Coco's OOTD Shopping

Coco’s Outfits Of The Day #1

14 september 2016

Wat ben ik blij dat onze Coco er eindelijk is! Niet alleen omdat ik niet kon wachten om haar te ontmoeten én door mijn zware zwangerschap, maar ook omdat ik eindelijk alle leuke babykleertjes bij haar mag aantrekken. Daar word ik toch zo blij van! Dit keer heb ik zelf ook wat leuke outfits gekocht tijdens mijn zwangerschap, dus dat is extra leuk om eindelijk ‘aan’ te zien. Coco heeft nu al een kledingverzameling waar ik jaloers op ben en je u tegen zegt, lucky lady!

Speciaal voor jullie heb ik van haar outfits foto’s gemaakt zodat je haar ‘outfits of the day’ (OOTD) kunt bewonderen.

Ik zal er even bijzetten waar de outfits vandaan komen, voor de zwangere mama’s onder ons die nog mogen/willen shoppen en inspiratie kunnen gebruiken. Kijk je mee?

Coco’s allereerste outfit is dit vrolijke pakje van de Hema. Het was trouwens ook Lola’s eerste outfit na haar geboorte. Ik vind hem zo schattig! Hij is dus uit de Hema collectie van begin 2014 (Maar ik scoorde hem onlangs nog voor 4 euro in een Hema outlet in een maatje groter). Deze rechter vrolijke combi is van dezelfde collectie en ook zooo zoet! Lekker meisjesachtig, maar niet té. Heerlijk zacht en zo’n omslagrompertje is ideaal voor die kleintjes. Zo hoef je niets over hun hoofdje aan te trekken.

Een paar dagen voor de bevalling scoorde ik dit setje online via H&M. Ik kocht hem ook in de tegenovergestelde combi, zwart/witte stippeltjes romper en koper/zwart broekje. Ik vond ze namelijk allemaal zo leuk en kon niet kiezen! Op de rechter foto draagt Coco het zwart/witte rompertje met kleine stipjes en een Milk broekje van CarlijnQ. Het H&M setje komt trouwens uit hun conscious lijn en is heerlijk zacht.


Van Lola heb ik ook nog een paar leuke outfits bewaard natuurlijk (ik heb alles nog) en ook nu kan Coco deze met veel plezier nog een keer gebruiken. Zo ook deze rood met witte romper met hartjes en witte broekje van de Hema en het rechter zomersetje van de C&A (deze kreeg ik tweedehands).

Deze outfit is misschien wel mijn favoriet van deze blog, een romper van Rock Your Baby (tweedehands) en het koperen stippenbroekje van de H&M. Lekker stoer en toch meisjesachtig. Daarnaast het CarlijnQ broekje met een grappige (tweedehands) truitje met de tekst ‘Skon Kiendje’ er op. Lekker Brabants. Ik heb geen idee waar hij van is of dat hij zelfgemaakt is. Ik kreeg hem tweedehands bij Lola, maar hij blijft leuk!

Dit rode T-shirt is van de Hema en is ook van dezelfde collectie als die met de bloemetjesprint helemaal bovenaan. Ik kocht hem voor €1,- in de outlet. Broekje van CarlijnQ. Daarnaast heeft Coco een mintkleurige romper met witte stipjes aan van het merk Lindex met daaronder een oud broekje van Lola van de Hema. Lekker basic en comfortabel.

Het meest meisjesachtige outfitje van de afgelopen dagen is dit bloemenjurkje (Hema) wat ik laatst tweedehands kocht voor €2,- en een legging van €1,- uit de Hema outlet. Lekker zoet! Het meest jongensachtige rompertje wat ik heb is deze stoere romper van de H&M met de tekst ‘Don’t Mess With my Daddy’ er op. De roze legging maakt de outfit toch weer een beetje meisjesachtig, hihi.


