I Love Review Shopping Uncategorized

Things I Love #7 – Webshop tip: Moderne Moeders

13 september 2016

Ik ben dol op shoppen, goh wat een verrassing! Dat wisten we natuurlijk nog niet, haha. De laatste jaren shop ik steeds vaker online in webshops de leukste goodies voor mijzelf en natuurlijk vooral voor dochterlief! Regelmatig ontdek ik dan ook veel nieuwe webshops met toffe goodies voor mama’s en kids. Zo werd ik een tijdje geleden voorgesteld aan de webshop van Moderne Moeders. Hier vind je unieke, praktische en innovatieve baby- en kinderproducten zoals: een groot assortiment bijtsieraden, NumNum-lepeltjes, Milestone Cards en nog veel meer unieke en bijzondere goodies voor moeder en kind. Reden genoeg om even een kijkje te nemen en even te shoppen voor onze jongste spruit!

Bijtkettingen

Bijtketting

Bijtketting

Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke webshops met leuke hebbedingetjes voor mama en kind waar je blij van wordt. Wat maakt de webshop van Moderne Moeders dan zo bijzonder? Allereerst kun je hier een zeer uitgebreid assortiment aan (kinder) bijtkettingen vinden. Ideaal voor tijdens het voeden van je baby, voor kinderen met autisme of bij doorkomende tandjes. De kettingen zijn gemaakt van 100% veilig, vrij van BPA, weekmakers en PVC én (handig voor de mama’s), ze zijn makkelijk uitwasbaar in de vaatwasser of met water en zeep. Je kunt ze dus zelf dragen én je hebt bijtkettingen voor kinderen. Ze zijn veilig omdat er een ‘ontsnappingsslotje’ aan zit wat open springt als er te hard aan getrokken wordt. In de webshop vind je ze in allerlei verschillende soorten modellen en de leukste kleurtjes.

Mijn zusje heeft ook al een tijdje een bijtketting die ze gebruikt voor haar dochtertje Juno en zij zijn beiden vanaf dag één groot fan. Ik koos na veel twijfel (er is zo veel keus!)  een mooie mintkleurige ketting uit en kan niet wachten om hem te gaan gebruiken met Coco. Ze is er nu nog iets te klein voor, maar over een paar maanden zal ze er vast heel veel plezier van gaan hebben. Ik ben benieuwd!

Ook vindt je in de webshop een aantal mooie wasbare luiers en mooi en soms hilarisch bijtspeelgoed (in de vormen van een champignon of plakje bacon). De leukste kraamcadeautjes kun je hier ook vinden. Zo verkopen ze bijvoorbeeld vier soorten Milestone Cards welke ontzettend leuk zijn om te geven aan een zwangere vriendin (de Pregnancy Cards) of wanneer ze net is bevallen zodat ze alle mijlpalen van haar kindje kan vastleggen.

NumNum-lepeltjes

NumNum-lepeltjes

NumNum ‘lepeltjes’

Waar ik zelf erg benieuwd naar ben zijn de NumNum “lepeltjes”. Met deze ‘lepeltjes’ kan je kindje al vanaf 6 maanden oefenen met zelf eten en de tegelijkertijd de fijne motoriek oefenen. Ook geven deze lepeltjes minder rommel, dus dat beloofd wat! Over 5,5 maanden mag Coco dat gaan bewijzen, hihi. Ik ben benieuwd!

Waar ik trouwens ook blij van word zijn de vrolijke melamine en bamboe bordjes met vakjes die je kunt vinden onder “aan tafel”. Een perfect cadeau voor een kindje wat 1 jaar word. Lola gebruikt ook iedere avond een bord met vakjes en dat bevalt ons super goed! Een echte aanrader dus.

Baby Shower Glove

Baby Shower Glove

Baby Shower Glove

Een ander leuk item wat al een tijdje op mijn wensenlijst staat is de Baby Shower Glove. Met deze handige en leuke douche washand kun je veilig met je kindje samen onder de douche. De washand blijft namelijk goed aan je arm plakken zodra hij nat is. Hierdoor kun je je kindje goed vasthouden tijdens het douchen omdat je meer grip hebt. Ideaal! De Baby Shower Glove™ is winnaar van twee Baby Innovation Awards 2015, dus dat beloofd veel goeds! Ik denk dat ik binnenkort Coco maar eens meeneem voor een heerlijke douchesessie met zijn tweetjes. Heerlijk lijkt mij dat!

Zoals je ziet, kun je bij Moderne Moeders net als ik goed slagen voor een uniek kraamcadeau of iets leuks voor jezelf en je kind(eren). Wat overigens wel leuk is om te weten, is dat de verzendkosten lekker laag zijn (€2,95) én je pakketje ook nog eens persoonlijk en mooi wordt ingepakt. Dat is altijd extra leuk om uit te pakken. Wanneer je jouw bestelling vóór 16.00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis. Handig voor een last minute cadeautje!

Was jij al bekend met de webshop van Moderne Moeders? En kende jij de producten van hierboven al? 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Moderne Moeders.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nathalie 13 september 2016 at 07:30

  Wat een leuke items, over de washandschoen heb ik ook veel goeds gehoord. Have fun!

  • Janske 13 september 2016 at 09:42

   Dankjewel ?

 • Ellen 13 september 2016 at 07:58

  Ik ken de webshop nog niet. Zo’n bijtketting heb ik ook, maar mijn oudste dochter vond er niks aan. Misschien binnenkort mijn jongste. De showerglove heb ik ook en dat vind ik echt een handig ding!

 • Monique 13 september 2016 at 10:47

  Ik kende de webshop nog niet, maar het klinkt zeker goed! Ik vind het ook altijd extra leuk als je pakketje mooi wordt ingepakt. Alsof je jezelf een cadeautje geeft 🙂 Die Baby Shower Glove vind ik trouwens echt geniaal. Die gaat ook op mijn lijstje voor de baby!

  • Janske 13 september 2016 at 12:39

   Tof he! Ik lees ook alleen maar positieve verhalen, dus moest ze hebben!

 • Vlijtig Liesje 13 september 2016 at 10:58

  Ik vind de kleur van de kralen van dit bijtketting erg leuk!

  • Janske 13 september 2016 at 12:39

   Lekker fris kleurtje inderdaad!

 • Cindy - levenalsmama.nl 13 september 2016 at 14:25

  Wat een leuke webshop. Die lepeltjes had ik nog nooit van gehoord!

  • Janske 13 september 2016 at 15:08

   Leuk zijn ze hè.

 • Femke 13 september 2016 at 22:45

  Leuk zeg! Kende de site nog niet. De ketting had ik idd bij je zusje gezien. Die lepeltjes nog nooit van gehoord! Leuke spullen allemaal

  • Janske 13 september 2016 at 22:50

   Tof hè! ?

 • MARIJKE 15 september 2016 at 12:40

  Ik ken de webshop nog niet maar ziet er leuk uit!

  • Janske 15 september 2016 at 12:54

   Zeker even een kijkje nemen ?