Giveaway winactie

En de winnaar is… [Rosti Mepal Nijntje Kinderservies]

25 september 2016

Waaauwwww wat was het hier een gezellige boel tijdens de Nationale Mamablogger Dag twee weken geleden. Ik zag veel nieuwe en trouwe bezoekers die dag (en in de weken daarna) bloghoppen van blog naar blog en een kansje wagen om onder andere het te gekke Nijntje kinderservies te winnen! Wat leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen en welkom alle nieuwe volgers! Wat fijn dat jullie er zijn, ik voel mij ontzettend vereerd!

Helaas kan ik er maar een setje weggeven en dat valt niet mee met zo’n 100 deelnemers die allemaal ontzettend graag zo’n mooi servies willen winnen voor hun kindje, neefje, nichtje etc etc. Hoe kies je nou één winnaar uit terwijl je het iedereen gunt?! Dat valt niet mee.

Toch ben ik er uit en is er een winnaar gekozen! Ik zal jullie daarom niet langer onnodig in spanning houden….

Daar komt ie:

winnaar-nijntje

…….. Femke! – Voor Lars & Tim (en een beetje voor jezelf)

Van harte gefeliciteerd Femke, met je nieuwe Nijntje kinderservies! Geef je even je adresgegevens aan mij door (info@janske.nl) dan zorg ik er voor dat het servies zo snel mogelijk bij je in huis is. Ik hoop dat Lars, Tim en mama er net zoveel plezier van hebt als wij! Hopelijk kan Nijntje Lars een beetje helpen met eten.

Heb je niet gewonnen?  Dat is jammer…maar wees niet getreurd. Aankomende dinsdag kun je namelijk opnieuw een ontzettend leuke prijs winnen op Janske.nl die je ook niet wilt missen! Hopelijk tot dan!

Spread the love

You Might Also Like

 • Femke 25 september 2016 at 11:37

  Hoeraaaaa?
  Wat ontzettend leuk! Weet zeker dat Lars en Tim super leuk vinden. Ik zal je een fototje sturen als we het hebben ?
  Hopelijk gaat Lars er ook beter door avond eten hihi

  • Janske 25 september 2016 at 12:22

   Dat zou geweldig zijn! Veel eetplezier gewenst! 🙂

   • Femke 25 september 2016 at 22:39

    Dank je! Dat gaat goed komen

  • Femke 28 september 2016 at 14:27

   Dank je!

  • Femke 28 september 2016 at 14:28

   Bedankt!
   Ik heb hem al! ??

 • Will 29 oktober 2016 at 13:33

  Gefeliciteerd Femke, met de prijs.