Mommy Stuff Review Shopping zwanger

Weg met die flubberbuik na je zwangerschap (dé snelle oplossing!)

28 september 2016
Eindelijk is het zo ver, je bent bevallen en hebt een prachtig nieuw kind in je armen. Na al dat lange wachten wordt je eindelijk beloond met de allermooiste baby van de hele wereld. Dat is rijkdom met hoofdletter R! Maar als je dan na een paar dagen in de spiegel kijkt wanneer je in je Eva kostuum staat wordt je even iets minder blij. Die prachtig mooie strakke bolle babybuik is veranderd in een uitgezakte flubberbuik. Het “Hoe ga ik nu over straat zonder dat mensen denken dat ik zwanger ben!?” gevoel komt al snel opzetten. “Hoe ga ik die buik verbergen nou ik na 9 maanden hem toch echt weer in moet houden?! ” Nou,dat kan eigenlijk best wel simpel, namelijk zo…

Personal trainer & privé chef

Je kunt natuurlijk net als Doutzen Kroes of een ander mega strak supermodel je personal trainer inhuren om je zeven dagen in de week, 4 uur per dag, binnen een maand weer helemaal strak te trainen. Zorg dan ook meteen even voor een privé chef en een hele berg doorzettingsvermogen zodat je niet na één sessie huilend weg rent (of kruipt). O ja, en vergeet je nanny niet voor je pasgeboren baby, want voor baby knuffelen is natuurlijk even geen tijd, hihi. Wie weet is die flubberbuik dan binnen no time weer weg en kun je trots weer over straat (of zelfs over de catwalk) in dat mooie strakke jurkje.

Dag zwangerschapskilo’s

Of je bent net zoals ik en bent al blij dat je bij de geboorte al een aantal zwangerschapskilo’s samen met de baby naar buiten hebt geperst zodat de weegschaal meer niet op het hoogste gewicht ever staat. Gelukkig was ik ook dit keer binnen een week na mijn bevalling al mijn zwangerschapskilo’s weer kwijt, dus dat is super fijn! Maar die buik,dat is toch wel een verhaal apart. Ik noemde hem altijd mijn appartementjes voor mijn meiden. De bovenste (volle en strakke) was voor Coco en daaronder hing een uitgezakte versie van wat ooit een mooi appartementje was geweest voor Lola. Nu is het een leegstaande flat die waarschijnlijk nooit meer voor negen maanden verhuurd zal gaan worden (zeg nooit nooit). Maar ik vrees dat deze flat ook nooit helemaal gesloopt of gerestyled zal gaan worden zoals ik dat het liefst zou willen. Ook niet na 20 kilo afvallen en uren in de sportschool. geloof me, deze appartementjes zijn helemaal uitgeleefd.

20151219-fotoshoot-janskenl-156bewerkt

Enkeltje plastisch chirurg?

Nou kun je natuurlijk ook drastische maatregelen nemen en een enkeltje plastisch chirurg boeken. Even alles strak laten trekken (en dan meteen die melkboobies op laten hijsen dan maar). Tegenwoordig kan het allemaal. Het kost een paar centen, maar dat is je appartement wel weer een prachtige loft (met een geweldig dakterras als bonus!).

Snel én makkelijk, de oplossing!

Genoeg opties dus! Of je kiest voor de allersnelste en makkelijkste optie, je verbloemd je flubberbuik gewoon door hem te verbergen in een strak jasje. Dit kun je heel gemakkelijk doen met corrigerend ondergoed van de Hunkemöller. Je kent ze vast wel, het corrigerende ondergoed. Nou denk je misschien, dat is toch voor oude omaatjes in plaats van hun middeleeuwse korset?! Nou,nee hoor! Tegenwoordig verkopen ze hartstikke mooie (en sexy!) Shapewear die niet alleen maar in huidskleur is maar ook in bijvoorbeeld zwart met kant.

shapewear_block1_nl

Dragen op eigen risico!

Hunkemöller heeft voor ieder soort vrouwenlichaam de perfecte Shapewear om die ene vetrol (of flubberbuik) te verbergen zodat ook jij in de mooie jurkje zonder schaamte over straat durft! Voor alle appel-, peren- en zandloperfiguren onder ons zit er een geschikt item tussen. Zo heb je onder andere broekjes, rokken, jurkjes en zelfs strings in Shapewear die je helemaal niet ziet zitten onder je kleding. Niemand kan dus zien dat je het draagt. En tegenwoordig zijn veel van deze items behoorlijk sexy als je het mij vraagt! Pas maar op dat je niet toch nog onverwacht een nieuwe verhuurder in je appartementje krijgt na het dragen van dit mooie ondergoed. Haha! Dragen is dus geheel op eigen risico!*knipoog*

shapewear_block4-2_nl

 

Ik draag zelf ook wel eens corrigerend ondergoed. De laatste maanden natuurlijk niet meer, maar daarvoor vond ik het vaak echt een uitvinding. Onder een jurk naar een feestje of wanneer ik bijvoorbeeld met de Backstreet Boys op de foto mocht tijdens een VIP evenement. Dan wil je er net even iets strakker uit zien en dan is Shapewear de allersnelste en makkelijkste oplossing! Ook tijdens het hardlopen of sporten vind ik het fijn om een corrigerend hemdje te dragen voor extra ondersteuning. Dan blijft alles net wat beter op zijn plaats zitten en schud het niet allemaal alle kanten op (ik zal je de details besparen, maar je begrijpt vast wat ik bedoel). Sporten met een (cup)maatje meer is namelijk soms best een uitdaging.

