haren op mijn hoofd. Ik heb inmiddels kinderen en mijn dochtertje is dol op spellen, vooral dit spel zou een hit zijn.
  Kortom, ik denk er nog vaak aan waarom ik in vredesnaam dit spel heb verkocht. Dus voor mijn dochtertje (en mijn eigen schuldgevoel) zou ik dit spel dolgraag willen winnen!

  • Janske 10 oktober 2016 at 22:45

   leuk dat je mee doet!

 • Jacmana 10 oktober 2016 at 22:13

  Leuk voor mijn kleinkinderen Lenn en Rens, kunnen ze lekker samen spelen

  • Janske 10 oktober 2016 at 22:46

   leuk dat je mee doet voor je kleinkinderen!

 • Corinne De graaf 11 oktober 2016 at 11:13

  Leuk voor mijn zoon en dochter.We hebben het gewone doolhof spel al maar glow in de dark dat is toch wel spannender!

  • Janske 11 oktober 2016 at 13:19

   zeker weten 🙂

 • Bodil 11 oktober 2016 at 20:51

  Owh cool! Glow in the dark maakt het helemaal tof! dan doe ik uiteraard mee voor ons gezin, want dit spel blijft heel veel jaren leuk! via Bloglovin’ waag ik graag dat extra kansje! Fijne avond 🙂

  • Janske 11 oktober 2016 at 23:47

   Leuk dat je mee doet Bodil!

 • Sonja Hubregtse 12 oktober 2016 at 10:20

  Echt iets voor m’n zoontje ! Die is altijd de weg kwijt… chronische desoriëntatie 😉 We plagen hem er altijd mee, dus dit is een geweldig spel. Ook omdat we het kunnen spelen de komende donkere dagen..

  • Janske 12 oktober 2016 at 11:06

   awww…leuk dat je mee doet!

 • Meryll 12 oktober 2016 at 12:11

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn kindjes.

  • Janske 12 oktober 2016 at 12:14

   leuk dat je mee doet!

 • margriet booi 12 oktober 2016 at 13:54

  Oh wat heb ik dit spel vaak gespeeld. Ik was er dol op. Maar nog steeds blijft dit een geweldig spel. Dus ik weet zeker dat mijn kleine grote vriend het ook heel leuk vind. Het is ook een stoer spel door de schatten die je moet zoeken. En je kan je tegenspeler zo lekker in de weg zitten.

  • Janske 12 oktober 2016 at 13:55

   Dat laatste is vaak het leukst óf het meest frustrerende van het spel, hihi

 • Manon 12 oktober 2016 at 20:32

  leuk! ik speelde dit spel vroeger altijd met mijn zussen, zou het nu heel graag met mijn dochter spelen!

  • Janske 12 oktober 2016 at 21:59

   Leuk dat je mee doet Manon! 🙂

 • Nadia 12 oktober 2016 at 22:14

  Leuk! Doolhof is er nog en dan in een coole nieuwe editie ‘glow in the dark’! Toen ik nog jong was (en ook later) was Doolhof een van mijn favoriete spelletjes. Ik zou het ook met mijn zoontje en dochtertje willen spelen naar dan zonder licht. ?

 • Will 7 oktober 2017 at 12:45

  Wat een leuk doolhofspel te winnen, helemaal in het thema van griezelen, van de Kinderboekenweek.
  Mijn beide oudste kleinkinderen willen dit vast wel spelen in het donker.
  Even lekker griezelen met het licht uit.
  Graag doe ik mee en volg je op Bloglovin.

  • Janske 7 oktober 2017 at 12:53

   Hoi will, deze winactie is van vorig jaar ?

 • Will 7 oktober 2017 at 13:02

  O,o,o, wat voel ik mij nu dom!!!!!
  Is het niet lachen.
  Had niet naar de datum gekeken en zag hem ook niet staan op Bloglovin.
  Toen ging al denken dat er iets fout ging.
  Stom hoor!

  • Will 7 oktober 2017 at 13:09

   Snap ook niet hoe ik op deze winactie kwam.
   Is mij nu een raadsel.