My Adventures Personal Pictures

De 15 leukste kiekjes #13 – september 2016

2 oktober 2016
September was voor mij de mooiste maand van dit jaar. Eindelijk kunnen we genieten van ons kleine meisje Coco, Lola doet het super en het leven als mama van twee bevalt mij (bijna altijd) erg goed. Ik geniet iedere dag van mijn meiden en alle bijzondere momentjes. Vandaag kijk ik terug naar de 15 leukste kiekjes van de afgelopen maand. Kijk je mee?

De eerste dagen van september waren in mijn kraamweek. Ik genoot volop, maar natuurlijk waren er ook een aantal ongemakken die dagelijks aan de orde waren. Bovenal was het vooral genieten! Lola hielp goed mee met het Coco in badje doen en ook telkens als de speen uitviel dan stond grote zus Lola paraat om hem (soms met wat forceren) vlug weer in Coco’s mondje te stoppen.

Ook deed ik samen met een hele hoop andere mamabloggers een hele toffe bloghop met winacties tijdens de allereerste Mamablogger Dag. Ik mocht een tof kinder eetsetje verloten van Nijntje. Wat waren er ontzettend veel mensen die mee hebben gedaan! Het liefst had ik iedereen zo’n leuk setje gegeven!Gelukkig heb ik ook deze maand weer een aantal toffe winacties gepland staan!

Ook maakten we een aantal leuke uitstapjes, zo gingen samen naar de bibliotheek,appels en peren plukken in de Fruituin en bezochten we de lichtjesroute in Eindhoven. Naast alle fijne en gezellige blogfeestjes hebben we vanaf nu ook een Herfst Blogfeestje waar ik al ontzettend veel leuke en inspirerende artikelen las van andere bloggers! Deel daar ook je herfstblogs of lees die van een ander.

Bekijk hier mijn 15 leukste kiekjes van september:

Twee weken na mijn bevalling hadden wij ons eerste uitstapje als gezin van vier. We gingen samen naar de bbq op Lola’s kinderdagverblijf én daarna nog even naar StrijpS om te shoppen. Het was een heerlijke avond en zo fijn om er even weer uit te zijn. Het ging prima en ik genoot ontzettend!

eerste uitstapje na de bevalling

eerste uitstapje na de bevalling

In het avondlicht maakten we op StrijpS deze spontane gezinsfoto, grappig hè!

familiefoto, haha

familiefoto, haha

We kregen lekker veel bezoek de afgelopen maand, iedereen kwam even babyknuffelen en ook Lola werd ontzettend verwend door iedereen. Zo lief! Hier mag ze samen met vriendinnetje Fay even Coco knuffelen. Wat zijn die haartjes toch zacht!

samen Coco knuffelen met vriendinnetje Fay

samen Coco knuffelen met vriendinnetje Fay

Door de maand heen maakte ik veel foto’s van de twee dames liggend naast elkaar. Dat inspireerde papa blijkbaar, want die maakte deze schattige foto van de meiden.

zusjes

zusjes

Samen met haar vriendinnetje Sofia en de papa’s mocht Lola een ochtendje naar de PapegaaienZoo. Het allerleukste was natuurlijk alle vogels zelf nootjes te mogen voeren met het stokje. Leuk hè!

papegaaitje voeren

papegaaitje voeren

Lola is zo’n lieve grote zus, ze leest zelfs al verhaaltjes voor. Ook als ik vlug nog even wil douchen dan “past” Lola op haar grote zus (en luister en kijk ik mee). Zo lief (en handig!).

boekje voorlezen

boekje voorlezen

Oma is ontzettend verliefd op haar nieuwste kleinkind, de derde meid. Ik maakte deze mooie foto van haar met een slapende Coco, wat een lieve foto.

oma en Coco

oma en Coco

Samen met de meiden ben ik gaan picknicken in de tuin. Lola is dol op muisjes, vooral als je ze van het beschuitje af kunt snoepen als (je denkt dat) mama even niet oplet.

stiekem alle muisjes eraf smikkelen

stiekem alle muisjes eraf smikkelen

Ik kocht een aantal leuke kleertjes voor Lola en Coco, dit T-Shirt vond ik wel erg toepasselijk, haha!

lachebakkie

lachebakkie

Toen ik op zondagochtend beneden kwam waren Lola en papa al druk bezig met verse jus persen….hmmmm!

voor mama sapje maken

voor mama sapje maken

Soms mocht Lola op de bank haar boterhammetjes eten, dat vind ze zo leuk. Je ziet het aan haar blije snoetje, hihi.

op de bank lunchen

op de bank lunchen

Ik maak zo veel foto’s en soms zitten er een aantal bewogen exemplaren tussen. Meestal verdwijnen deze in de “prullenbak”, maar deze vond ik te mooi om weg te gooien. Lola lijkt hier al zo groot!(je ziet trouwens haar arm, ook al lijkt het een buik, hihi)

blurry but perfect

blurry but perfect

Coco word ook goed verwend met nieuwe kleertjes. Ik kocht dit snoezige haarbandje bij de Zreefer sample sale. Wat een dotje!

tutje

tutje

Samen appeltjes eten. Even een lekker rustmomentje in de ochtend. Kijk die dromende blik hier dan.

dromertje

dromertje

Lola vind het tegenwoordig weer leuk om alle haaraccessoires uit haar haar te trekken. Dan krijg je bijvoorbeeld zo’n coupe.

coupe de troep

coupe de troep

Het was echt zo’n fijne maand! Ik ben benieuwd wat oktober ons brengen zal. Ik ga in ieder geval nog even heeeeel hard genieten van mijn verlof!

Dit waren de leukste kiekjes van de maand september. Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

 • Jessica 2 oktober 2016 at 20:47

  Wat een mooie foto’s. Is oma jou moeder? Ontzettend mooie foto.

  • Janske 2 oktober 2016 at 21:10

   Dat is inderdaad mijn mama 🙂

   • Jessica 3 oktober 2016 at 10:21

    Dat kan je goed zien! Dacht ik zeg het niet, straks ik het de moeder van je man hahaha…

    • Janske 3 oktober 2016 at 13:01

     hihi, dat was niet zo erg geweest hoor 😉

 • Karen 6 oktober 2016 at 11:56

  Wat een heerlijk meisje is Lola ook al aan het worden (was ze al, maar ze is nu echt een beetje dreumes af). Leuk om weer van jouw foto’s te kunnen genieten. Mooie meisjes heb je toch.

  • Janske 6 oktober 2016 at 12:15

   awww dankjewel 🙂