Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s fotodagboek #4 – fotoshoots, ziek en naar de bieb

23 september 2016
Week vier zit er al weer op. Over een paar dagen is Coco gewoon alweer een maand oud! Ik kan het nu al niet meer bijhouden, wat gaat het allemaal toch snel. Zo gek dat ik gewoon mama van twee meiden ben, niet meer zwanger en dat alles nu toch echt even anders is. Eigenlijk gaat het allemaal van zelf. Het was weer een bijzonder weekje, waarin we samen naar de bieb gingen, Lola wat ziekjes was en de week waarin we meerdere leuke  fotoshoots hadden met de meiden. Kijk je mee in mijn fotodagboek?

Op vrijdag was ik alleen thuis met de twee meiden. Lola had al vanaf ’s ochtends een tranend oogje, maar leek er gelukkig zelf weinig last van te hebben. Omdat ze er zelf niet aan zat of pijn aan had ben ik er verder vanaf gebleven. Lola wilde die ochtend weer graag even knuffelen met haar zusje en met mijn nieuwe voedingskussen/zitzak van Done by Deer kon dat erg makkelijk en veilig. Kijk ze dan lief zitten met haar kleine zusje *smelt*.

Het leek mij leuk om een paar mooie foto’s te maken van de twee dames samen met de leuke kleertjes van kidooz.nl die ik laatst tijdens hun final sale kocht voor een paar euro per stuk. Ik legde ze op Lola’s grote bed en kijk hier het (onbewerkte) resultaat. Schattig hè! Hoe toepasselijk ook die tekst op de kleding, haha!

’s Avonds kwamen opa en oma spontaan op visite en aten ze mee. Opa had een grote pan met Mie gemaakt. Heerlijk! Opa en ik hadden trouwens nog even een paar genietmomentjes met Coco zoals je ziet.

Op zaterdag gingen we met zijn vieren naar de bibliotheek. Ik wilde Lola’s boekjes (na 3x verlengen) graag omruilen én Coco inschrijven bij de bieb. Natuurlijk zochten we meteen een hele stapel andere leuke boekjes uit zodat we weer een tijdje vooruit kunnen met lezen (alsof we nog  niet genoeg boekjes hebben). Ook kreeg Coco haar Boekstart koffertje en was ze waarschijnlijk het jongste bieblid van Eindhoven, haha.

Daarna brachten we nog even een bezoekje aan de H&M om wat broeken voor Lola om te ruilen. Papa vond deze stoere Batman muts voor haar wel leuk, haha. Prachtig hoor, haha! (foto’s gemaakt met mobiele telefoon)

Zondagochtend maakte ik foto’s van Lola voor haar maandelijkse brief. Zo leuk om te zien hoe ze iedere maand weer zo is gegroeid en veranderd. Het begint nu echt een meisje te worden, steeds beter zie ik hoe ze er ‘echt’ uitziet. Klinkt dat logisch?! Ook maakten we een foto voor de Etos wedstrijd van de Woezel & Pip luiers. Check het resultaat op mijn Instagram! Hij is echt super leuk geworden (al zeg ik het zelf)!

Op zondagmiddag vierden we de eerste verjaardag van nichtje Juno. Achter het huis van mijn zusje is een leuk speeltuintje. Daar ging Lola uiteraard met papa even alle speeltoestellen uittesten. Ook mocht ze even kat Milo aaien in zijn eigen ‘slaapkamer’. Kijk dan, hoe schattig!  (foto’s zijn gemaakt met mobiele telefoon)

Dinsdagochtend nam papa Lola mee naar de huisarts, want ze had toch wat meer last gekregen van haar oogje én sliep al een paar middagen en nachten onrustig en met verhoging. De dokter mocht na lang huilen gelukkig toch vlug even in haar oogje en oortjes kijken. Lola moest het even uitzieken, er was niets ernstigs aan de hand. De rest van de dag was ze wel vrij hangerig, moe en wat prikkelbaarder. Verder ging het gelukkig prima met haar.

De kool die ik kocht om mijn stuwing tegen te gaan hebben we samen heerlijk opgegeten, haha. Ik wist niet dat kool zo makkelijk klaar te maken en nog best lekker was ook. Dat moet ik vaker eten! Lola moest natuurlijk nog even knuffelen met Coco én helpen met het speentje.

De meeste dagen gaat het nu trouwens echt super goed met Lola en haar ‘naar bed gaan drama‘. Ze gaat tegenwoordig meestal zonder moeite en gezeur naar boven én naar bed. Of het komt omdat ze zo moe is, of omdat het nu minder warm is…ik weet het niet…maar fijn is het wel als beide dames mama even een momentje voor haarzelf gunnen. Even bijtanken!

Woensdag kwamen mijn blogvriendinnen Monique en Charlotte met hun dochters én zwangere buiken samen babyknuffelen. Wat een gezelligheid! Natuurlijk mochten alle dames even met Coco knuffelen en lekker beschuitjes eten natuurlijk. Hmmmm! In de middag was ik vooral bezig met een oververmoeide Lola die lekker veel aandacht wilde hebben…ach ja,dat hoort er bij hè!

Al met al was het weer een leuk weekje! Volgende week is er weer een nieuw fotodagboek!

Hoe was jouw week? Heb je nog bijzondere uitstapjes gemaakt tijdens deze prachtige nazomerdagen?

Bekijk hier de voorgaande fotodagboeken. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Geertje - Stay At Home Mama 23 september 2016 at 09:09

  Due foto’s van je meiden!!! Zo verschrikkelijk lief en mooi… lekker genieten hoor!

  • Janske 23 september 2016 at 09:19

   Awww ? dankjewel Geertje!

 • Anita 23 september 2016 at 10:04

  Wat een fijne week en heerlijk dat alles zo lekker loopt!

  • Janske 23 september 2016 at 10:07

   Dat is echt een cadeautje ?

 • Vlijtig Liesje 23 september 2016 at 10:30

  De foto van de zusjes die schreeuwen/huilen is mijn favoriet!

  • Janske 23 september 2016 at 11:12

   hihihi…leuk is die hè! Gelukkig was het alleen de gezichtsuitdrukking (zonder tranen en geluid) anders was het wel heel erg zielig 😉

 • Loes 23 september 2016 at 13:45

  Oooh <3 <3, dat is toch wel het mooiste wat er is he, die 2 kindjes zo samen! Wat uber schattig!!

  • Janske 23 september 2016 at 19:24

   jaaa….zo bijzonder!Wat een rijkdom 🙂

 • Femke 23 september 2016 at 23:13

  Mijn week was vol poep en kots ?eerst Tim die er eigenlijk vrij snel vanaf was en daarna Lars die het wat langer vol hield. Hij hield helemaal niks meer binnen. Zo sneu
  Maar donderdag waren ze nog wat hangerig en moe maar leken aardig op aan het knappen!
  Hoogte puntjes Tim gaat zelf zitten en probeert zich op te trekken
  Lars slaapt in z’n grote bed!
  Wat een super mooie en leuke foto s! Fijn dat het zo goed gaat ?

  • Janske 24 september 2016 at 02:22

   Een week vol hoogte en dieptepunten dus.maar wat een mooie hoogtepunten ?

 • Cindy - levenalsmama.nl 24 september 2016 at 22:05

  Fijn dat Lola nu meestal gewoon goed gaat slapen. Dat geeft me wat hoop haha (hier is het momenteel draaaama). *het is een fase, het is een fase, het is een fase*