Heb jij ook zo’n prachtige flubberbuik overgehouden aan je zwangerschap(pen) en ben je op zoek naar een snelle en makkelijke oplossing om deze te verbergen voor de buitenwereld? Dan is Shapewear misschien ook voor jou de oplossing.

Gebruik jij wel eens corrigerend ondergoed? Wanneer draag jij het?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Hunkemöller.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 28 september 2016 at 07:51

  Nope, ik krijg een claustrofobisch gevoel bij het idee ? Maar onder bepaalde kleding staat het idd mooier!

  • Janske 28 september 2016 at 08:13

   Haha jij hebt dat toch ook niet nodig met je mooie figuur ?

 • Kitty 28 september 2016 at 08:16

  hihihi wat heb je het GEWELDIG omschreven!!

  • Janske 28 september 2016 at 12:57

   hihi, dankjewel! 🙂

 • Charlotte 28 september 2016 at 08:18

  Ik heb het geloof ik 1 x aan gehad en toen had ik het zo ontzettend heet dat ik het heel snel weer heb uitgetrokken haha

  • Janske 28 september 2016 at 08:47

   Haha. ..zweten is ook goed voor de lijn ??

 • Maaike de Gruijter 28 september 2016 at 08:25

  Ik draag bijna altijd een corrigerend hempje onder mijn kleding. Trekt het net even wat strakker. Onder een jurkje zo’n hempje met een corrigerende legging en tadaa…. Het ziet er een stuk beter uit! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik mijn hemdjes bij de Zeeman haal (€5,99). Stukken goedkoper ?

  • Janske 28 september 2016 at 08:48

   Ideaal inderdaad!

 • Ilse van Kreanimo 28 september 2016 at 08:48

  Hahaha… beetje nep oplossing, want de blubber zit er nog. ?
  Op een feestjurk draag ik het wel.

  • Janske 28 september 2016 at 09:38

   Vandaar de “tijdelijke” oplossing ?

 • Vlijtig Liesje 28 september 2016 at 09:20

  Ik moet er niet aan denken. Ik houd niet van strakke kleding, en corrigerend ondergoed zit vast strak. Bovendien lijkt het me dat je dan zo tegenvalt als je al je hulpmiddelen uit trekt, en weer je oorspronkelijke zelf wordt.

  • Janske 28 september 2016 at 09:39

   Dat is weer even schrikken dan ?

 • Nicole 28 september 2016 at 11:12

  Hahaha wat een hilarisch stuk! Ja ik draag ook corrigerend ondergoed. Dat houd alles een beetje bij elkaar haha.. Al zie je dat uitgewoonde appartement van Fay nog steeds 😛

  • Janske 28 september 2016 at 11:27

   Maar volgens mij is die ik inmiddels al heel wat kamers kleiner geworden of niet ?

 • Jessica 28 september 2016 at 14:02

  Hahaha appartementen… 😛 Ik heb wel eens zo een romper gehad die je ook echt onder je kruis moest vast knopen, nou niet handig als je nodig moet plassen hahaha

  • Janske 28 september 2016 at 14:16

   Dat is inderdaad niet handig, al zou ik hem dan gewoon even aan de zijkant houden 😉

 • Anita 28 september 2016 at 14:47

  Ik draag het meestal alleen onder jurken die wat strakker zitten. Heel benieuwd hoe mijn buik er straks uit gaan zien maar vind dit altijd wel een fijne oplossing!

  • Janske 28 september 2016 at 15:04

   hopelijk niet zoals die van mij 😉 Maar het is het allemaal meer dan waard hoor! 😉

 • Helga 28 september 2016 at 15:29

  Als ik naar een feestje ga en iets wat aansluit aandoe, dan draag ik het. Het staat gewoon net iets beter wanneer alles een beetje geproportioneerd en gladder in het jurkje zit. Al die bubbels, vouwen en gaten in beeld vind ik helemaal niks.

  • Janske 28 september 2016 at 17:13

   Dat heb ik dus ook ?

 • Jacqueline 28 september 2016 at 22:20

  Ik draag het niet vaak, maar soms wel als ik net even wat mooier voor de dag wil komen. Het liefst dan zo’n ding waar je meteen je kousen aan vast maakt, dan kruipt het ook niet omhoog. Ik heb ook een paar korsetten zelf gemaakt, maar dan moet het er wel de gelegenheid naar zijn, wil ik die aan doen.
  Ik vind het strakke juist wel prettig zitten, houdt alles lekker op z’n plek.

  • Janske 29 september 2016 at 13:31

   Wat knap dat je ze zelf kunt maken! Ik vind zelf strak ook wel fijn.

 • Cindy - levenalsmama.nl 1 oktober 2016 at 07:05

  Hahah! Ik ben ook bang dat ik nooit meer van mijn uitgewoonde bende afkom. Nog geen corrigerend ondergoed geprobeerd trouwens, misschien soms best nog wel eens handig.

  • Janske 1 oktober 2016 at 23:44

   Ik ben er ook bang voor ?

 • Kim 1 oktober 2016 at 07:57

  Haha een flubberbuik klinkt nog lief! Ik zeg altijd hangbuikzwijntje over mijn buik! Zo voelt t echt! Ik ben nog druk met de kilo’s eraf krijgen. En hopelijk veranderd het dan in een flubberbuik ?

  • Janske 1 oktober 2016 at 23:45

   Owjeee ??