Giveaway winactie

En de winnaar is… [Dr Leenarts Shoptegoed]

4 oktober 2016

Vorige week schreef ik een review over de fijne huidverzorgingsproducten van Dr Leenarts. Ik kreeg veel reacties van mama’s welke zelf of waarvan de kinderen een erg gevoelige huid hebben. Het viel mij op dat er ontzettend veel kinderen last hebben van huidproblemen en dat er te weinig (betaalbare) producten bestaan die écht helpen. Bekijk nu of jij dat shoptegoed gewonnen hebt en de producten zelf kunt gaan uitproberen!

Helaas kan ik maar één winnaar blij maken, maar hopelijk een aantal andere mama’s kunnen helpen met deze review. Mocht je niet gewonnen hebben, dan kun je de producten onder andere kopen bij de ETOS, DIO en DA drogist (ook via AH online te bestellen).

Daar komt ie dan:

dr Leenarts winnaar

dr Leenarts winnaar

 Van harte gefeliciteerd Saskia, met €25,- shoptegoed voor Dr Leenarts huidverzorgingsartikelen naar keuze! Ik hoop dat de droge huid zalf en bad en douche olie helpen tegen het eczeem bij je dochter. Hou je mailbox (en spam) goed in de gaten, want ik ga je mailen!

Heb je niet gewonnen?  Dat is natuurlijk super jammer…maar wees niet getreurd. Later deze week komt er namelijk opnieuw een ontzettend leuke winactie op Janske.nl te staan die je ook niet wilt missen! Hopelijk tot dan!

Spread the love

You Might Also Like