Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s fotodagboek #5 – consultatiebureau & draagdoeken

30 september 2016
Het lijkt alsof ik gisteren nog mijn vorige fotodagboek online zette, en nu staat deze ook al online. Wat gaat het snel. Het was weer een fijn weekje deze week. Zo genoten we van de laatste nazomerdagen, ging ik met Coco voor het eerst naar het consultatiebureau en ging Lola maar liefst twee keer de lichtjesroute bekijken. Het was weer genieten met een grote G.

Net als vorige week vrijdag begon ik de dag met de meiden en een fotoshoot op Lola’s bed. Lola vind dat erg leuk en Coco vermaakt zich prima, dus grijp ik mijn kans. Toevallig had ik in de final sale van Tiny Cottons twee dezelfde jurkjes gescoord met 70% korting. Hoera! Kijk dan hoe schattig die twee samen. Zo lief!

Lola vond het weer eens tijd om lekker te gaan lezen. Daar kan ze zo van genieten, al die boekjes doorkijken. Dat is zo leuk om te zien! Ik heb ook mijn wandje weer een beetje aangepast. Kijk dan hoe gezellig! Zelfs vriendlief geeft er complimentjes over dat hij het zo gezellig vindt. Ik hou wel van wat gezelligheid in huis.

Helaas bleef het niet zo stil en vredig in huis en rond etenstijd had ik twee huilende dames én eten op het vuur staan. Help! Dat zijn duidelijk de pittigere momenten in het leven als mama van twee meiden.

Ik geef borstvoeding en die loopt als een tiet (letterlijk en figuurlijk). Toch wilde ik graag even oefenen met de fles geven dus kolfde ik een flesje vol en mocht papa voor de eerste keer Coco de fles geven. Dat zag er zooo schattig uit dat ik er even een foto van moest maken. Lief hè! Ook aten we voor de laatste keer buiten op een van de laatste zomerdagen.

Maandag mocht ik met Coco voor de eerste keer naar het consultatiebureau. Mevrouwtje weegt inmiddels 4600 gram en is dus bijna een kilo aangekomen in 1 maand tijd. Er is dus niets mis met mijn melk,dat is een fijne gedachten! Ook is ze nu 54 cm lang. Ze volgt perfect haar lijntje en is mooi gemiddeld qua groei. Toen ze op de weegschaal lag, plaste ze trouwens een heerlijk vijvertje op de weegschaal, haha.

lekker zwemmen

lekker zwemmen

Op dinsdag én donderdagavond gingen Lola en papa de lichtjesroute rijden. Op dinsdag mochten Coco en ik ook gezellig mee. Lola genoot en vond het geweldig om voorin te zitten en alle lichtjes te zoeken. Echt zo leuk om met je kind(eren) te doen!

Ook kregen we gezellig kraamvisite en hadden we een rustig middagje thuis. Lola vermaakte zich prima en keek even of het muisje thuis was. “De was is nog nat”, zei ze, hihi!

Ook woensdag was het twinning dag. Lola hielp lief mee met Coco in het badje doen en daarna mocht ze met haar zusje (en mama) op de foto. Mijn twee kleine tijgertjes. Ik ben zo dol op deze print! Coco’s broekje is nog veeeeel te groot, maar ik kan niet wachten om toch even deze outfits te matchen. Grappig hè!

Woensdagavond had ik een draagconsult in huis van Sara. Na wat oefenen mocht ik Coco in de doek dragen. Kijk nou wat lief! Ik ga er zo snel mogelijk eentje kopen want dit is toch wel heerlijk zeg!

zo fijn!

zo fijn!

Dit was week vijf alweer! Volgende week is er weer een nieuw fotodagboek!

Hoe was jouw week? Heb je nog bijzondere uitstapjes gemaakt tijdens deze prachtige nazomerdagen?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Vlijtig Liesje 30 september 2016 at 10:37

  Wauw, wat een verschil in lengte tussen je kinderen : )

  • Janske 30 september 2016 at 13:00

   Grappig hè! ♡

 • Jessica 30 september 2016 at 12:24

  Wat leuk om die lichtjesroute samen te doen met de kids. Leuk dat ze ook wel eens hetzelfde aan hebben,super lief.

  • Janske 30 september 2016 at 13:01

   Hihi ? best erg eigenlijk. ..naar nu mag het nog ?

 • Stefanie 30 september 2016 at 13:54

  Wat een leuke foto’s weer! 🙂

  • janske 30 september 2016 at 14:27

   Dankjewel! 🙂

 • Ilse van Kreanimo 30 september 2016 at 15:06

  De was is nog nat 😀
  hahahaha geweldig

  • Janske 30 september 2016 at 15:11

   De kleine wijsneus ?