Zoals je ziet heb ik niet één bepaalde stijl. Ik ga niet alleen voor roze, zoet, klassiek, stoer of lief. Ik vind zo veel stijlen leuk dat ik (zo lang het lukt) lekker experimenteer met verschillende stijlen en kleuren totdat ik weet wat het beste bij mijn kind past. Ik hou er van!

Wat vindt jij de leukste outfit van Coco uit deze verzameling van OOTD’s? Welke stijl past het beste bij jouw smaak?

Spread the love

You Might Also Like

 • Janske 14 september 2016 at 10:59

  ?

 • Nathalie 14 september 2016 at 08:23

  Het boxpakje op foto1 droeg mijn dochter 2 jaar geleden ook. Ik mocht een setje uitzoeken van mijn moeder en nam deze bij de Hema mee. Leuk om het pakje weer te zien.

  • Janske 14 september 2016 at 11:00

   Wat leuk! Bij mij bracht het ook herinneringen terug ?

 • Monique 14 september 2016 at 08:25

  Oh geweldig! Super om al die verschillende stijlen te zien. Ze kan het nu allemaal nog prima hebben 🙂 Ik wil ook echt nog wat gaan bijkopen in de kleinste maatjes. Heb immers een goed excuus! Toch maar eens naar die HEMA outlet!

  • Janske 14 september 2016 at 11:01

   Jaaaa. …is wel erg verleidelijk hoor ?

 • Charlotte 14 september 2016 at 08:29

  Het stippenbroekje en het hema jurkje vind ik het leukste! Over een paar weekjes mag ik ook los met inkopen doen haha

  • Janske 14 september 2016 at 11:02

   Jaaaaa heerlijk ? spannend hoor!

 • MetMirjam 14 september 2016 at 08:31

  Aah wat een poepie!! En nu al een fashionista 🙂

  • Janske 14 september 2016 at 11:02

   Hihi ?

 • Batboy 14 september 2016 at 08:41

  Wat een ontzettende leuke kleertjes! Ik kan niet eens kiezen welke mijn voorkeur heeft, want ze zijn allemaal zo leuk!

  • Janske 14 september 2016 at 11:03

   Awwww Dankjewel ?

 • Bodil 14 september 2016 at 08:51

  Janske! Stop! Auw! Mijn eierstokken rammelen zo hard dat het pijn doet!
  Te schattige foto’s! Ook heerlijk, al die Done by Deer spulletjes 😀

  • Janske 14 september 2016 at 11:04

   Haha sorry!? leuk hè. ..ik ben groot done by deer fan ?

 • Liess 14 september 2016 at 09:17

  Wat hebben jouw kindjes toch een super leuke namen. En lieve kleertjes!

  • Janske 14 september 2016 at 11:07

   Awww dankjewel ?

  • Janske 14 september 2016 at 11:07

   Dankjewel ?

 • Femke 14 september 2016 at 11:01

  Oh wat schattig allemaal!
  De 1 na laatste met die bloemetjes is ook heeeeel schattig. Had niet bij jou stijl verwacht?
  Staat haar heel mooi die kleur! ???

  • Janske 14 september 2016 at 11:12

   Leuk hè ? die kocht ik bij dat tweedehands winkeltje hier vlakbij

 • Malou 14 september 2016 at 14:45

  Wat een super schattige outfits zeg!

  • Janske 14 september 2016 at 15:22

   Dankjewel ?

 • Nicole 14 september 2016 at 15:20

  Dat koper/zwart rompertje en broekje zijn echt geweldig. Net als de milk broek!

  • Janske 14 september 2016 at 16:55

   Gaaf hè. ..die vind ik ook echt te gek!

 • Jessica 14 september 2016 at 17:11

  Ik vind de allereerste, links boven en de een na laatste, links onder het leukste!

  • Janske 14 september 2016 at 17:23

   Een hema en bloemetjes fan ?

 • Cindy - levenalsmama.nl 15 september 2016 at 21:31

  Ach gossie dat bloemetjesjurkje en dan in die pose, het is net een kleine ballerina! Super lief.

  • Janske 15 september 2016 at 21:32

   prima ballerina hihu