Bucketlist Herfst My Adventures Uittip

Mijn Herfst Bucketlist

3 oktober 2016
Op de blog van Cindy kwam ik haar leuke Herfst Bucketlist tegen. Ik dacht meteen, die moet ik ook een maken! Er zijn zoveel leuke activiteiten die je kunt doen tijdens de herfst met je peuter dat het zonde is om ze aan je (verkouden) neus voorbij te laten gaan. Ik heb alvast voor deze herfst dus ook even mijn eigen Bucketlist gemaakt. Een aantal van de activiteiten op mijn lijstje heb ik al af kunnen vinken, maar er staat nog genoeg leuks op om te doen. Wij hoeven ons dus niet te gaan vervelen de komende maanden!

Dit is mijn Herfst Bucketlist:

 • daar wonen de kaboutertjes

  daar wonen de kaboutertje

  Pompoensoep maken

 • De lichtjesroute rijden in Eindhoven
 • Naar de dierentuin
 • warme chocolademelk drinken met een speculaasje
 • Appels en peren plukken bij de Fruittuin
 • Pyjamadag houden
 • Zwemmen
 • herfstsfeer in huis creëren
 • Een mooie boswandeling maken
 • Kastanjes, eikeltjes en mooie blaadjes rapen in het bos
 • Knutselen met herfstblaadjes
 • Verkleden tijdens Halloween
 • kaneelbroodjes bakken
 • Spinazietaart bakken
 • Spelletjes spelen
 • Eikeltjes en/of dennenappels schilderen

Zo, als ik al deze leuke activiteiten heb gedaan dan is het waarschijnlijk alweer tijd voor een kersverse winter Bucketlist! Ik ben benieuwd of ik ze allemaal kan gaan afvinken tijdens deze herfst. Dat zou toch wel heel erg leuk zijn!

Wat zijn jouw plannen voor de herfst? Heb je nog leuke tips?!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 3 oktober 2016 at 07:37

  Ik wil sowieso wat recepten uitproberen en boswandelingen maken. En veel foto’s van de mooie kleuren in de herfst maken!

  • Janske 3 oktober 2016 at 07:57

   Jaaa…dat is nu extra mooi in de herfst ?

 • Marieke 3 oktober 2016 at 07:37

  Leuk zo’n herfstbucketlist! Moet er ook nog steeds eentje maken! Waar ik ook al wat van af kan strepen trouwens 😉

  • Janske 3 oktober 2016 at 07:57

   Leuk! ☺ veel plezier!

 • Melissa 3 oktober 2016 at 11:23

  Wat een leuke bucketlist! Ik wil nog niet aan herfst denken; eerst nog even een weekje naar de zon! Daarna komen zeker die warme chocolademelk weer op het lijstje te staan en haal ik ook mijn slowcooker weer uit de kast 🙂

  • Janske 3 oktober 2016 at 13:02

   ohhhh, jaloeerrsss! Ik heb de hele zomer mijzelf binnen opgesloten ivm mijn zwangerschap…nog een paar seizoenen wachten, dan mag ik weer genieten van de zon 😉 Veel plezier!

 • Cindy 3 oktober 2016 at 13:10

  Pompoensoep maken staat bovenaan mijn bucketlist. Het recept ligt al klaar, nu de pompoen nog (want degene die ik had is op gegaan voor mijn zoon) Naar de dierentuin gaan wij op 5 november met de Kek Mama dagen, superleuk. Naar het bos zijn we al geweest met Mels in de draagzak. De lichtjesroute lijkt me leuk, maar dat bewaar ik voor als Mels wat ouder is.

  • Janske 3 oktober 2016 at 14:03

   Ook genoeg leuks in het vooruitzicht dus 🙂

 • Jonna 3 oktober 2016 at 21:47

  Leuke items op je bucketlist! Ik wil heel veel Nieuwe recepten gaan uittesten. Kan niet wachten op de donkere dagen!

  • Janske 4 oktober 2016 at 10:42

   Fijn dat we toch blij kunnen worden terwijl het er buiten steeds meer regen valt 🙂 Veel kook en bak plezier!

 • Vlijtig Liesje 4 oktober 2016 at 14:30

  Mijn belangrijkste plan is bij de houtkachel kruipen met een boek!

  • Janske 4 oktober 2016 at 17:09

   Ohhh heerlijk! Hier helaas geen houtkachel maar dat boek is een top idee!

 • Jessica 4 oktober 2016 at 21:12

  Wat een leuke plannen, pompoensoep staat hier ook op de planning!

  • Janske 4 oktober 2016 at 21:13

   De ingrediënten liggen hier al klaar ?

 • Blogfeestje Keeping up with the bloggers #12 - Save the Mama 8 oktober 2016 at 06:04

  […] heeft een herfst bucket list gemaakt, misschien staat er nog wel een leuke tip voor jou […]

 • Karin 8 oktober 2016 at 23:13

  Appelboom hebben we in de tuin! Binnenkort plukken en dan taarten bakken! Voor iedere verjaardag eentje in de vriezer (ik, vriend en dochterlief). Altijd heerlijk! En die spinazietaart is een leuke, welk recept gebruik je daarvoor?

  • Janske 9 oktober 2016 at 20:48

   ohhhh lucky you! Zoek hier even op mijn blog op spinazietaart, dan vind je het recept! Erg lekker!